Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα κουκλιτσες μου...

Γκέλυ μου να προσεχεις αυτο το μηνα,να μπεις στο ενατο πρωτα...μην βιαζεσαι κοριτσακι μου ...

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια....

αχ ζωζα μου,τι τραβηξες βραδυατικα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα....τι κανετε???Πηγατε γιατρουλη???

Νεφελακη μια χαρα η μπουμπου σου ε???ετοιμαζεται για εξοδους?????

fairy Μου και συ με το καλο κοπελα μου...ερχεται και σενα η σειρα σου...

Zwza μου, λιγο υπομονη ακομη και ολα θα παρουν το δρομο τους...

και γω εχω αγχωθει κοριτσια με αυτον τον μηνα ...ειναι λιγο περιεργος...κουραζεσαι πιο ευκολα, η κοιλιτσα εχει γινει κοιλαρα, και γενικα σε κυριευει ενα αγχος οτι φτανεις στο τελος....

Δεν ξερω αλλα μερικες φορες μου θυμιζω τον εαυτο μου το πρωτο τριμηνο!!!

Κοριτσια θελω την αλλη βδομαδουλα που ερχεται να παω να παρω τα πιτζαμακια μου για την βαλιτσα και τα εσωρουχα και τα εχω παιξει.. και παντοφλιτσες-σαγιοναριτσες???εσεις τι πηρατε??βοηθηστε βρε παιδια???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

νεφελακι κι εσυ πηγες στο γιατρο???αφου εχεις μπει στο μηνα σου μην αγχωνεσαι,με το καλο να ερθει κι εσενα η ζουοζυνα σου...

βανιλιτσα ετοιμαζεις κι εσυ τη βαλιτσα σου....

76IGp3.png

χαπακι,καλημερα

εχεις δικιο πρεπει να ξεκουραζομαι,αλλα δεν ειναι ευκολο,αυτη την περιοδο για το γραφειο,σημερα περασα και ενα αγχος με ενα θεμα στο ικα

ευτυχως το ανελαβε ο αντρας μου κκαι το τακτοποιησε,αλλα μεχρι να μαθω τι εγινε....

βεβαια αυτα νομιζω οτι δεν θα τελειωσουν ποτε,πρεπει να μαθω να τα διαχειριζομαι ,γιατι,ζοριζω και το μπεμπε,το πρωι ειχε μια κινητικοτητα,αλλα απο την στιγμη που αγχωθηκα,και εκατσα στην καρεκλα του γραφειου,ησυχια

φερη,δεν ηταν ανεβασμενες οι εξατασεις ηταν οριακεςμου ειπε

ειναι οριακα χαμηλα τα λευκωματα ορου και οριακα υψηλη η αλκαλικη φωσφαταση.....κανενα δεν ξεφυγε,γιαυτο και ηταν σχετικα καθησυχαστικος,σε συνδιασμο οτι δεν εχω ξεφυγει στο ουρικο οξυ που ειναι και το πιο σημαντικο ευρυμα σε αυτες τις περιπτωσεις

αυτα......

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 5 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ 7.30 ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΤΩΜΑ..ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ..ΒΑΝΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΑ..ΕΓΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΤΙΡΑΝΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ..ΗΜΑΡΤΟΝ..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες

Χθες δε μπήκα καθόλου στο ιντερνετ και δεν εχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας. Ελπίζω όλα να είναι καλά για όλες. Πήγα και είδα τη μικρή μου, όλα καλά :D. Το μόνο ευχ'αριστο μ'εσα στη μαυρίλα των ημερών :(. Προσπαθω να μη βλέπω ειδήσεις και εκπομπές γιατί το κλάμα το έχω στο τσεπάκι μου...

Αλλάζω θέμα... Εκανα και μάθημα ανώδυνου, ουσιαστικά μου είπε η μαία μου τι να περιμένω πως ξεκινα ο τοκετός, τι συμβαινει κατα τη διαρκεια κλπ. /με καθησύχασε πολύ και νιώθω πλέον μεγάλη ασφάλεια και ανεση με το θέμα... μπορώ να πω πως μου έφυγε εντελώς ο φόβος. και μου είπε και κάτι πολύ αισιόδοξο "κάθε πόνος σε φέρνει πιο κοντά στο μωρό σου!!!" /αυτο θα σκέφτομαι πλέον...

Φιλιά σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

χαπακι,καλημερα

εχεις δικιο πρεπει να ξεκουραζομαι,αλλα δεν ειναι ευκολο,αυτη την περιοδο για το γραφειο,σημερα περασα και ενα αγχος με ενα θεμα στο ικα

ευτυχως το ανελαβε ο αντρας μου κκαι το τακτοποιησε,αλλα μεχρι να μαθω τι εγινε....

