Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

να μαι και εγώ

εγώ ακόμα δεν έκανα κολπική εξέταση είπε θα με δει όταν αρχίσουν οι έντονοι πόνοι συσπάσεων προς το παρών ένα τίποτα

προσπαθώ να το βλέπω απο την θετική πλευρά και λέω ότι όταν γεννήσω αυτές τις μέρες θα τις νοσταλγώ όπως είπε και η σμουτς και λέω στον εαυτό μου ότι όλα με την ώρα τους δεν χρειάζεται βιασύνες

το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι εκείνα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μάθω οτι ο μπέμπης είναι γερός και δυνατός τίποτα άλλο δεν με νοιάζει ούτε σε ποιον θα μοιάζει ούτε τίποτα.

και αυτό που λες ζώζα αν θα είναι άσχημο δεν με νοιάζει καθόλου, και η κουκουβάγια το παιδί της όμορφο το βλέπει οπότε και για μένα θα είναι κούκλος

μια χαρα τα λες rose....κι εγω αυτο ευχομαι,δεν με νοιαζει τιποτα αλλο,ουτε πονοι ,ουτε τιποτα...θελω να ερθει με το καλο ο καιρος και να το παρω αγκαλιτσα το ζουζουνι μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν σας πω ότι μήνες τώρα την ονειρεύομαι αυτήν την στιγμή και δεν φοβάμαι καθόλου

τώρα δεν ξέρω εκείνη την ώρα πως θα αντιδράσω προς το παρόν δεν φοβάμαι καθόλου

το μόνο που με αγχώνει και πες τε με τρελή είναι το τσιτσίδι μπρος σε τόσο κόσμο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

για πειτε τι μαγειρεψατε σημερα,εμεις βλεπω να τη βγαζουμε με καποια σαλατουλα,δεν εχω πολυ ορεξη να μαγειρεψω και να φαω οτιδηποτε αλλο...

και δεν εχω βρει και κερασια και τα θελω πραγματικα σαν τρελλη

76IGp3.png

αν σας πω ότι μήνες τώρα την ονειρεύομαι αυτήν την στιγμή και δεν φοβάμαι καθόλου

το μόνο που με αγχώνει και πες τε με τρελή είναι το τσιτσίδι μπρος σε τόσο κόσμο

ντροπιαρα μου εσυ...κι εγω ντρεπομαι και πιο πολυ δεν ξερω αν θα εχω καταφερει να ξυριστω και καλα

76IGp3.png

Ki εμενα το τσιτσιδι με πειραζει, αν και θα ειναι ο ντοκ και η μαια μονο...

για πειτε τι μαγειρεψατε σημερα,εμεις βλεπω να τη βγαζουμε με καποια σαλατουλα,δεν εχω πολυ ορεξη να μαγειρεψω και να φαω οτιδηποτε αλλο...

και δεν εχω βρει και κερασια και τα θελω πραγματικα σαν τρελλη

ουτε εγω βρηκα κερασια σε καμια εικοσαρια μερες ειπε ο μαναβης!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

κι εγω κανω μια τη μερα ,την innohep 3500....για την καλυτερη κυκλοφορια αιματος,μεχρι πριν την αμνιο επινα σαλοσπιρ...αλλα μετα την αμνιο και επειδη βρεθηκε αιματακι στο εντερακι του μωρου ξεκινησαμε ενεσουλες...εγω καποιες φορες ποναω,καποιες οχι αλλα δεν την κανω στην κοιλια γιατι φοβαμαι ...βεβαια το σημειο που τις κανω εχει μελιανασει

Κοριτσάκια μου κι εγώ δεν τις κάνω πια στην κοιλιά αλλά κάπου προς τη μέση...Φοβάμαι να τις κάνω πάνω στην κοιλιά...μη κάνω κάμια ζημιά στο μωράκι. Κάθε 15 μέρες κανω μέτρηση αντι-χα, ινωδιογόνο, d-dimers και aptt. Κι εγώ εχω παρατηρήσει ότι όταν κάνω την ένεση τρώω και μια κλωτσια από το μωρό, σαν να το καταλαβαίνει ότι κάνω κάτι που δε μου αρέσει και αντοδρ'α κι αυτό...παράξενο, έτσι?

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

εμείς σήμερα φάγαμε αρακά , εντάξει δεν τρελαίνομαι αλλά το τρώω

το τσιτσίδι ρε παιδιά το τρέμω, ακόμα και την γιατρό μου ντρέπομαι γιατί και κολπικό που μου έκανε δεν καθόμουν στην γνωστή καρέκλα να την έχω φάτσα φόρα ξάπλωνα στο κρεβάτι που έχει και είχα τα γόνατα σηκωμένα

αυτή καθόταν στο ύψος της κοιλιάς μου και είχε πλάτη στα πόδια μου οπότε έβλεπε μόνο την στιγμή που έβαζε την κάμερα.

και έχω και κάτι μήνες απο τότε. τώρα τρέμω την εξέταση που θα μου κάνει

όσο για το ξύρισμα το παλεύω μόνη μου αλλά φοβάμαι μην το κάνω μπάχαλο μισο ξυρισμένο σε κάποια σημεία.

