Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rosebaby είναι το δεύτερο παιδάκι σου αυτό που περιμένεις? επειδή έχεις φώτο ένα μωράκι, γι'αυτο ρωτάω...

όχι είναι το πρώτο μου

το μωρό στο προφίλ μου είναι απο το ιντερνετ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Mpoumpou μου γεια σου και σε εσένα. Φυσικά και σε παίζουμε, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια εδώ. Να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου. Δεν κατάλαβα την εξέταση με τις σοκολατίνες? Από ότι ξέρω δίνουνε ένα ρόφημα γλυκόζης.

Kι εσυ να χαιρεσαι το μπεμπακι...

Η εξεταση αυτη μου την εδωσε ο γιατρός λέγεται σακχαρο προ νηστείας και μετα φαγητου (2 ωρες) πας νηστικη, σου παιρνουν αιμα, και μετα πρεπει να φας υπερβολικα πολυ ζαχαρη σξου και οι δυο σοκολατινες...

Απο αυτο το αποτελεσμα, θα δει για ποια καμπυλη θα με στειλει - οπου εκει θα πιω γλυκοζη!

Ναι και εγω αυτο ηξερα με γλυκοζη μπιαχχχ .Αμα εφαγες παστουλα μια χαρα τοτε.

Μπουμπου Σου εχω στειλει πμ

Δεν εφαγα μια αλλα δυο και εγω ετσι νομιζα οτι ειναι μια χαρα, αλλα μετα την μιση αρχιζεις και αηδιαζεις αληθεια...στις δυο απλα δεν θες να ξαναδεις γλυκο μπροστα σου!

μπουμπου κανε και μένα add

Roseeeeeee, σε κανω τωρα!

την καμπύλη ζαχάρου θα την κάνεται όλες ?

γιατί εμένα μου την είπε προαιρετική με βάση τις εξετάσεις και την ηλικία μου

γιατί λεει δεν είναι ότι καλύτερο ως εμπειρία να μην την κάνω χωρίς λόγο

τι να πω , είναι γιατρός που με βάζει να κάνω καθε μήνα την coumps για το αίμα του μωρού αν μπερδευεται με το δικό μου ακόμα και αν έχουμε και οι δύο αρνητικό.

οπότε δεν θα μου έλεγε να αφήσω μια συμαντική εξέταση

Εγω ειμαι 29, αλλα και παλι με εβαλε να κανω και αυτην τη σημερινη εξεταση και καμπυλη σε κανα δυο βδομαδες! Εχει το σοι της μανας μου τρελο ιστορικο!

καλημερα και απο μενα κοριτσια,

παντως και εγω δεν την ξερω αυτη την εξεταση με τις σοκολατινες

εγω εκανα την πεμπτη την μικρη καμπυλη γλυκοζης ,ημουν νηστικη για 11 ωρες,πεινα,πεινα,πεινα, και μετα μου εδωσαν αυτη την αηδια το διαλυμα γλυκοζης,,ηθελα να κανω εμετο,ηθελα να λιποθυμησω,τελικα η καμπυλη βγηκε οκ

δεν μας λες αυτο το εργαστηριο με τις σοκολατινες ,να παμε και εμεις?

Την εξηγησα πιο πάνω Γκέλυ μπορεις να δεις...Τις σοκολατινες τις προτεινε ο γιατρός οχι το εργαστηριο!! να σε στειλω στο γιατρό μου...χιχιχιχ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι να βγεί τόσο κουκλί όσο αυτό της φώτο σου...

σε ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου το ίδιο εύχομαι σε όλες μας

γερά και όμορφα μωρά.

την καμπύλη ζαχάρου δεν έχω αποφασίσει αν θα την κάνω και ο χρόνος πιέζει γιατί ειμαι κοντα στον καιρό

σήμερα που θα παω στην γιατρό θα ρωτήσω ξανά.

το ιστορικό μόνο απο το σόι της μάνας μετράει

γιατι απο την πλευρά μου είμαι καθαρή

ο πεθερός μου έχει ζαχαρο και είναι με ενεσης ινσουλίνης

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

mpoumpou το μωράκι σου τι είναι τελικά

σου είπανε ?

είμαστε κοντά στις ημερομηνίες μια εβδομάδα διαφορά

μου είπαν κατα 95% αγοράκι...:D

Εισαι Θεσσαλονικη εσυ ε??

Τρελαινομαι για βορεια!

Διαφημίσεις

έκανες β επιπέδου ?

γιατί εκει φαίνεται καθαρά το φύλο

ναι είμαι απο θεσσαλονίκη

Την εκανα στις 15 Ιανουαρίου. ο Γιατρός εκει είπε αγορακι ειναι, μετα ομως στα χαρτια γραψανε 95% η προβλεψη φύλου... Γερο να ειναι το μπεμπεκι μου και ας ειναι οτιιιιιιιιιι θελει!:D:D:D

Αλλωστε δωματιο θα φτιαξω ουδετερο οπως και καροτσι ουδετερο χρωμα οποτε και λαθος να εκαναν δε θα εχω κατι δεσμευτικό...

Τι ωραια η Σαλονικα μου εχει λειψει, εχω να ερθω απο το Σεπτεμβρη!

εμείς είδαμε καθαρό το φύλο του - καταλαβαίνεις-

μας έκανε την τιμή ο μικρός να μας το φανερώσει

η θεσσαλονίκη είναι αγαπημένη πόλη όταν δεν κολλάς στην κίνηση όταν δεν ψάχνεις ώρες να βρεις πάρκινγ αλλά νομίζω ότι πλέον όλα αυτα είναι παντού πρόβλημα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Πραγματικά παντου υπάρχει θεμα με την κινηση, αλλα ξερεις - θεωρω πως οι ανθρωποι στο βορρα ειναι πιο ζεστοι ειναι πιο χαμογελαστοι και ξερουν να ζουν καλυτερα, αν ειχα δυνατοτητα θα μετακομιζα σιγουρα προς τα πανω καπου και ειδικα με την τρελα που εχω για τα βουνα και τα λαγκαδια θα ηταν η καλυτερη μου

μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό γιατί έχω μείνει σε όλη την ελλάδα και ξέρω καλά τους έλληνες απο βορρά μέχρι κρήτη

η αλήθεια είναι οτι όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω ο κόσμος είναι πιο απότομος και επιθετικός

όχι όλοι βέβαια, αλλά αυτό που με στεναχωρεί είναι η άποψη που έχουν για την βόρειο ελλλάδα και όσο πιο κάτω πάμε τοσο πιο άσχημα είναι τα πράγματα.

έχω ακούσει να μας αποκαλούν βούλγαρους και πολλά άλλα που με θλίβουν αφάνταστα.

σε μια εποχή τόσο ταραγμένη αντι η ελλαδα να είναι μια γροθιά εμεις να αποκληρώνουμε ο ένας τον άλλο.

πάντα με εξαιρέσεις μιλάω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...