Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οταν ξυπνησα απο τους πονους και αφου χρονομετρησα και καταλαβα οτι ειναι οι πονοι της γεννας, πηρα τη βαζελινη για να βαλω στις φτερνες μου γιατι ειχα κανει πριν μια εβδομαδα πεντικιουρ, ε και λογω σαγιοναρας ολη μερα, ειχαν ξεραθει λιγο, και σκεφτομουν οτι δεν θα φαινονται ωραιες. και επειδη οταν βαζεις βαζελινη λενε βαλε και ενα καλτακι απο πανω για να μαλακωσουν πιο γρηγορα, προσπαθησα να βαλω και καλτσες. πολυ γελιο, αλλο να σου λεω, ειχε σηκωθει ο αντρας μου ο οποιος προσπαθουσε να με βοηθησει, αλλα δυσκολευοταν γιατι κολλουσαν απο τη βαζελινη....

και τσουπ, νοιωθω κατι να μου φευγει... σηκωθηκα ειδα τις δυο σταγονες, πηγα στο μπανιο ειδα τη βλεννα, ε και μετα απο μιση ωρα πηρα τη μαια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

προλαβαινεις εννοια σου

εμενα με πιασανε οι πονοι στη 01:30, 02;00 σπασανε τα νερα, 02:30 πηρα μαια και γιατρο και ο γιατρος μου ειπε σε μια ωρα στο μαιευτηριο. τον ρωτησα μπανιο να κανω? μου λεει ναι, οποτε εκανα το μπανακι μου, εβαλα το νικο εκανε τα τελευταια ξυρισματα, στεγνωσα τα μαλλακια μου, εκλεισα τη βαλιτσα μου, βγαλαμε εκεινες τις τελευταιες φωτογραφιες και φυγαμε. με το γιατρο συναντηθηκαμε τυχαια στο δρομο και χαιρετιομασταν απο τα παραθυρα και ολα μια χαρα. μαζι μπηκαμε στο μαιευτηριο

μην ξεχνας εισαι πρωτοτοκη, εχεις καποιες ωρες μπροστα σου για να γεννησεις

4Rnfp3.png

πω πω τόση ελευθερία χρόνου ?

ουάου τώρα ησύχασα γιατί το είχα ένα άγχος δεν ήθελα με τίποτα να με ξυρίσουν οι μπαρμπέρησες εκει

τι ώρα πήγε σχεδόν 5 αμάν αύριο θα το κάνω μεσημεριανό

μήπως να πάω για ύπνο ? εσύ δεν νύσταξες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και εγώ δεν αισθάνομαι νύστα αλλά αν ξαπλώσω θα με πάρει - λέω -

άντε και εσύ γιατί αύριο δεν σε παίρνει να κοιμηθείς στην πισίνα

καληνύχτα τα λέμε αύριο

φιλιάαααααα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια,βοηθήστε με για να μην αγχώνομαι χωρίς λόγο.Στην εβδομάδα που είμαι 29η νιώθω συνέχεια την μπουμπού αλλά δεν είναι κάθε μέρα και και κάθε φορά έντονες.Μερικές φορές είναι πολύ μαλακούλες και κάποιες φορές είναι αγριεμένες.Δεν πρέπει να είναι πιο δυνατές συνέχεια σε αυτή τη φάση ή λέω βλακείες??

Ευη μου το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ...τη μια μέρα ο μπέμπης είναι ζωηρός μου δίνει κάτι δυνατές κλωτσιές και την άλλη είναι ήπιες οι κινήσεις του...Αισθάνομαι συχνά τα πόδια του να μου σπρωχνουν το στομάχι...εχει πλάκα. Οσο μεγαλώνει το μωρό οι κινήσεις του δεν είναι πολύ εντονες γιατι δεν έχει πια πολύ χωρο στη διάθεσή του, ετσι έχω διαβάσει τουλάχιστον. Ποτε θα πάς για ντοπλερ?