βεβαια αυτα νομιζω οτι δεν θα τελειωσουν ποτε,πρεπει να μαθω να τα διαχειριζομαι ,γιατι,ζοριζω και το μπεμπε,το πρωι ειχε μια κινητικοτητα,αλλα απο την στιγμη που αγχωθηκα,και εκατσα στην καρεκλα του γραφειου,ησυχια

φερη,δεν ηταν ανεβασμενες οι εξατασεις ηταν οριακεςμου ειπε

ειναι οριακα χαμηλα τα λευκωματα ορου και οριακα υψηλη η αλκαλικη φωσφαταση.....κανενα δεν ξεφυγε,γιαυτο και ηταν σχετικα καθησυχαστικος,σε συνδιασμο οτι δεν εχω ξεφυγει στο ουρικο οξυ που ειναι και το πιο σημαντικο ευρυμα σε αυτες τις περιπτωσεις

αυτα......

ξερω εχεις πολυ αγχος και πολυ δουλεια ,ομως πρεπει να σκεφτεσαι και το νινακι σου....γι'αυτο σου ειπα να ξεκουραζεσαι

76IGp3.png

KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 5 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ 7.30 ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΤΩΜΑ..ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ..ΒΑΝΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΑ..ΕΓΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΤΙΡΑΝΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ..ΗΜΑΡΤΟΝ..

ζωζα,καλημερα

γιατι αγχωνεσε τοσο πολυ

οταν εχεις ανωμαλιες στο στομαχι τρως μια δυο φρυγανιες για να παρουν τα υγρα και κοιμασε με 2-3 μαξιλαρια,δηλαδη σχεδον καθιστη,για να μην κανεις αναροφηση

και εμετος να σου ερθει,ετσι δεν κινδυνευεις

τωρα που σιγουρα πεινας ,καμια φρυγανια,ενα κουλουρακι με λιγο τυρακι,μαι χαρα θα ειναι,μην πιεις πολλα υγρα και μην φας ξυνα πραγματα,πορτοκαλια,τετοια,εχεις αρκετα οξεα,ηδη στο στομαχι σου....

εγω δεν ειδα το βραδυ τα μηνυματα ,αλλιως θα σου απαντουσα,λογικο δεν ειναι να σου φυγουν ουρα με τον εμετο?

εγω που κανω εμετους τωρα στον εβδομο ,το παθαινω

υπαρχει ζορισμα απο παντου,τι να κανεις?

απλα αν μπορεις μην φορας σερβιετες για να μπορεις να ελεγξεις την ποσοτητα της απωλειας....αυτα ,υπομονη ολα μηχανικα ειναι

και το μεσημερι κατι στεγνο να φας ,για να συνελθει το στομαχι σου,χωρις ζουμια και λαδια,δηλαδη

ΓΚΕΛΥ

ηρεμησε κουκλιτσα μου ,εφαγες αποτομα και γι'αυτο το επαθες...αν τρως αργα να τρως σιγα-σιγα...μην πιεζεις το στομαχι σου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλιτσες!

σημερα δεν θα μαι καλη παρεα....ειμαι πολυ επηρεασμενη απο ολα αυτα που συνεβησαν....νιωθω ντροπη και μια απεραντη θλιψη...και ενα βαθυ πονο ψυχης...

ξεχασα να πω για σενα ζωουλα που σε διαβασα αγχωμενη....μην αγχωνεσαι....εφτασες στο τελος....οτι και να γινει τωρα ειναι απολυτα αναμενομενο....οσο για τις καουρες..σ.ε νιωθω αλλα κανε υπομονη.....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

αχ Γκελουκο ...εισαι τελεια ,μας ενημερωνεις απολυτα....για τα παντα...

πες της τα να μην αγχωνεται,γιατι με τοσο αγχος θα βγει νευρικο το μπεμπακι της

εγω χαπακι ,τα λεω να μην αγχωνεστε ,αλλα εγω δεν με ακουω

και στο γραφειο αγχωνομαι και για το μπεμπε,αγχωνομαι

χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω,σκεφτομουν οσα μου ειπε ο γιατρος

ξανα και ξανα

δεν θελω να κινδυνευσει ο μπεμπης και οσο σκεφτομαι οτι αυτο μπορει να προκυψει απο τα δικα μου κιλα ή απο δικη μου απροσεξια,δεν μπορω να το αντιμετωπισω ψυχραιμα

θα μου πεις και οταν γεννηθει ,τους ιδιους προβληματισμους δεν θα εχω?

μαλλον,αλλα προς το παρον ,οι σκεψεις σταματουσν στο μαιευτηριο....

ΓΚΕΛΥ

ΧΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΓΚΕΛΑΚΟ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..3 ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΛΕΣ ΓΚΕΛΥ ΜΟΥ Ε?ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΨΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥ

γλυκια μου δεν υπαρχει στην περιπτωση μας ,αλλο ,μη φαρμακο,για τις καουρες

και εισαι ξαπλωμενη που το χρειαζεσαι για την μεση και τα ποδια ,αλλα δεν εισαι και οριζοντια,δοκιμασε το

τωρα για την διψα ,τι να σου ,μονο μην πιεις ξυνα και γινεις χειροτερα

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...