Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμας τα πεθερικα θα μας παρουν το καροτσι(ετσι ειπωθηκε...) και οι γονεις μου την κουνια....αλλα η πιθανοτητα να μην παρουν τιποτα κανενας τους,δεν τους εχω εμπιστοσυνη μεχρι να τα δω...

76IGp3.png

Ναι το ιδιο θα ελεγα και εγω .Και μεις ετσι θα κανουμε θα παρουμε οτι ειναι και θα μας δωσουν τα χρηματα οποιος θελησει .

Νομιζω οτι το μωρο πλεον δεν χωραει . Νιωθω να σπρωχνει το κοκαλο στο στηθος αχ θα με διαλυσει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι .....τι λετε??

εμεις τα καροτσιδοειδη τα παραγγειλαμε απο τα e-baby!!μια χαρα ηρθαν οκ!!τα πληρωσαμε με καρτουλα και φινιτο!!

αυριο λεμε να παμε κανα κοντινο ταξιδακι...λουτρακι-ξυλοκαστρο...να κανει κανα μπανακι ο αντρας και η γυναικα να ζουλευειιιιιι:):D!!αλλα τι να κανεις αρκει που θα παμε καπου ...εχω σαλταρει μεσα!!!

εσεις τι θα κανετε σκ??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλιτσα εγω θα κανω οτι κανω καθε σκ ....θα δω τηλεοραση και θα διαβασω χαχαχαχα εεε θα σκεφτομαι κιολας θα περασει η μερα .

Αχ τι ωραια που θα ειναι στα βαφτισια happy να μας πεις πως ηταν .Αγορακι ή κοριτσακι βαφτιζεται ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εμεις τιποτα βανιλιτσα μου...ξεκιναει ο συζυξ κανονικα δουλεια,αντε να παμε για κανενα καφεδακι την κυριακη το πρωι και να κανει κανενα μπανακι εκεινος ,οπως την περασμενη κυριακη....και κοριτσια απο δευτερα θα δινουμε ραντεβου να βρεθουμε,να πουμε ενα γεια...εγω ξεκιναω δουλεια πρωι 9-4 και εκεινος θα δουλευει απο μεσημερι τις 2 μεχρι το βραδυ στις 1 περιπου,οποτε καταλαβατε

φαιρυ θελει και αυτο το χωρο του ...τι να κανει...

76IGp3.png

Βανιλιτσα εγω θα κανω οτι κανω καθε σκ ....θα δω τηλεοραση και θα διαβασω χαχαχαχα εεε θα σκεφτομαι κιολας θα περασει η μερα .

Αχ τι ωραια που θα ειναι στα βαφτισια happy να μας πεις πως ηταν .Αγορακι ή κοριτσακι βαφτιζεται ?

αγορακι...να σας πω απο τη μια βαριεμαι ,αλλα απο την αλλη θα ξεφυγουμε και λιγο και το χρειαζομαστε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Τι δουλεια κανει happy μου ο συζηξ και εχει τετοια ωραρια?

σε καταλαβαινω γιατι και εμενα που γυρναει καθε μερα γυρω στις 9 ,μονη νιωθω...γι΄αυτο περιμενουμε κανα σαββατοκυριακο!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε κοριτσια καμια δεν εχει την αναγκη να βγει εξωωωωωωω να παει βολτουλες???? ¨ενταξει εκτος απο την Fairy mas¨,

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...........

εγω εχω ορεξη αλλα δεν μας περνει η τσεπη μας...μας πηγαν καποια πραγματα πισω και πρεπει να τα ξαναβαλουμε στη θεση τους πριν ερθει ο μπεμπης

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...