Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

marsolan μαντεψε ποιος σε καταλαβαινει πιο πολυ ?......εγω!!!!! και εγω δεν ειχα και την καλυτερη εγκυμοσυνη καθε μερα λεω ευχαριστω για την ημερα που κερδισα και κανω υπομονη αλλα εχω λαλησει λεμε , σπιτι και κρεβατι ολη μερα αλλα εγω δεν βιαζομαι καθολου αν μπορουσα να αποφυγω και εντελως την διαδικασια της γεννας τι καλα που θα ηταν :tongue:Καλο κουραγιο σου ευχομαι.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

είπαμε να αρχίσουμε περπάτημα γιατί φως δεν βλέπουμε τώρα για το νερό δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ φαν

εσύ πως τα πας, πως και είσαι ξύπνια τέτοια ώρα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

η μικρη ειναι απο την προηγουμενη εβδομαδα με μυξες γιατι ειχε ωτιτιδα, και με το που σταματησαν, ξαναρχισαν χειροτερα

εγω ειμαι απο την προηγουμενη εβδομαδα με το ωτορυνολαρρυγγολογικο μου συστημα ενα ματσο ΧΑΛΙΑ και εχω τα νευρα μου

4Rnfp3.png

καταλαβαίνω και ποιος δεν θα είχε τα νεύρα του αν ήταν κρυωμένος

ειδικά το συνάχι είναι το χειρότερο να μην μπορείς να κοιμηθείς γιατί δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. και ο βήχας σε τρελαίνει. είναι καιρός αρκετος ρε παιδί μου καμιά αντιβίωση δεν πήρες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...