Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

κι εγω κανω μια τη μερα ,την innohep 3500....για την καλυτερη κυκλοφορια αιματος,μεχρι πριν την αμνιο επινα σαλοσπιρ...αλλα μετα την αμνιο και επειδη βρεθηκε αιματακι στο εντερακι του μωρου ξεκινησαμε ενεσουλες...εγω καποιες φορες ποναω,καποιες οχι αλλα δεν την κανω στην κοιλια γιατι φοβαμαι ...βεβαια το σημειο που τις κανω εχει μελιανασει

που τις κανεις τις ενεσεις?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις κανω λιγο πιο πισω ,ψηλα στο ποπο(συγνωμη για την λεξη)....ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να τις κανω εκει ,γιατι μου τις κανει ο αντρας μου και εκεινος δεν ηθελε στην κοιλια φοβοτανε μην κανει κανω στο μωρο

76IGp3.png

καλημερα κοριτσακια κι απο μενα

τι κανετε

εγω εχω αρχισει να προσαρμοζομαι εδω, και τολμω να πω οτι τα βρηκα καλυτερα απο οτι τα αφησα και σιγουρα καλυτερα από οτι περιμενα να βρω.

ελπιζω να συνεχιστει ετσι.

περιμενω να τακτοποιηθω και απο υπολογιστή και τηλεφωνο και νομιζω θα ειμαι ΟΚ.

Σας φιλω κοιλιτσες μου

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια ...τι κανετε???Ροζουλα μου περπατα...περπατα και το μπεμπε θα εμφανιστει βρε!!!

εμενα μου ειπε πως απο την 35η βδομαδα και μετα θα περπαταω τουλαχιστον 1 ωρα την ημερα!!!

και γω ξυπνησα και ανοιξα την τηλεοραση ...και τι το θελα ...στεναχωρηθηκα και εκλαψα για τα αθωα παιδια που εφυγαν και ειδικα για εκεινη την ζωουλα που ηταν στην κοιλιτσα της μανουλας του!!!τι να πεις ...πραγματικα δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ!!!και γω στο κεντρο δουλευω και γνωριζω την κατασταση οταν γινεται το ντου και ο πανικος!!!!!!

κοριτσια η zwza μας που ειναι ???λετε να εκανε την αρχη???:P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

hapaki μου κι εγω ειμαι των ακρων - λεω θα πλακωθω στα τσαγια και στα μελια και θα περασει...αμ δε...

Ασε που θεωρουσα χαζο να του πω γιατρέ εχω βηχα τι να κανω...αλλα τελικα ολα σχετικα ειναι!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

hapaki μου κι εγω ειμαι των ακρων - λεω θα πλακωθω στα τσαγια και στα μελια και θα περασει...αμ δε...

Ασε που θεωρουσα χαζο να του πω γιατρέ εχω βηχα τι να κανω...αλλα τελικα ολα σχετικα ειναι!!

αχ μπουμπουκακι μου...ελπιζω να περασει συντομα...

76IGp3.png

mporeiote na perpathsete kai gia mena?? Με εχουν πιασει οι τεμπελιες μου κακακακακακακακ!

πρωι πρωι εδωσα αιμα για την καθιερωμνη γενικη + χρονο προθρομβινης + ενα λευκωμα που λεγετε αμυλαση πλασματος? αμυλώζη?? αμυκάτι?? τελος παντων σε δουλειά να ειμαστε

καλημερεςςςςςς

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα τιποτα κι εγω ακομα!μονο αγχος!!!! εδω στην δουλιτσα ειμαι..αυριο βραδυ εχω γιατρο..μαλλον θα πρεπει να προετοιμαζομαι για καμια κολπικη εξεταση..κοριτσια νομιζω οτι εχω βαρυνει κι εγω αρκετα,..και τα ποδια μου ειναι μονιμα πρησμενα!χαλιααααα..οσο πλησιαζουν οι μερες φοβαμαιιιιιιιιιιιιιι

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

σμουτσακι,ερχοντια καλυτερες μερες ,λοιπον,μια χαρα.....

χαπακι,εμενα μου ειπε οτι μονο στην κοιλια μπορω να τις κανω

ειναι λιγο θριλερ το θεμα

εσυ να τρυπας και το μπεμπε να κλωτσαει,αλλα ρωτησα και μου ειπε,τοι το μηκος της βελονας ,δεν ειναι τυχαιο,ειναι περπιπου οσο ειναι το λιπος,στο ανθρωπινο σωμα,δεν κινδυνευει ,δηλαδη το εμβρυο,απλα ,νομιζω οτι οπως καταλαβαι πλεον το χαδι μας ετσι καταλαβαινει και την ενεση

τι να κανω ,ομως γιαυτο δεν τρυπιεμαι καθε μερα?

