Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

den exo κανει κανενα μαθημα ανωδυνου και αναπνοες και τέτοια...θα παω φιρουλι φιρουλο με άγνοια της καταστασης οχοχοχοχ

φαιρυ...φαε σοκολατινες μανα μου και καντην την καμπυλη..μην κανεις διαιτα ΧΩΡΙΣ λογο

παντως εμενα μου αρεσε ΠΟΛΥ η γλυκοζη... την γουσταρα τρελα...αλλα ειπαμε...εγω ειμαι κ ανωμαλο ον

κι γ@μ@ τις ανωμαλαρες λεμε.............

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιρυ μου... Γιατι στα απαγορευσε οοοοοολα αυτα, προληπτικα???Χωρις να εχει αποτελεσματα στα χερια του?

μπουμπου απο την γενικη που εκανα φανηκε ανεβασμενη η γλυκοζη αφου δεν μπορω να κανω την καμπυλη αναγκαστικα με βαζει σε διαιτα αλλωστε απο οτι καταλαβαινω δεν εχω και πολυ χρονο για διαβητολογους και τετοια οποτε με εβαλε προληπτικα στην διατα .

ΜΑΡΑ στην αρχη μ αρεσε και μενα αλλα μ αυτο το στομαχι που δεν κραταει τιποτα το εβγαλα.

Βανιλιτσα εμενα εχει παρει θεση , καλα εμενα ηταν ετοιμο απο την β επιπεδου να βγει , πολυ βιαστικη γκομενα χαχαχαχα.

Ρε κοριτσια ειδα μολις τον συζυγο της κοπελας στο σταρ που πηγε να αφησει λουλουδια και δεν τον αφηναν ,Ποσο συγκινηθηκα ενα παλικαρι να χασει την γυναικα και το παιδι του , τα ονειρα του ολα τα σβησαν καποιοι........

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

μπουμπου απο την γενικη που εκανα φανηκε ανεβασμενη η γλυκοζη αφου δεν μπορω να κανω την καμπυλη αναγκαστικα με βαζει σε διαιτα αλλωστε απο οτι καταλαβαινω δεν εχω και πολυ χρονο για διαβητολογους και τετοια οποτε με εβαλε προληπτικα στην διατα .

ΜΑΡΑ στην αρχη μ αρεσε και μενα αλλα μ αυτο το στομαχι που δεν κραταει τιποτα το εβγαλα.

Βανιλιτσα εμενα εχει παρει θεση , καλα εμενα ηταν ετοιμο απο την β επιπεδου να βγει , πολυ βιαστικη γκομενα χαχαχαχα.

Ρε κοριτσια ειδα μολις τον συζυγο της κοπελας στο σταρ που πηγε να αφησει λουλουδια και δεν τον αφηναν ,Ποσο συγκινηθηκα ενα παλικαρι να χασει την γυναικα και το παιδι του , τα ονειρα του ολα τα σβησαν καποιοι........

ΦΕΡΥ ,τοτε κανε λιγη υπομονη

στο μαιευτηριο θα σου στειλουμε αντι γαι ζιπουνακια,καλαθι με σοκολατες:P:p:p:p:p:p:p:p:p

ΓΚΕΛΥ

μμμμμμ η αλβουμινη μ ειναι χαμηλη αλλα ο δοχτορ ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα και να μην αγχζωμαι... ε δεν αγχωμαι.. ο χρονος προθρομβινης μου εξαιρετικος.. οκ τοτε... 8α ζησω κακακακακκακκα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μμμμμμ η αλβουμινη μ ειναι χαμηλη αλλα ο δοχτορ ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα και να μην αγχζωμαι... ε δεν αγχωμαι.. ο χρονος προθρομβινης μου εξαιρετικος.. οκ τοτε... 8α ζησω κακακακακκακκα

μια χαρα οι εξετασουλες σου ε??????????

76IGp3.png

xapi naiiiiii αλλα αυτη η αλβουμινη πολυ αγχωτικια η ρουφιανα... 8α τον σκισω τον γιατρο μου που με εχει κανει πειραματοζωο..ουφφφφφφφ αντε αναμονη εως τισ 21 με τον βιοφυσικο και μετα ααααααααααλλη αναμονη

κανει και ζεστη σας το ειπα?

dZJip3.png

xapi naiiiiii αλλα αυτη η αλβουμινη πολυ αγχωτικια η ρουφιανα... 8α τον σκισω τον γιατρο μου που με εχει κανει πειραματοζωο..ουφφφφφφφ αντε αναμονη εως τισ 21 με τον βιοφυσικο και μετα ααααααααααλλη αναμονη

κανει και ζεστη σας το ειπα?

τι θα κανεις με το βιοφυσικο????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αντε μαρα

ολα καλα :P:p:p:p:p

εγω φευγω απο το γραφειο,παω για φαγακι και μετα γιατρο

θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα αυριο

φιλακια στις κοιλιτσες

ΓΚΕΛΥ

να μαι και εγώ

εγώ ακόμα δεν έκανα κολπική εξέταση είπε θα με δει όταν αρχίσουν οι έντονοι πόνοι συσπάσεων προς το παρών ένα τίποτα

προσπαθώ να το βλέπω απο την θετική πλευρά και λέω ότι όταν γεννήσω αυτές τις μέρες θα τις νοσταλγώ όπως είπε και η σμουτς και λέω στον εαυτό μου ότι όλα με την ώρα τους δεν χρειάζεται βιασύνες

το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι εκείνα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μάθω οτι ο μπέμπης είναι γερός και δυνατός τίποτα άλλο δεν με νοιάζει ούτε σε ποιον θα μοιάζει ούτε τίποτα.

και αυτό που λες ζώζα αν θα είναι άσχημο δεν με νοιάζει καθόλου, και η κουκουβάγια το παιδί της όμορφο το βλέπει οπότε και για μένα θα είναι κούκλος

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...