Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμενα μ'αρεσει να αραζω,αλλα τον τελευταιο μηνα νομιζω οτι ο καναπες εχει παρει το σχημα του σωματος μου χαχαχα

Αμα δεις το κρεβατι τι σχημα εχει παρει θα πεθανεις στο γελιο χα χα χαχα εχει και σημαδι της κοιλιας χαχαχα.

Αν διψαω για βολτα ? ααααχχχχχχχχχ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Τι δουλεια κανει happy μου ο συζηξ και εχει τετοια ωραρια?

σε καταλαβαινω γιατι και εμενα που γυρναει καθε μερα γυρω στις 9 ,μονη νιωθω...γι΄αυτο περιμενουμε κανα σαββατοκυριακο!

φετος δουλευει σε ενα αμερικανικο εστιατοριο και ειναι υπευθυνος σαλας και καβας...θα δουλευει περιπου 10-11 ωρες τη μερα,αλλα ειναι σαιζον δουλεια...το χειμωνα ασχολειται σαν ηλεκτρολογος που ειναι και η κανονικη του δουλεια,η οποια περναει τετοια κριση που δεν μπορει βρει κατι σε αυτο τον τομεα...

76IGp3.png

κοριτσια παω να κανω μπανακι,σε λιγο θα ερθει ο συζυξ να παμε στη βαπτιση...και δεν ξερω και τι να βαλω,αλλο προβλημα και αυτο...ενα λουλουδερο φορεματακι λετε να ειναι καλο?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

mia xaroyla ειναι τα λουλουδερα....ευαερα και ευοιωνα μια χαρα για βαφτιση και απογευματινη εμφανισνη

καλα να περασεις χαπουλι μου!!! αντε και του χρονου 8α φτιαχνεις μαλλι για την βαφτιση του μπεμπαρδου!

dZJip3.png

Βρε κορίτσια,βοηθήστε με για να μην αγχώνομαι χωρίς λόγο.Στην εβδομάδα που είμαι 29η νιώθω συνέχεια την μπουμπού αλλά δεν είναι κάθε μέρα και και κάθε φορά έντονες.Μερικές φορές είναι πολύ μαλακούλες και κάποιες φορές είναι αγριεμένες.Δεν πρέπει να είναι πιο δυνατές συνέχεια σε αυτή τη φάση ή λέω βλακείες??

evaki μου δεν ειναι τιποτα στανταρ!μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σου,,αφου την ακους αυτο μετραει..εγω εκανα μπανακι κι ετοιμαζομαι για το γιατρο..παλι νιωθω βαρυ το στομαχι κι εφαγα μονο τοστ..τι να πω..καλη φοβια επαθα με το χθεσινο πνιξιμο στον υπνο μου..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια,

τι ωραια που περνατε καλα!καταφερνω λιγο το βραδυ και σας διαβαζω και περνω λιγη θετικη ενεργεια γιατι προσωπικα ειμαι μεσα στην μαυριλα τις τελευταιες μερες.

Αυριο μπαινω και τυπικα στον 9ο βασει ΠΗΤ και την Τριτη που εχω γιατρο λεω να του πω μεταξυ σοβαρου κι αστειου να κλεισουμε ενα ραντεβουδακι καισαρικης οσο πιο γρηγορα γινεται:rolleyes::rolleyes:Θα κουφαθει ο ανθρωπος αλλα εκει με εχει φτασει η καταντια μου...να ζηταω τρελλα!!!!!!

πλακα-πλακα οι αντοχες μου ειναι πολυ μειον...ποση υπομονη ακομη?????

τελοσπαντων,μην σας μιζεριαζω κι εσας

εσεις συνεχιστε με τα κεφατα σας!φιλακια

γεια σας κοριτσια,

τι ωραια που περνατε καλα!καταφερνω λιγο το βραδυ και σας διαβαζω και περνω λιγη θετικη ενεργεια γιατι προσωπικα ειμαι μεσα στην μαυριλα τις τελευταιες μερες.

Αυριο μπαινω και τυπικα στον 9ο βασει ΠΗΤ και την Τριτη που εχω γιατρο λεω να του πω μεταξυ σοβαρου κι αστειου να κλεισουμε ενα ραντεβουδακι καισαρικης οσο πιο γρηγορα γινεται:rolleyes::rolleyes:Θα κουφαθει ο ανθρωπος αλλα εκει με εχει φτασει η καταντια μου...να ζηταω τρελλα!!!!!!

πλακα-πλακα οι αντοχες μου ειναι πολυ μειον...ποση υπομονη ακομη?????

τελοσπαντων,μην σας μιζεριαζω κι εσας

εσεις συνεχιστε με τα κεφατα σας!φιλακια

γιατι κοριτσακι μου σε εχει παρει τοσο απο κατω...τωρα φτανει η καλυτερη στιγμη,να αγκαλιασεις το ζουζουνι σου...μην σε παιρνει απο κατω...

76IGp3.png

να μαι κι εγω, ειπα να πω ενα γεια, χαζευω λιγο στο νετ - κανω λιγο relaxing γενικα δεν με πολυ χωραει ο τοπος...

Τι κανεις χαπακι μου???

Πηγα κομμωτηριο, δεν μου πετυχαν πολυ το αφρο σημερα!!!

Μαρσυυυυυυυ!σου στελνω ενα καρο θετικη ενεργεια....που ειιιιιιιιιιιιιιισαι? σε βλεπω......τσαφ...προσγειωθηκεεεεεεεεεε

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Happiness,

τι ωραιο το ονομα σου...

Μα μονο αυτο με κραταει ακομη και δεν εχω κλαταρει...οτι θα ερθει το μωρο και τα πραγματα θα ειναι καλυτερα!Αλλα δεν μπορω βρε χαπυ να μην βλεπω και την καθημερινοτητα μου που ειναι χαλια!Σημερα ειχα μια δουλεια στις 7.30 ευτυχως οχι επειγουσα..εβαλα τα ρουχακια μου και μολις ανοιξα την πορτα να βγω δεν μπορουσα να συρω τα ποδια μου!Εκανα μεταβολη και ξαπλωσα.Κι αυτο γιατι εχω ξανα εδω και 3 μερες που ζω με τον αερα..βγαζω και το νερο που πινω,με καινε τα σωθικα μου και γιατρεια δεν βλεπω..οχι οτι πριν ημουν καλυτερα αλλα ελεγα στον 9ο θα καλυτερεψουν τα πραγματα.Ουτε στον εχθρο μου αυτη η κατασταση...

Μαρσυυυυυυυ!σου στελνω ενα καρο θετικη ενεργεια....που ειιιιιιιιιιιιιιισαι? σε βλεπω......τσαφ...προσγειωθηκεεεεεεεεεε

χραπ...την επιασα!!!!Λες να βρηκα το γιατρικο που περιμενα???χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...