Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

zwza μου δεν ειπαμε να μην φοβασαι...να σκεφτεσαι οτι θα αγκαλιασεις τη μπεμπουλα σου...τιποτα αλλο

μαρααααα,ουοουουου,τι ειναι αυτα παλι...αμαν πια με αυτες τις εξετασεις μας εχουν τρελλανει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζωζωκα.. σου απαγορευω να πανικοβλη8εις! :P

το μπεμπε ειναι περιφημα και απλά οταν νιωσει ετοιμο τσουπ 8α βγει σε χρονο μηδεν, δεν 8α σε ταλαιωρησει κα8όλου και 8α ειναι και κουκλι!

dZJip3.png

με γιατροσοφια δεν γινοταν αλλο εχω να κοιμηθω 4 μερες απο το βηχα και επισης ολη την ωρα τρανταζομαι!

Σιροπακι λοιπον...

εγω Δευτερα θα δω το ντοκ, θα μου κανει κολπικη εξεταση ειπε αυτη τη φορά1!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπουμπουκα ετοιμασου κι εσυ για την κολπικη!χαπακι και μαρουλιδιον μου δινετε θαρρος!μαραααα πως το ξερεις οτι θα ειναι κουκλακι??

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

ΓΕια σας κοριτσια , σημερα πηγα για καμπυλη ζαχαρου αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα να την κανω , το εβγαλα ολο το υγρο , το ειπα στον γιατρο και μου ειπε διαιτα καθολου ζαχαρη , μακαρονια ,πατατες .Δηλαδη δεν φτανει που εχω παρει μονο 5 κιλα θα γινω αλλη μιση , ευτυχως το μωρο εχει τα κιλα που πρεπει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ΓΕια σας κοριτσια , σημερα πηγα για καμπυλη ζαχαρου αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα να την κανω , το εβγαλα ολο το υγρο , το ειπα στον γιατρο και μου ειπε διαιτα καθολου ζαχαρη , μακαρονια ,πατατες .Δηλαδη δεν φτανει που εχω παρει μονο 5 κιλα θα γινω αλλη μιση , ευτυχως το μωρο εχει τα κιλα που πρεπει .

ατιμη βρωμογλυκοζη.....οσο σκεφτομαι οτι αυτο το πραμα το εβαλα μεσα...μου αηδιαζωωωωωωωωωωωωωω!!!!

απο κεινη την ημερα δεν ξαναεφαγα σοροπιαστα γλυκα και γενικως γλυκα ζαχαροπλαστειου!!και ουτε νομιζω οτι θα ξαναφαωω στην ζωη μου....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλα σημερα ειναι που θα πηδηχτω απο το παραθυρο....

εχω ακουσει κατι κουλα στο γραφειο,διαβαζω κι εσας ....

φερυ,προληπτικα σου τα απαγορευσε ολα αυτα ή εχει παλαιοτερα στοιχεια?

το ξερεις οτι εμενα η ενδοκρινολογος μου ειχε πει οτι δεν θα εχω κανενα γευμα χωρις υδατανθρακες

τους χρειαζεται το μπεμπε για να σχηματισει τους μυες του και να τους αναπτυξει

μηπως να κανεις την καμπυλη με σοκολατινες?

μηπως να παρακολουθεις τα σακχαρο με την οικιακη συσκευη ,στο σπιτι καθε πρωι?

παντως την ανασφαλεια της ζωζας την περναω κι εγω κατα καιρους

χθες το συζητουσα με την αιμοληπτρια και μου ειπε,οτι ειναι η ανασφαλεια του πρωτου παιδιου,στο δευτερο ,λεει ,δεν θα εχω τετοιες σκεψεις

τι να πω παιδια,νομιζω οτι θα πρεπει να μην τα πολυσκεφτομαστε

εδω που ειμαστε,ειδικα η ζωζα και η ροουζ,δεν πρεπει να σκεφτομαστε τιποτα αρνητικο

ειμαστε μια ανασα πριν το μαιευτηριο βρε παιδια,σε λιγο τα μπεμπεδακια θα ειναι στην αγκαλια μας και ολα αυτα που σκεφτομαστε τωρα ,τοτε δεν θα τα θυμομαστε καν

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

αχ κοριτσια την γεννα την τρεμω και γω αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι για καποιες ωριτσες ο πονος ....μετα θα εχουμε τα μπουμπουκια μας......εσεις κοριτσια που ειστε στον μηνα σας πια ...δεν σας εχουν πει αν εχει παρει θεση το μωρακι???εχετε κανει ολες μαθηματα ανωδυνου??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ατιμη βρωμογλυκοζη.....οσο σκεφτομαι οτι αυτο το πραμα το εβαλα μεσα...μου αηδιαζωωωωωωωωωωωωωω!!!!

απο κεινη την ημερα δεν ξαναεφαγα σοροπιαστα γλυκα και γενικως γλυκα ζαχαροπλαστειου!!και ουτε νομιζω οτι θα ξαναφαωω στην ζωη μου....

καλε τι σου φταινε τα γλυκα....

πολλα ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ με περιεργη γευση,τι σημαινει,οτι δεν θα ξαναφαμε ,ξυνα π.χ.?????????

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

den exo κανει κανενα μαθημα ανωδυνου και αναπνοες και τέτοια...θα παω φιρουλι φιρουλο με άγνοια της καταστασης οχοχοχοχ

φαιρυ...φαε σοκολατινες μανα μου και καντην την καμπυλη..μην κανεις διαιτα ΧΩΡΙΣ λογο

παντως εμενα μου αρεσε ΠΟΛΥ η γλυκοζη... την γουσταρα τρελα...αλλα ειπαμε...εγω ειμαι κ ανωμαλο ον

dZJip3.png

Μαθηματα ανωδυνου εκανα εγω τα ολοκληρωσα την προηγουμενη Τριτη!

Τα εκανα με τη μαια του γιατρου, απιθανη γυναικα, ηρεμη και γενικα με κανει να νιωθω σιγουρια...

Το μπεμπε μου εχει γυρισει, εχει παρει θεση αλλα ακομη δεν ξερω αν εχει εμπεδωθει..λογικα Δευτερα θα μαθω...

Παντως κοριτσια αν δεν εχετε παρει δικη σας μαια για μαθηματα και για τον τοκετο, κανουν μαθηματα στα κεντρα μανας και παιδιού!

Υγ, κι εγω με σοκολατινες εκανα καμπύλη!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...