Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ορε κοριτσια... ωρες ωρες δεν εχω κανενα μητρικο ενστικτο... λετε να ειμαι ανικανη?

τι επαθες καλη μου παλι...ποιος σου εβαλε τετοιες ιδεες στο κεφαλακι σου????

νομιζω οτι θελεις να τα ακουσεις...πας καλα ικανοτατη θα εισαι και δεν θελω να ακουω βλακειες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mαρή Μάρα με πεθανες λεμε, εφτυσα ολο το νερο στην οθονη...

χαχαχαχαχαχααααα

Πηγαμε μια βολτα με τον καλο μου για περπατηματακι- πολυ μου αρεσει να εχω παρεα σαν την αδικη καταρα περπαταω καθε μερα μονη μου...

Τσιμπησα και ενα φορεματακι φλοραλ τελειο δωρο γενεθλίων που κανει και για τωρα και για μετα!!!! μου ρλια!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κορίτσια! Α ρε Μάρα με τα αστεία σου! Πραγματικά είσαι η πνοή του φόρουμ και μας ξεανγχώνεις όλες.

Εγώ γύρισα από τον γιατρό. Η μπέμπα πήγε ευτηχώς στα 2600. Σήμερα μπήκα και τυπικά στον μήνα μου. Εκανα και τον καρδιοτοκογραφο. Βέβαια η μπεμπούλα κουνήθηκε μόνο μία φορά. Ο γιατρός μου είπε όλα καλά, αλλά με ενημέρωσε ότι μάλλον θα γεννήσω νωρίτερα. Απέφυγε να μου πει το γιατί για να μην με ανγχώσει μάλλον και γενικά μου είπε να είμαι σε ετοιμότητα από εδώ και πέρα. Αχ άρχισα να φοβάμαι την γέννα και εγώ. Μου έδωσε και κάτι κολπικά υπόθετα να χρεισιμοποιήσω για την καλύτερη ρύθμιση του ph του κόλπου.

Ρε κορίτσια τι βλέπει και δεν μου το λέει ρε γαμώτο. Μήπως έχω καμία ωρίμανση του πλακούντα?

Mαρή Μάρα με πεθανες λεμε, εφτυσα ολο το νερο στην οθονη...

χαχαχαχαχαχααααα

Πηγαμε μια βολτα με τον καλο μου για περπατηματακι- πολυ μου αρεσει να εχω παρεα σαν την αδικη καταρα περπαταω καθε μερα μονη μου...

Τσιμπησα και ενα φορεματακι φλοραλ τελειο δωρο γενεθλίων που κανει και για τωρα και για μετα!!!! μου ρλια!

Μπουμπούκα και εγώ πήρα μία φλοράλ μπλουζοβράκα ως δώρο γενεθλίων!

Διαφημίσεις

paidia Μολις το σκεφτηκα. η πιο κουλη στιγμή της γενας. Η στιγμή που σου φοράνε το παναθλιο ρομπάκι το νοσοκομειακο και εισαι μπροστα ντυμενη και πισω με τον κωλο εξω!!! χαχαχαχχααχαχαχχαχαχχα μασ φανταζομαι ΟΛΕΣ

μπου2 με 8εικο πουκομαλο αλλα τον κωλο έξω

νεφελη με τρελο μανικιουρ αλλα τον κωλο έξω

ροζούλα. με τον καφε στο χερι (εσενα 8α σε πιασουν οι πονοι στον βραδινο σου καφε να με θυμηθεις) αλλα ο κώλος έξω

γκέλυ. στο κινητο με πελάτη να του εξηγει οτι παλι μανταρα τα εκανε με το ΦΠΑ του αλλα με τον κωλο έξω

χαπι. σενιαρισμενη υπερτατη αλλα με τον κώλο έξω

ζωζα. να αναρωτιέται αν 8α πονεσει στη γεννα αλλα..ο κώλος έξω

αγγελα. αγχωμενη τα μπούνια αλλα ο κώλος έξω....

8α γενησουμε με τους κώλους μας 'εξω! τι γελοιοτητα! να αναρωτιόμαστε αν 8α προλάβουμε να αποτριχωθούμε αλλα τελικα θα γενησουμε.... με τον κωλο έξω.