μπουμπου ,μην παλευεις με γιατροσοφια,μπορεις και σιροπακι να παρεις και αντιβιωση ,αν εχει προχωρησει η μολυνση

ρωτησε τον γιατρο σου,καλυτερα να το γιατρεψεις τωρα ,που οτι παιρνεις φιλτραρεται,γιατι μετα θες και να θηλασεις,τοτε θα ειναι ακομη πιο δυσκολο και φαρμακα να παρεις,αλλα δεν μπορεις να το ενοχλεις την ωρα που θηλαζεις ,με βηχα,πρεπει να παιρνατε ηρεμες στιγμες,γαληνιες,αλλιως θα εκνευριζεται και δεν θα τρωει...δικιο δεν εχω σμουτσακι?

ΓΚΕΛΥ

Γιατί γίνεται η εξέταση;

Για τη διάγνωση μιας ηπατικής διαταραχής ή μιας νεφρικής νόσου ή για την αξιολόγηση της θρεπτικής κατάστασης. Ιδιαίτερα σε ασθενείς που νοσηλεύονται, χρησιμοποιείται μερικές φορές η προαλβουμίνη αντί της αλβουμίνης σε αυτή την περίπτωση.

Πότε πρέπει να γίνεται η εξέταση;

Εάν ο γιατρός σας θεωρεί ότι έχετε συμπτώματα ηπατικής διαταραχής ή νεφρικής νόσου, εάν παρατηρήσατε μια πρόσφατη και απότομη μεταβολή του βάρους σας ή πριν από μια προγραμματισμένη εγχείριση.

Τι προσδιορίζεται;

Η αλβουμίνη είναι η πλέον άφθονη πρωτεΐνη στο πλάσμα του αίματος. Αποτρέπει τη διαρροή υγρών από τα αιμοφόρα αγγεία, τρέφει τους ιστούς και μεταφέρει ορμόνες, βιταμίνες, φάρμακα και ιόντα όπως το ασβέστιο σε όλο το σώμα. Η αλβουμίνη παράγεται στο ήπαρ και είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στις ηπατικές διαταραχές. Η συγκέντρωση της αλβουμίνης μειώνεται όταν το ήπαρ έχει υποστεί βλάβες, σε δυσλειτουργία των νεφρών, νεφρικό σύνδρομο, όταν ένα άτομο είναι υποσιτιζόμενο, εάν υπάρχει φλεγμονή στο σώμα, ή μετά από κατάσταση σοκ. Η αλβουμίνη αυξάνεται όταν ένα άτομο αφυδατώνεται.

Πώς χρησιμοποιείται;

Δεδομένου ότι η αλβουμίνη είναι χαμηλή σε πολλές διαφορετικές ασθένειες και διαταραχές, η εξέταση της χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία μεθόδων που έχουν σκοπό να συμβάλουν στη διάγνωση της ασθένειας, στον ελέγχο των αλλαγών στην κατάσταση της υγείας σε συνδυασμό με τη θεραπεία ή με την πρόοδο της ασθένειας, και στα πλαίσια μαζικού ελέγχου, ως ένας δείκτης για την διενέργεια άλλων εξετάσεων.

Πότε παραγγέλλεται;

Ο ιατρός παραγγέλλει εξέταση αλβουμίνης αίματος, συνήθως μαζί με άλλες εξετάσεις, εάν ένα άτομο φαίνεται να έχει συμπτώματα ηπατικής διαταραχής ή νεφρωσικού συνδρόμου.

Οι ιατροί μπορούν επίσης να ζητήσουν εξετάσεις αλβουμίνης αίματος όταν θέλουν να ελέγξουν τη θρεπτική κατάσταση ενός ατόμου, παραδείγματος χάριν, όταν κάποιος χάσει πολύ βάρος.

ΝΤΟΙΓΚ!!!

dZJip3.png

αχ το θυμηθηκα...Αλβουμινη πλάσματος! παω να γκουγκλάρω να δω τι ειναι

hello mara

τι ειναι αυτα καλε?

θα αρχισω να ψαχνω τωρα αν τα εχω κανει....

κουκλι μου,ε δεν καταλαβες,σε ειδε ετσι αδυνατουλα ,καχεκτικη και ειπε να το ψαξει ο ντοκτορας,χιχιχιχιχιχι

ΓΚΕΛΥ

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ μα δεν ειναι 8εοκουλιαση!!???? τι να του πω τωρα..μαλλον εκει στασ αγγλιασ που σπουδαζε με τις καχεκτικες αγγλιδες του εμειναν οι εξετασεις λοοοοοοοοολ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...