Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Πω πω την καλυτερη αστακομακαροναδα την εχω φαει στην ελαφονησο .Αμαν βρε φυσαλιδα τι μου κανεις ...θελω και νησι και αστακομακαροναδα.

Αληθεια τι παντοφλες θα εχετε ? ας πουμε εγω εχω παρει και μια πιτζαμα σατεν , με την σαγιοναρα θα κυκλοφορω ??χαχαχα μαλλον με κοβω με νυχτικακι και ρομπιτσα και σαγιοναρα πω πω σαν την θειτσα θα ειμαι χα χαχα

ΧΛΥΔΗ,βλεπω

ε,τωρα το σατεν νυχτικο,δεν θελει πασουμακι με φουντιτσα και τακουνακι,πουλι μου

α,ρε γ@Μ@Τ@ ,θα επρεπε να γενναμε ολες μαζι,κορυφαιο θα ηταν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ρε παιδια δεν μπορω θέλω να ειμαι λες και ειμαι διακοπές στη χαλαρουίτσα μου, πήρα αντι για πιτζαμες φορμες hello kitty και nike για τον καφέ και για τον υπνο παλι φορμουλες αλλα καπρι για να μην σκαω.. Roxy σαγιοναράκια και τα all star μου θα τα φορτωσω τελευταια στιγμη...

Επισης θα παρω ενα φορςματακι και πεδιλακια φλατ για την εξοδο!

Φανελακια βρηκα πολύ λεπτα με κουμπακια ως χαμηλα!

Υγ Τα σατεν και τα τουλια τα κραταω για πριβε..καλά εχω ενα καφτανι απο την ντοχα πολύ γαματο λες να το επαιρνα να αναστεναζε το Ιασω??χαχαχαααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

α σατεν τα εχω ολα , εγω παιδι μου ειμαι η χαρα του αντρα μου και του γειτονα χαχαχαχα

ευγε,νεα μου

και η μανα μου θα σε χαιροτανε

εγω τα εχω καπου στον πατο του συρταριου,θα τα βγαλω ομως

αρκετα ,εχασα ολη μου την θυληκοτητα στην εγκυμοσυνη,αλλα θα επανελθω

και φυσικα το πρωτο πραγμα που θα κανω θα ειναι τα νυχια μου

ΓΚΕΛΥ

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?

Εγω βγηκα για τις εξετασεις του μηνα πηγα πηρα και φραουλιτσες αλλα πολυ ζεστη μου εσκασα!!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ μου τελεια ιδεα για τις φορμουλες και εγω σκεφτομουνα τι να παρω στην κλινικη δεν θελω νυχτικια αυτη θα την φορεσω μετα στο σπιτι!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

χαπι , τροπος του λεγειν καλε ....εκτος αν με παιρνει κανεις ματι αχαχαχαχα

Εγω τα εχω βολευτει πολυ το καλοκαιρι , εχω κατι φοβερα με χρωματα και τετοια πολυ χαριτωμενα .Απο παντοφλακι δεν ξερω ακομα τι θα παρω , μαλλον σαγιοναριτσα .

Κοριτσια επειδη δεν βγαινω εξω και οταν βγαινω γιατρο και τετοια κυκλοφορω με αθλητικο , δεν εχω παρει χαμπαρι οτι καλοκαιριασε !!! Καλα που εχω και εσας και με βαζετε στο κλιμα , με την χειμωνιατικη παντοφλα θα πηγαινα στο νοσοκομειο.:tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Η ΚΑΟΥΡΑ ΞΙΝΙΛΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙΙΙΙΙΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ!ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ..ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Τελειες δεν ειναι?

Μπουμπου πηρες και εσωρουχα μιας χρησεως?

Σουπερ!

οχι δεν πηρα γιατι σου δινουν στο μαιευτηριο οποτε δεν χρειαζεται μου ειπε η μαια!

χαπι , τροπος του λεγειν καλε ....εκτος αν με παιρνει κανεις ματι αχαχαχαχα

Εγω τα εχω βολευτει πολυ το καλοκαιρι , εχω κατι φοβερα με χρωματα και τετοια πολυ χαριτωμενα .Απο παντοφλακι δεν ξερω ακομα τι θα παρω , μαλλον σαγιοναριτσα .

Κοριτσια επειδη δεν βγαινω εξω και οταν βγαινω γιατρο και τετοια κυκλοφορω με αθλητικο , δεν εχω παρει χαμπαρι οτι καλοκαιριασε !!! Καλα που εχω και εσας και με βαζετε στο κλιμα , με την χειμωνιατικη παντοφλα θα πηγαινα στο νοσοκομειο.:tongue:

Εγω μεχρι προτεινως φορουσα αθλητικο πουμακι και all star, χθες εβαλα σαγιοναριτσα εσκαγα!

οποτε βουρ στα καλοκαιρινα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Η ΚΑΟΥΡΑ ΞΙΝΙΛΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙΙΙΙΙΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ!ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ..ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ

βρε ζωζα,μην φοβασαι,δεν θα παθεις τιποτα,καουρες ειναι

μηπως να παρεις τον γιατρο σου να σου δωσει κατι για το στομαχι?

ΓΚΕΛΥ

Εγω παντως δεν νομιζω να παω βολτα στο καφε , δεν ξερω θα μπορω να παω ?ασε που θα γινεται χαμος , προτιμω να κοβω βολτες στα κοριτσια στους διαδρομους εχω κανει και φιλιες απο την τελευταια φορα με τις μαιες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...