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μαρσολάν κορίτσι μου γιατί τόση απαισιοδοξία? Τώρα που άντεξες μέχρι το τέλος θα πρέπει να χαίρεσαι και να παίρνεις κουράγιο. Λίγες μερούλες μείνανε ακόμη.

Ροζ γλυκιά μου συνέχισε το περπάτημα, θα σε βοηθήσει. Το πολύ σε μια βδομαδούλα θα κρατάς στην αγκαλιά σου τον μπεμπουλίνο σου.

Σμουτσακι περαστικούλια σου και σε σενα και στην Ηλιάνα. Πως θα πάτε σήμερα πισίνα, δεν φοβάσαι μήπως κρυώσετε περισσότερο?

Εύη κσι Αγγέλα αυτό με την συχνότητα και την ένταση των κινήσεων θα το έχετε συνέχεια. Μια θα χτυπάνε πολύ και μια καθόλου. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην ανγχώνεστε και εγώ τις ίδιες ακριβώς ανησυχίες είχα, αλλά όπως πάντα κατάλαβα εκ των υστέρων ότι τα μωράκια μας δεν μπορούνε να κουνιούνται συνέχεια.

Ζωήτσα πάρτι θα κάνεις που κοιμήθηκες καλά, ε? Αντε κοριτσάρα και εσύ στην τελική ευθεία μπήκες.

Μπουμπούκα μου ελπίζω ο βήχας που σε ταλαιπωρούσε να άρχισε να υποχωρεί. Μου άρεσε η ιδέα σου με τα all star στο μαιευτήριο. Αλλά το δέσιμο είναι ένα θέμα. Και εγώ φοράω αλλά δυνοπαθώ για να τα δέσω και εδώ και ένα μηνα τα παράτησα.

Φαίρη μου υπομονή και σε σένα για λίγο ακόμη. Πέρασες δύσκολα και εσύ με τόση κλεισούρα. Μας βλέπω και τις δύο πάντως να γεννάμε τέλη του μήνα.

Και να υπόλοιπα κοριτσάκια Μάρα, Γκέλυ, Newmummy, Vanilitsa, Happiness, Φυσαλιδάκο ελπίζω όλες να είσαστε καλά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά πράγματα.

Πισίνα? Ποια πισινα? Μόλις χτύπησε το ξυπνητήρι το εκλεισα και γυρισα πλευρο. Δεν αντεχα με τιποτα να σηκωθω και προφανως και η μικρη το ιδιο γιατι την ξυπνησα εγω στις 10,15. Ασε που δεν ημουν ουτε εγω καλα ουτε η μικρη οποτε οπως ειπες Νεφελη δεν ηθελα να το διακινδυνεψω παραπανω.

Δεν θα ηθελα να σας απογοητευσω κοριτσια, αλλα νομιζω οτι δεν θα σας μπαινουν παπουτσια στο μαιευτηριο.

Φανταστειτε οτι εγω ειχα μονο Havayanas μαζι μου, αυτες με το λεπτο διχαλο κιολας ουτε καν με το χοντρο, και μου κανανε σημαδι στα ποδια. Μετα τη γεννα, πρηζεσαι, γιατι αρχιζει να φευγει το πρηξιμο και πηγαινει προς τα ακρα. Δεν ξερω βεβαια αν σε μενα επαιζε ρολο και ο καιρος γιατι γεννησα με καυσωνα (45αρια χτυπησε εκεινες τις μερες). Οποτε εκτος και αν ειστε ολη την ημερα στο κρεβατι με τα ποδια σηκωμενα που λογω κοσμου δεν ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι εφικτο (εγω τουλαχιστον ημουν συνεχως ορθια ή καθιστή) και πινετε λιτρα νερο (που αυτο καντε το γιατι βοηθαει και με το θηλασμο) μπορει να τη γλιτωσετε.

Επισης θα σας δωσω μια συμβουλη. Αν θηλαζετε, ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ. οσο περισσοτερο μπορειτε. Εγω που αντλουσα περιπου 1 λιτρο την ημερα και δεν επινα νερο, το δερμα μου ειχε στεγνωσει στην κυριολεξια.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...