Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Εγω παντως δεν νομιζω να παω βολτα στο καφε , δεν ξερω θα μπορω να παω ?ασε που θα γινεται χαμος , προτιμω να κοβω βολτες στα κοριτσια στους διαδρομους εχω κανει και φιλιες απο την τελευταια φορα με τις μαιες .

σωπα ,βρε φερακι,που δεν θα πας στο καφε

μην ξεχνας οτι ειναι 4 μερες

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mπουμπούκα στο Ιασώ γεννάς και συ????

Εμαθα από την μαια μου ότι έχει πολύ ζέστη στα δωμάτια απότε μάλλον μόνο με σαγιοναράκια θα τη βγάλουμε... μάλλον πρέπει να ξεχάσεις τα σταράκια...;)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

να μαι γω ....αμα πια απο το πρωι ονειρευομουν ενα πιατο με κερασια και φραουλες παγωμενες!!!!!!!!!!!!!

πηρα και γω το αυτοκινητακι μου τα γυαλακια μου και αμολυθηκα....ε ναι λοιπον βρηκα ωραιοτατα κερασακια σε ενα σχετικα κοντινο μαναβικο και τα πηρα σα λυσασμενη!!!!!!!!!

εγω στο λητω που εριξα μια ματια ...εχει ωραιοτατα πιτζαμακια σε στυλ καπρι και τελοσπαντων ωραια ...μαλλον απο κει θα τα παρω και κανα νυχτικακι (κοντο φορεματακι με μια ρομπιτσα)..και ενα μπουρνουζακι ...!!!

οσο για την εξοδο θα παρω μια μπλουζοβρακα με ανετο πεδιλακι...οπωσδηποτε με μαλλι κομμωτηριου ...τρομαρα μας!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Mπουμπούκα στο Ιασώ γεννάς και συ????

Εμαθα από την μαια μου ότι έχει πολύ ζέστη στα δωμάτια απότε μάλλον μόνο με σαγιοναράκια θα τη βγάλουμε... μάλλον πρέπει να ξεχάσεις τα σταράκια...;)

Ιασω κι εγω, εχει πολύ ζεστη πραγματι, (θυμαμαι ειχα παει χειμωνα για μια φιλη και εσκασα!!!) αλλα δεν θα θελω για το δωματιο, αλλα αμα κατεβω στο καφε! Δωματιο σαγιοναρακι γαρ!!!!χιιχι!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

σωπα ,βρε φερακι,που δεν θα πας στο καφε

μην ξεχνας οτι ειναι 4 μερες

Δεν πηγα τοσο καιρο για καφε θα κατεβαινω για καφε τοτε με τους πονους μου ?χιχιχιχιιχιχ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Φαιρυ μου τι δωματιο θα εχεις???

Γιατι αν δεν εχεις μονοκλινο μπορει να μην την παλευεις με τις επισκεψεις των αλλων κοριτσιων, οποτε να καταφευγεις στο καφε - εστω και με πονους

!

βρε κοριτσια ποσο πολυ θα πονεσουμε???

μπηκα και ειδα ενα βιντεακι με τοκετους...και εχω καρααγχωθει:shock::shock::shock:

ισως αμα κανω και γω τα μαθηματα ανωδυνου να ηρεμησω λιγακι αλλα και παλι δεν με κοβω και ψυχραιμη...:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε ;αφου δεν αντεχετε τα βιντεακια γιατι τα βλεπετεεεε??εεεεεε?

εγω δεν εχω δει κανενα, δεν θα δω και δεν ξερω ποσο θα πονεσω, εχει να κανει καθαρα με καθε γυναικα ξεχωριστα!!!

Ομμμμμμμμμ, βαθιες ανασες!

βρε ;αφου δεν αντεχετε τα βιντεακια γιατι τα βλεπετεεεε??εεεεεε?

εγω δεν εχω δει κανενα, δεν θα δω και δεν ξερω ποσο θα πονεσω, εχει να κανει καθαρα με καθε γυναικα ξεχωριστα!!!

Ομμμμμμμμμ, βαθιες ανασες!

απο περιεργεια βρε μπουμπουκα ....αλλα και απο αλλες που λενε ..αχ γεννα ε??καλα θα περασει αλλα πως θα περασει....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

απο περιεργεια βρε μπουμπουκα ....αλλα και απο αλλες που λενε ..αχ γεννα ε??καλα θα περασει αλλα πως θα περασει....

Αχχχχ αυτη η περιέργεια, μπορει να σε οδηγησει σε πανικο ανευ λογου,...κλεισε αυτια μην ακους κανενα, οι γυναικες για καποιο λογο θελουν πολύ να βασανιζουν τις άλλες!!! κι εμενα ολα δραματικα πανε να μου τα πασαρουν αλλα το παιζω τρελή!!! Απαπαπαπαπαπ!

Αναπνοες βανιλακι μουυυυυυυυυ:D:D

Μπουμπου σε δικλινο μαλλον θα παω .Εσυ τι δωματιο θα παρεις ?

\

Κι εγω το πιθανοτερο...αν και παλι θα μας σκισουν ειναι πανακριβου....:mad:

Γεια σας αγχωμένες κουκλίτσες! Πώς είστε;

Καλως την κι απο δω!!!!!:D:D:D:D

Eγώ πήρα κάπρι πιτζαμάκια σα φορμάκια, 2 βαμβακερά νυχτικάκια με ρομπάκι και μια φορμα. Αλλά από παπα θα τη βγάλω με σαγιοναρίτσες απλές για το δωμάτιο και σαν πεδιλάκια αν πάω στο καφέ! Ότι κάνω και το καλοκαίρι... θέλω την άνεσή μου :D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Φερύ και μπουμπού πόσοσ σας έχουν πει για το 2κλινο? Γιατί κι εγώ εκεί θα πάω και θέλω να δω αν λένε παντού την ίδια τιμή γιατί κάτι κατάλαβα ότι μπορεί και να παίζουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...