Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

den koimhuhka kopela moy..εχω αυτη την καουρα ξινιλα στο λαιμο και φοβαμαι μην ξαπλωσω και μου ξανακοπει η ανασα..αν ειχαν σπασει τα νερα μια ωρα τωρα δεν θα ειχα κανα συμπτωμα λες?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ότι και να σου πω δεν θα είναι σίγουρο

πως το αισθάνθηκες σαν να κατούρησες ή σαν κάτι που βγήκε ?

αισθάνεσαι καθόλου πόνο ? ή κάτι που δεν είχες νιώσει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σαν να κατουρηθηκα ενιωσα επειδη πιεζομουν απο τον εμετο..τωρα δεν νιωθω τιποτα απο πονο μονο συχνοουρια εχω..πιστευω οτι δεν σπασαν τα νερα..τι να πω ολα τα κουφα σε μενα συμβαινουν..εσυ ροζουλα πως και δεν κοιμασαι?

εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια γιατί ξυπνάω αργά το πρωί , μεσημέρι θα έλεγα

ξεκούραστη τώρα που να κοιμηθώ

έχε το νου σου λίγη ώρα ακόμα , παρακολούθησε αν αισθανθείς κάτι αν και νομίζω ότι ήταν από την πίεση του εμετού

πως είναι οι ξινίλες τώρα ? πιες καμιά σόδα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αυτη ειναι η βλακεια..οτι δεν εχω σοδα..νυσταζω αυριο εχω παλι δουλεια και με την ξινιλα αυτη φοβαμαι να κοιμηθω μην φραξει ο λαιμος..ο αντρας μου κοιμηθηκε αλλα εχει αγχωθει με ολα αυτα που τραβηξα..

Διαφημίσεις

στο πλαι ξαπλωνω αριστερα ειναι καλυτερα..φοβαμαι πολυ..αχ ρε ροζουλα κι εσενα πλησιασε η ωρα για την γεννα..ποτε πας γιατρο?τι θα σου κανει τωρα ειπε?

πήγα την τετάρτη αλλά κάναμε μόνο μέτρηση κανονική γιατί δεν είχα συσπάσεις

τώρα μου είπε να κάνω ακόμα ένα καρδιοτοκογράφημα και να της το πάω την δευτέρα

εντομεταξύ την τρίτη έχω ΠΗΤ αλλά επειδή το μωρό πάντα ήταν κάποιες μέρες μικρότερο μου είπε να περιμένουμε μέχρι να γίνει ο μπέμπης 40 εβδομάδων με βάση τις μετρήσεις του υπερήχου. και εγώ ψάχνω στο ιντερνετ να βρω θέματα με συμπτώματα τοκετού και συσπάσεις

άντε να δούμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ζωή μου έφτασες στο τέλος κοριτσάκι. Μην ανησυχεις όλα καλά θα πάνε. Είσαι καλύτερα τώρα?

Κι εγώ αυπνίες έχω αλλά όχι από ξυνίλες αλλά από την πείνα...και δεν πρέπει να φάω. Εν τω μεταξύ έχει ξυπνήσει και ο μπέμπης και έχει λόξυγκα μάλλον και με τραντάζει...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

καλημερα,κοριτσια

ανοιγω το καφε,σκουπιζω και βαζω την καφετεριερα σε δραση

λοιπον ,να σας πω τα νεα μου απο τον γιατρο

ο μπεμπης ειναι κανονικος για την εβδμαδα του σε αναπτυξη ,αλλα θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο βαρυς μου ειπε ο γιατρος,ειναι 1300 γρ

ο πλακουντας καλος,ο αμνιακο καλο...οι δικες εξετασεις δειχνουν οτι πρεπει να κανω διαιτα,γιατι ειναι λιγο οριακες,και επειδη στην β-επιπεδου ,μου ειχαν βρει πιθανοτητα προεκλαμψιας,πρεπει να προσεξω διπλα.....

παντως βρε κοριτσια την δευτερα μπαινω στον ογδοο και εχω ενα προαισθημα οτι θα γεννησω σεν αυτον τον μηνα

το ειπα στον γιατρο και μου ειπε ,εντεξει και στον ογδοο να γεννησεις ,θα κανουμε την ενεση για ωριμανση τνω πνευμονων και ολα καλα θα πανε,εκτος αν μπορουμε να αποφυγουμε τον τοκετο,οποτε θα μου κανει ενεση για αναστολη των συσπασεων

τον ρωτησα αν μπορω να κανω λιγη κολυμβηση ,για ασκηση,γιατι ποναω στα χερια και μονο που δεν με πλακωσε στο ξυλο,μου ειπε ,οτι δεν ειναι ωρα τωρα να κολλησω τιποτα μυκητες απο τις πισινες ή απο βρωμικες θαλασσες,αν μπορεσω μονο σε θαλασσα εκτος αττικης,πιαστο το αυγο και κουρευτω,δηλαδη

εχω στεναχωρηθει λιγο ,γιατι τον ειδα προβληματισμενο,κι ας μην με φοβισε

αυτα,σας κουρασα

μαρα εγω αυτο με τον κωλο εξω το εχω περασει μαι φορα,στην θυρεοειδεκτομη,απειρου καλλους σκηνες λεμε..............

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Γεια σας κορίτσια! Α ρε Μάρα με τα αστεία σου! Πραγματικά είσαι η πνοή του φόρουμ και μας ξεανγχώνεις όλες.

Εγώ γύρισα από τον γιατρό. Η μπέμπα πήγε ευτηχώς στα 2600. Σήμερα μπήκα και τυπικά στον μήνα μου. Εκανα και τον καρδιοτοκογραφο. Βέβαια η μπεμπούλα κουνήθηκε μόνο μία φορά. Ο γιατρός μου είπε όλα καλά, αλλά με ενημέρωσε ότι μάλλον θα γεννήσω νωρίτερα. Απέφυγε να μου πει το γιατί για να μην με ανγχώσει μάλλον και γενικά μου είπε να είμαι σε ετοιμότητα από εδώ και πέρα. Αχ άρχισα να φοβάμαι την γέννα και εγώ. Μου έδωσε και κάτι κολπικά υπόθετα να χρεισιμοποιήσω για την καλύτερη ρύθμιση του ph του κόλπου.

Ρε κορίτσια τι βλέπει και δεν μου το λέει ρε γαμώτο. Μήπως έχω καμία ωρίμανση του πλακούντα?

Αχ Νεφελιτσα μας βλεπω μαζι να γενναμε , και μενα η μπουμπου μου ηταν 2681.Σου ειπε πως θα γεννησεις ? αν θα κανεις καισαρική ή φυσιολογικο? για φυσιολογικο παω και φοβαμαι και εγω .Οτι ειναι να περασουμε ας το περασουμε μωρε τα παιδακια μας να ειναι καλα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ζουζουνακι να ξεκουραζεσαι αυτο τον μηνα για να τραβηξεις ως τον 9ο .

Ποιες εξετασεις ηταν ανεβασμενες και φαινεται οτι πας γι αΠροεκλαμψια?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...