Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπακι,καλημερα

εχεις δικιο πρεπει να ξεκουραζομαι,αλλα δεν ειναι ευκολο,αυτη την περιοδο για το γραφειο,σημερα περασα και ενα αγχος με ενα θεμα στο ικα

ευτυχως το ανελαβε ο αντρας μου κκαι το τακτοποιησε,αλλα μεχρι να μαθω τι εγινε....

βεβαια αυτα νομιζω οτι δεν θα τελειωσουν ποτε,πρεπει να μαθω να τα διαχειριζομαι ,γιατι,ζοριζω και το μπεμπε,το πρωι ειχε μια κινητικοτητα,αλλα απο την στιγμη που αγχωθηκα,και εκατσα στην καρεκλα του γραφειου,ησυχια

φερη,δεν ηταν ανεβασμενες οι εξατασεις ηταν οριακεςμου ειπε

ειναι οριακα χαμηλα τα λευκωματα ορου και οριακα υψηλη η αλκαλικη φωσφαταση.....κανενα δεν ξεφυγε,γιαυτο και ηταν σχετικα καθησυχαστικος,σε συνδιασμο οτι δεν εχω ξεφυγει στο ουρικο οξυ που ειναι και το πιο σημαντικο ευρυμα σε αυτες τις περιπτωσεις

αυτα......

Να προσεχεις Ζουζουνακι ,τι σου χει πει να μην τρως ?νομιζω το αλατι ειναι που πρεπει να προσεχεις !

Εγω το παρακανα με ταγλυκα τα μακαρονια και τις πατατες γι αυτο ειχα μαλλον αυτα τα αποτελεσματα αλλα ευτυχως ολα καλα .Κριμα γιατι οταν ετρωγα λιγο σοκολατιτσα μου κουνιουταν η μικρη ..τωρα υπνος χιχιιχιχι.

Μαζευω ή μαλλον μου μαζευει ο αντρας μου και η γυναικα που καθαριζει τα χαλια σημερα ..απο βδομαδα εχω πεντικιουρ .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Χαπακι μου λιγα πραγματα λειπουν να βαλω μεσα τα βασικα τα εχω μαζεψει...

εγω θα παρω μονο σαγιοναριτσες πλαστικές παραλίας και αν θελω να κατεβω στο καφε θα φοραω τα all starakia μου με τις φορμες!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Να προσεχεις Ζουζουνακι ,τι σου χει πει να μην τρως ?νομιζω το αλατι ειναι που πρεπει να προσεχεις !

Εγω το παρακανα με ταγλυκα τα μακαρονια και τις πατατες γι αυτο ειχα μαλλον αυτα τα αποτελεσματα αλλα ευτυχως ολα καλα .Κριμα γιατι οταν ετρωγα λιγο σοκολατιτσα μου κουνιουταν η μικρη ..τωρα υπνος χιχιιχιχι.

Μαζευω ή μαλλον μου μαζευει ο αντρας μου και η γυναικα που καθαριζει τα χαλια σημερα ..απο βδομαδα εχω πεντικιουρ .

καλημερα μπουμπου

φερη ,μου ειπε,οχι αλατι και ζαχαρι

οχι ζυμαρικα,ρυζια,πολλα ψωμια ,τετοια

εν ολιγης ψητα ,σαλατες και φρουτα

αυτα

κι γω ομως ενω προσεχα παρα πολυ τους πρωτους μηνες ,τον εβδομο του εδωσα και καταλαβε,ολο γλυκα και ζυμαρικα ηθελα....

ισως εγω να προκαλεσα αυτα τα αποτελεσματα στις εξετασεις,οχι ισως ,σιγουρα

λαθος ,επρεπε να ειμαι πιο προσεκτικη,απλα κουραστηκα να προσεχω κι αυτα τα αναλατα,απο τον νοεμβριο τα τρωω,εχασε πια το φαγητο ,την νοστιμια του,εγινε αναγκαστικη εργασια

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Χαπακι μου λιγα πραγματα λειπουν να βαλω μεσα τα βασικα τα εχω μαζεψει...

εγω θα παρω μονο σαγιοναριτσες πλαστικές παραλίας και αν θελω να κατεβω στο καφε θα φοραω τα all starakia μου με τις φορμες!!!

μπουμπου τα all starakia σου δεν θελουν σκυψιμο για να τα βαλεις?

σκεψου το ,θα μπορεις να σκυψεις? αν εχεις γεννησει φυσιολογικα,δεν νομιζω να εχεις θεμα,αν οχι ομως?

ΓΚΕΛΥ

Ζουζουνακι εχεις δικιο με τα φαγητα , εγω βαρεθηκα να τρωω κρεας σε καποια φαση νομιζα οτι τρωω χαρτι και δεν ηθελα ουτε να το δω μπροστα μου .Τουλαχιστον ανεβηκε ο σιδηρος μου αλλα με κουρασε αυτο το πραγμα .Ποσο επιθυμω σαλατες με πενες , βαλσαμικα , ροκες , σουσι !!!! θελω σουσι!!!!ααααα

α ρε μπουμπου με τα ωραια σου...και εγω θα γουσταρα να φορουσα τα ολ σταρακια μου αλλα εχει δικιο η γκελυ....σε βλεπω να την βγαζεις με τις σαγιοναρες....ειναι δυσκολα μωρε τις πρωτες μερες....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

φερι δεν εχω φαει σουσι ποτε στη ζωη μου.....και ουτε μου κανει ορεξη..εγω τωρα θα σκοτωνα για λιγο αστακομακαροναδα....φτιαγμενη απο ενα κυριουλη στα κουφονησια....θεε μου τι μασα θεικη ηταν εκεινη...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

ουτε εγω εχω φαει ποτε σουσι και δεν μου κανει και ορεξη να φαω κατι τετοιο...