θα μου πείτε αυτές αν με ξύριζαν θα το έκαναν καλύτερα ? χώρια η ντροπή

αι στο καλό ρε παιδί μου γιατί να ντρέπομαι τόσο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσάκια μου κι εγώ δεν τις κάνω πια στην κοιλιά αλλά κάπου προς τη μέση...Φοβάμαι να τις κάνω πάνω στην κοιλιά...μη κάνω κάμια ζημιά στο μωράκι. Κάθε 15 μέρες κανω μέτρηση αντι-χα, ινωδιογόνο, d-dimers και aptt. Κι εγώ εχω παρατηρήσει ότι όταν κάνω την ένεση τρώω και μια κλωτσια από το μωρό, σαν να το καταλαβαίνει ότι κάνω κάτι που δε μου αρέσει και αντοδρ'α κι αυτό...παράξενο, έτσι?

ναι ειναι παραξενα,εγω σημερα το πρωι του μιλουσα και το χαιδευα και αρχισε να κουνιεται...και μου φανηκε περιεργο...

76IGp3.png

Γεια σας,κορίτσια!!!!!Δεν το πιστεύω πώς πλησιάζει η ώρα σε μία- μία κοπέλα!!!!!Είναι πολύ συγκινητικό!!!!!!!Μην αγχώνεστε,σας παρακαλώ!!Όλα θα πάνε καλά!!!!!!

Συμφωνώ απολύτως με την Rose στις σκέψεις της για το μωρό.Δε με νοιάζει αν θα είναι άσχημο,τι μύτη θα έχει ή τι στόμα,δε με νοιάζει πώς θα γεννήσω,αρκεί να είναι γερό και ευτυχισμένο!!

Κάνω κι εγώ ενεσούλες 0.6 Clexane γιατί έχω ήπια θρομβοφιλία.Εδώ και 2 μήνες περίπου τις κάνω στο μπούτι στα δεξιά εκεί που είναι πιο παχύ.Εκεί μου είπε να τις κάνω η αιματολόγος μου,όταν της είπα ότι φοβάμαι πια στην κοιλιά,επειδή κλωτσάει η μπεμπούλα!!

Διαφημίσεις

oyfffff ξαναρθα

τα παιδια μας 8α ειναι 8εοτητες! 8α ειναι κουκλακια, εξυπνα, καλοβολα και ταλαντούχα.. ειπαμε.. η ρατσα εξελισεται.. τα νεα μοντέλα ειναι σαφως καλύτερα απο τα προηγούμενα, οποτε μιλάμε για πολυ τρελά μωρά!

dZJip3.png

paidia Μολις το σκεφτηκα. η πιο κουλη στιγμή της γενας. Η στιγμή που σου φοράνε το παναθλιο ρομπάκι το νοσοκομειακο και εισαι μπροστα ντυμενη και πισω με τον κωλο εξω!!! χαχαχαχχααχαχαχχαχαχχα μασ φανταζομαι ΟΛΕΣ

μπου2 με 8εικο πουκομαλο αλλα τον κωλο έξω

νεφελη με τρελο μανικιουρ αλλα τον κωλο έξω

ροζούλα. με τον καφε στο χερι (εσενα 8α σε πιασουν οι πονοι στον βραδινο σου καφε να με θυμηθεις) αλλα ο κώλος έξω

γκέλυ. στο κινητο με πελάτη να του εξηγει οτι παλι μανταρα τα εκανε με το ΦΠΑ του αλλα με τον κωλο έξω

χαπι. σενιαρισμενη υπερτατη αλλα με τον κώλο έξω

ζωζα. να αναρωτιέται αν 8α πονεσει στη γεννα αλλα..ο κώλος έξω

αγγελα. αγχωμενη τα μπούνια αλλα ο κώλος έξω....

8α γενησουμε με τους κώλους μας 'εξω! τι γελοιοτητα! να αναρωτιόμαστε αν 8α προλάβουμε να αποτριχωθούμε αλλα τελικα θα γενησουμε.... με τον κωλο έξω.

dZJip3.png

να μαι και εγώ

εγώ ακόμα δεν έκανα κολπική εξέταση είπε θα με δει όταν αρχίσουν οι έντονοι πόνοι συσπάσεων προς το παρών ένα τίποτα

προσπαθώ να το βλέπω απο την θετική πλευρά και λέω ότι όταν γεννήσω αυτές τις μέρες θα τις νοσταλγώ όπως είπε και η σμουτς και λέω στον εαυτό μου ότι όλα με την ώρα τους δεν χρειάζεται βιασύνες

το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι εκείνα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μάθω οτι ο μπέμπης είναι γερός και δυνατός τίποτα άλλο δεν με νοιάζει ούτε σε ποιον θα μοιάζει ούτε τίποτα.

και αυτό που λες ζώζα αν θα είναι άσχημο δεν με νοιάζει καθόλου, και η κουκουβάγια το παιδί της όμορφο το βλέπει οπότε και για μένα θα είναι κούκλος

ακριβως αυτο !!!!!! η μονη μου σκεψη ...βασικα θα ηθελα αν μπορουσα να αποφυγω την γεννα ....γινεται ?

Με τα κερασια με εχετε πεθανει κοριτσια ....εχω βαλει τον αντρα μου να ψαχνει .

Το στομαχι μου μ αυτη την παλιο εξεταση ζαχαρου απο το πρωι ειναι χαλια με εχει χαλασει παρα πολυ .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγω παλι λεω να φτασει με το καλο ο αυγουστος και η στιγμη που θα γεννησω,δεν με αγχωνει καθολου αυτο...για μενα ειναι η καλυτερη στιγμη της ζωης μου...

ξερω θα λετε τωρα ,αυτη ειναι τρελλη ,αλλα πειτε οτι θελετε...εγω ανυπομονω για τη στιγμη που θα σφιξω το μπεμπουλη μου στην αγκαλια μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...