Χαχα μας φαντάζεστε όλες με αυτό το ρομπάκι, όντως για πολλά γέλια θα είμαστε.

paidia Μολις το σκεφτηκα. η πιο κουλη στιγμή της γενας. Η στιγμή που σου φοράνε το παναθλιο ρομπάκι το νοσοκομειακο και εισαι μπροστα ντυμενη και πισω με τον κωλο εξω!!! χαχαχαχχααχαχαχχαχαχχα μασ φανταζομαι ΟΛΕΣ

μπου2 με 8εικο πουκομαλο αλλα τον κωλο έξω

νεφελη με τρελο μανικιουρ αλλα τον κωλο έξω

ροζούλα. με τον καφε στο χερι (εσενα 8α σε πιασουν οι πονοι στον βραδινο σου καφε να με θυμηθεις) αλλα ο κώλος έξω

γκέλυ. στο κινητο με πελάτη να του εξηγει οτι παλι μανταρα τα εκανε με το ΦΠΑ του αλλα με τον κωλο έξω

χαπι. σενιαρισμενη υπερτατη αλλα με τον κώλο έξω

ζωζα. να αναρωτιέται αν 8α πονεσει στη γεννα αλλα..ο κώλος έξω

αγγελα. αγχωμενη τα μπούνια αλλα ο κώλος έξω....

8α γενησουμε με τους κώλους μας 'εξω! τι γελοιοτητα! να αναρωτιόμαστε αν 8α προλάβουμε να αποτριχωθούμε αλλα τελικα θα γενησουμε.... με τον κωλο έξω.

Ρε Μάρα είσαι απίστευτη! Εχω ξεραθεί στο γέλιο. Να σαι καλά μου φτιαξες για άλλη μια φορά τη διάθεση. Είσαι φορέας θετικής ενέργειας!!!!!!!:-P:-P:-P

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Nefelaki μην βαζεις με το μυαλο σου διαφορα, αν ηταν κατι θα στο ελεγε!!!

Αλλωστε αν ειναι ο πλακουντας πιο ωριμος δεν θα σου ελεγε οτι θα γεννησεις πιο νωρις , θα σου ελεγε να το παρετε με καισαρική!

Ολα τελεια ειναι αντε τελικη ευθεια!!!!!!!!!!

υτα τα φλοραλ μου εχουν παρει τα μυαλα, γενικα μου κανουν σχεδον ολα τα ρουχακια μου και δεν πολυψωνισα- ανυπομονω για μετα, αλλα αυτο ειναι κομματι που θα το φορεσω κι αργοτερα!!

Καλησπέρες Αγγελα μουυυυυυυυυυυυυ

καλησπέρα κορίτσια

τι είναι τα φλοράλ που πήρατε ? μάρκα ρούχων ? είμαι άσχετη το ξέρω

μάρα και εγώ αυτό φοβάμαι οτι θα γεννήσω με τον καφέ στο χέρι, στην τελική δεν θα είναι και άσχημα θα έχω πάρει την δόση μου

η ρόμπα αυτή είναι σαν αυτές που βλέπουμε στις ταινίες με το κορδόνι απο πίσω ? εγώ δεν θα σηκωθώ απο το κρεβάτι αν είναι και αν με πιάσει κατούρημα θα το κρατάω να μην ανοίξει γιατί ο κώλος μου έτσι όπως έχει γίνει δεν είναι και το καλύτερο θέαμα

νεφέλη μου μην σε αγχώνει αν γεννήσεις νωρίτερα και εγώ που φτάνω την ΠΗΤ και ακόμα τίποτα νομίζεις είναι εύκολο ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Φλοραλ ειναι τα λουλουδατα αερινα ανοιξιατικα φορεματα!

Εχουν όλες οι μαρκες σχεδον!!

Kααααπως ετσι!

http://profashionelle.com/wp-content/uploads/2009/04/floral-dresses-for-spring.jpg

http://elitechoice.org/wp-content/uploads/2008/03/floral_patio_dress.jpg

http://www.shopstylish.com/images/2008/02/26/tibi_3.jpg

Διαφημίσεις

koritsia ειμαι χαλια..δουλευαμε μεχρι τις 6 και μετα που ηρθαμε εφαγα αρκετα και αποτομα..δεν μπορουσα να χωνεψω..ε οταν ξαπλωσα επαθα σαν μικρη εισροφηση.λιγη ξυνιλα εμετου που με επνιξε στο λαιμο..πεταγομαι..με χτυπαει στην πλατη ο αντρας μου ενταξει.μετα απο 2 ωρες το ξαναπαθαινω..εκανα κανονικα εμετο κι ετρεμα μη πνιγω ευτυχως ο αντρας μου με εσωσε παλι..εντωμεταξυ οταν εκανα εμετο απο την πιεση νομιζω μου εφυγαν ουρα..και τωρα φοβαμαι μηπως εσπασαν τα νερα..αλλα εκτοτε δεν ξανα ετρεξε τιποτα..αχ βοηθηστε με ειμαι χαλια..τι εφιαλτικο βραδυ κι αυτο,η καουρα απο το λαιμο δεν φευγει..και φοβαμαι να ξαναξαπλωσω

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζώζα μου μακάρι να μπορούσα να σου πω με σιγουριά κάτι

εσύ ξέρεις τι έγινε ακριβώς αλλά το σημαντικό είναι να μην πανικοβληθείς

εσύ πως το κατάλαβες σαν σπάσιμο νερών ή απλά σαν κατούρημα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...