Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

hr8aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

το λοιπον...ζωζωκα μου αυτο που εχεις δεν ειναι ΤΠΤ φριχτο... λεγεται "καούρες σε συνδιαστική με τρομο γεννας". δεν ειναι τπτ καλό μου αντιμετώπισε το με πολπύ νεράκι, σοδιτσα μαγειρική και σερφάρισμα στο ιντερνετ σε ΟΛΑ τα sites με μωρουδιακά ειδη για να περάσει η ώρα....

ρε παιδες εχω ερώτηση τσιφουτιασης. Στο ιασώ ειμαι υποχρεωμένη να "αγοράσω" το σερβιετικό και άλλο υλικό τους ή μπορώ να πάρω και τα δικά μου αναλώσιμα και να τους πω παρακαλώ παρτε τα δικά σας πίσω? στα χρεώνουν ούτως η άλλέως?? και επισης ξερει κάποια τιμές Ιασώ??

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φερύ και μπουμπού πόσοσ σας έχουν πει για το 2κλινο? Γιατί κι εγώ εκεί θα πάω και θέλω να δω αν λένε παντού την ίδια τιμή γιατί κάτι κατάλαβα ότι μπορεί και να παίζουν...

To δικλινο στο ΛΗΤΩ ειναι 180 και το τρικλινο 150 .Για 30 ευρω διαφορα δεν βλεπω τον λογο να παω στον χαμο .Ασε που συνηθως στα δικλινα μια δυο μερες μπορει να εισαι και μονη , σαν μονοκλινο ειναι .

Βρακακια μιας χρησεως εγω εχω απο τοτε που νοσηλευτηκα αλλα να σας πω κατι , μολις γεννησετε στο χειρουργειο τι θα κανετε θα εχετε μαζι σας τα δικια σας βρακια?? χα χαχ αχα.

Αναγκαστικα σου βαζουν μιας χρησης και αυτο νομιζω δεν παει με το κομματι αλλα με το σακουλακι , καθε σακουλακι εχει τρια μεσα .Εγω γι αυτο εχω περισευουμενα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Καλα καλε που ειστε ολες? πηρατε τις αδειες σας και κοιμαστε ?? τετοια ωρα και δεν ειναι καμια μεσα? τι παθατε?

Αντε καλε ειπα και εγω , τελικα απο οτι βλεπω μονο εσυ δουλευεις απο ολες μας .

Με επιασε κατιτης πριν λιγο , ειχα αρχισει την γκρινια στον αντρα μου για βλακειες του τυπου , δεν εχω αυτο , δεν εχω εκεινο , δεν εχω το αλλο οσο αφορα πραγματα του μωρου γιατι δεν εχω βγει εγω για τα ψωνια οπως καταλαβες και μετα καθισα και σκεφτηκα οτι ειμαι πολυ τυχερη που εφτασα σε αυτες τις εβδομαδες εγκυμοσυνης και ξανασκεφτηκα την αγωνια και το αγχος που περασα στο νοσοκομειο .

Αχ επεσα ή μου φαινεται ? εχω και νευρα απο το αγχος μου ειναι

φαιρουλι μ σε καταλαβαινω καλομ... μια χαρα ολα.. αφου σου "γυρισε" και καταλαβες ποσο τυχερες ειμαστε ολες μας για διαφορετικο λογο η καθεμια, εισαι ακόμη σε νορμαλ επιπεδα πνευμαιτκης διαυγειας κακακακακκακακακακακακακακακκα

και εμενα με πιανουν διαφορα παραπονα κατα καιρους αλλ αμετα λεω..σιγα τα λαχανα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

e naiiiiiiiiiiiiii μωρε τωρα οχου..και στην τελικη δεν 8α σου κανει το παιδι μηνυση αν εχεις παρει ενα σελτεδακι λιγοτερο ουτε 8α παθει ψυχολογικο κομπλεξ αν τα λευκα του ειδη δεν ειναι Prada....

dZJip3.png

αα ευτυχως δεν εχω προβλημα με τις μαρκες, προτιμω να εχω πολλα και ας μην ειναι μαρκας αρκει ομορφα το θεμα ειναι θα εχω οτι χρειαζεται ή θα τρεχω να βρω και παλι δεν θα μπορω ?αυτο με αγχωνει περισσοτερο .

Εσυ ποτε πας για αγορες τελικα?

25 μαιου φερουλι μου... κορμακια απο mother care, κοκοψινια απο δημασ bebe και τελος ο χαβαλες...εχω κατι "ψιλα" στην ακρη να παραγγειολω απο εξωτερικο κατι ωραια ρουχαλακι απου εχω δει ψιλο πανκιστικα για οταν μεγαλωσει λιγο και τελος

μετα ειδωμεν και τι 8α μου φερουν για να κανω τις σχετικες αλλαγες

dZJip3.png

Μια χαρα , θα πας και σε βλεπω να σηκωνεις το μαγαζι .

Μολις τωρα πληροφορηθηκα οτι η πεθερα μου θα μου κανει δωρο το καθισμα αυτοκινητου !!!!:D τι καλα/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...