φυσαλιδα μου εγω θα το πω αλλη μια φορα,ενα μπολακι κερασια παγωμενα θα ηταν σουπερ για μενα αυτη τη στιγμη

76IGp3.png

μπουμπου τα all starakia σου δεν θελουν σκυψιμο για να τα βαλεις?

σκεψου το ,θα μπορεις να σκυψεις? αν εχεις γεννησει φυσιολογικα,δεν νομιζω να εχεις θεμα,αν οχι ομως?

E, αν δεν μπορω να σκυψω ολο και καποιος καλος ανθρωπος θα βοηθησει...

Εχω κανει προβες να τα φοραω χωρις σκυψιμο αλλωστε τα εχω λυτα!

Ζουζουνακι εχεις δικιο με τα φαγητα , εγω βαρεθηκα να τρωω κρεας σε καποια φαση νομιζα οτι τρωω χαρτι και δεν ηθελα ουτε να το δω μπροστα μου .Τουλαχιστον ανεβηκε ο σιδηρος μου αλλα με κουρασε αυτο το πραγμα .Ποσο επιθυμω σαλατες με πενες , βαλσαμικα , ροκες , σουσι !!!! θελω σουσι!!!!ααααα

Σουσι και οστρακοειδήηηηηηηηη...θελωωωωωωωωω

α ρε μπουμπου με τα ωραια σου...και εγω θα γουσταρα να φορουσα τα ολ σταρακια μου αλλα εχει δικιο η γκελυ....σε βλεπω να την βγαζεις με τις σαγιοναρες....ειναι δυσκολα μωρε τις πρωτες μερες....

Καλη καρδια μωρέ, θα την περασουμε τα μπεμπεκια να ναι καλα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια ,εμενα αυτη την στιγμη και οι φακες με ΑΛΑΤΙ ,μου φαινονται θεικες

φερη εγω να φανταστεις για τον σιδηρο ,τρωω μοσχαρι,αλλα μου φαινεται πια τοσο ανοστο,ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΟΣΤΟ

εγω παντως θα ικανοποιουμουν με ενα απλο παστιτσιο ,ας πουμε,αλλα αλατισμενοοοοοοοοο

παντως χθες μου πηρε την πιεση η μαια και την βρηκε 13 ,αντε λεω ειναι ανεβασμενη γιατι χωνευω την μακαροναδα....και λεει ο ντοκτορ

την εφαγες?

ναι ,λεω

την ευχαριστηθηκες?

ναι λεω

ωραια,λεει ,τον αυγουστο θα την ξαναφας......χαχαχαχαχαχα

εμεινα λοιπον να τον κοιταω καθως γελλουσε

και συμπληρωνει

βεβαιως ο αντρας σου μπορει να τρωει οτι θελει,δεν χρειαζεται να κανει την δικη σου διαιτα

και σκεφτομαι,εγω θα τρωω τις βλακειες,τυπου ,τυρι ανθοτυρο χωρις αλατι,κι εκεινος θα τρωει φετα?οχι κυριες μου,μαζι θα πηξουμε,εξαλλου εκεινος θα εχει μονο το ανθοτυρο,εγω εχω και την κοιλια,χιχιχιχιχι

ΓΚΕΛΥ

φερι δεν εχω φαει σουσι ποτε στη ζωη μου.....και ουτε μου κανει ορεξη..εγω τωρα θα σκοτωνα για λιγο αστακομακαροναδα....φτιαγμενη απο ενα κυριουλη στα κουφονησια....θεε μου τι μασα θεικη ηταν εκεινη...

Πω πω την καλυτερη αστακομακαροναδα την εχω φαει στην ελαφονησο .Αμαν βρε φυσαλιδα τι μου κανεις ...θελω και νησι και αστακομακαροναδα.

Αληθεια τι παντοφλες θα εχετε ? ας πουμε εγω εχω παρει και μια πιτζαμα σατεν , με την σαγιοναρα θα κυκλοφορω ??χαχαχα μαλλον με κοβω με νυχτικακι και ρομπιτσα και σαγιοναρα πω πω σαν την θειτσα θα ειμαι χα χαχα

εγω θα παρω νυχτικακια στυλ φορεματακια...δεν θελω σατεν και τετοια...εχω δει κατι ωραια και στο jumbo και σε ενα μαγαζι στο Ηρακλειο...

λετε να μην αρεσει του μπεμπη να με δει χωρις σατεν νυχτικακι??????????

ειμαι ανθρωπος που θελω τη βολη μου....δεν με καει αν οι αλλοι θα σχολιαζουν οτι δεν φοραω σατεν νυχτικο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...