Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Δεν ξέρω αν είναι καμία μέσα τέτοια ώρα. Είμαι και εγώ συγκλονισμένη με τα γεγονότα και τους νεκρούς, ειδικά με την έγκυο κοπέλα. Τα λόγια είναι περιττά...

Μόλις μίλησα και με τον άντρα της Δήμητρας στο fc, μου είπε ότι είναι καλά και ότι το φύλλο του παιδιού δεν το μάθανε ακόμη.

Smoutsaki τραγικό το περιστατικό που συνέβει στα γραφεία του άντρα σου. Θεέ μου μακρυά από ανθρώπους αυτά. Εγώ κορίτσια χρόνια δουλευα στα γραφεία της εθνικής στην στοά Χατζηχρήστου (στο εμπορικό άτριουμ), εκεί που είναι τα hondow στην υποκράτους. Μας κάψανε (ευτηχώς βράδυ) τα γραφεία με γκαζάκια και είδα κυνηγητό και πυροβολισμούς από ληστές στον φύλακα της τράπεζας μπροστά στα μάτια μου. Τα δε δακρυγόνα τα τρώγαμε στην μάπα σε κάθε πορεία. Τη θυμήθηκα τώρα!

Ροζ υπομονή κορίτσι μου, προσπαθώ να σε καταλάβω γιατί εγώ τώρα μπαίνω στον μήνα μου και έχω ήδη αρχίσει τα δεν αντέχω.

Αύριο κορίτσια έχω υπέρηχο και καρδιοτοκογράφο. Οπως καταλαβαίνεται η αγωνία και το άνγχος μου με κυριεουν. Η Φαίρη σήμερα δεν θα πήγαινε? Είχαμε κανένα νέο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου νεφελακι.

χα, κι εγω μιλησα με τον αντρα της δημητρας πριν απο λιγο, τον πρηξαμε μαλλον τον ανθρωπο.

μου ειπε οτι δεν ειναι πολυ στα χαΪ της τωρα με την εγκυμοσυνη. Εμενα για το φυλλο μου ειπε οτι δειλα δειλα φαινεται για αγορι, αλλα την επομενη φορα θα τους πουν σιγουρα.

του αντρα μου του την εχουν πεσει και αναρχικοι μια φορα οδηγωντας το αμαξι του. Επειδη εχει σχετικα μεγαλη θεση στην εταιρεια, και εχει ενα αμαξι αρκετα ακριβο, μια φορα που μιλαγαμε στο κινητο, την ωρα που ειχε φυγει απο το γραφειο ακουω: "ωχ, κλεινω, μου την πεσαν αναρχικοι. Μπιπ μπιπ μπιπ... βουιζε το τηλεφωνο. Μεχρι να γυρισει μου ειχαν κοπει τα ποδια. Μιλαμε, του την πεσανε στεγνα πανω στο παρμπριζ. Σημερα ευτυχως του εκοψε και κατεβηκε με τη μηχανη που συνηθως δεν πειραζουν μηχανακια.

4Rnfp3.png

Ωχ θεέ μου, τι τραβάει ο άντρας βρε Smoutsaki μου, αλλά και εσύ παράλληλα! Πραγματικά το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει ο τρόμος και ο φόβος ακόμη και την μέρα. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει.

Ναι εμείς δεν μιλήσαμε πολύ, μου λέει ότι έχει καταντήσει ο γραμματέας της Δήμητρας και για το φύλλο μου το είπε μόνος του χωρίς να ρωτήσω. Θα βερέθηκε ο άνθρωπος να τον ρωτάνε τα ίδια κάθε φορά.

Πάω να κάνω τώρα την καθιερωμένη αποτρίχωση ενόπιον του αυριανού υπερήχου (με ξυραφάκι εννοείτε), δεν θα άντεχα κάτι άλλο. Ισως μου κάνει κανένα κολπικό ο γιατρός. Βρε κορίτσια από κάτω έχει διογκωθεί-πρηστεί το αιδοίο σας? Να δω πως θα ξυριστώ πάλι.

γεια σας κοριτσια γυρισα απο τον γιατρο και το πρωι εκανα ανταυγειες , βγηκαν λιγο ανοιχτες.

Λοιπον Ροουζ με βλεπω να γενναω πριν απο σενα χιχιιιιι θα ξαναπαω την αλλη βδομαδα τελευταιο ραντεβου και θα μου πει ποτε θα γεννησω το παιδι εχει μεγαλωσει και μολις μου βγαλει την περιδεση θα γεννησω αμεσως μου ειπε , να συνεχισω την ξαπλα οσο μπορω και αυταααααααα .Φοβαμαι πολυ την γεννα σας το πα?????

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γύρισα απο τον καφέ μου , όχι τώρα έχω καμιά ωρίτσα

φαίρυ μου μακάρι να γεννήσεις πριν από μένα γιατί εσύ ταλαιπωρήθηκες περισσότερο από όλες μας.

νεφέλη ναι και εμένα έχει γίνει διπλό εκεί κάτω και ντρέπομαι αφάνταστα που θα το δείξω φάτσα φόρα. θα μου πεις είμαι η μόνη ?

η κάθε μία για τον εαυτό της ντρέπεται

σμουτς μου δίνεις κουράγια με αυτά που μου είπες γιατί βάση υπερήχου 40 εβδομάδες κλείνω 5-6 μέρες μετά την τωρινή και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι

τι να γίνει όμως προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να λέει ότι όλα θα γίνουν φυσιολογικά και θα έρθουν οι πόνοι μόνοι τους.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου,

αλλη μια λευκη νυχτα χωρις υπνο..τωρα καταφερνω να δω τα νεα σας...τις τελευταιες 2 μερες εχω διαλυθει κυριολεκτικα. Χτες ειχα την εμπειρια του χμμ.. κλυσματος, σημερα ολη μερα εβγαζα τα σωθικα μου..ουτε το νερο δεν κραταγα...σοκαριστηκα και με τα γεγονοτα και την αδικοχαμενη μανουλα με το μωρο της,μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα με το ζορι κρατιομουνα:(

απο την ολη ταλαιπωρια νιωθω κατι ψιλοπονακια και πετρωματα..αλλα λεω οτι μαλλον ευθυνεται και η μπεμπα που δεν βολευεται κι αλλαζει θεση!

εγω γιατρο εχω την Τριτη οταν θα κλεινω 36η,θα εχω μπει και στον μηνα μου...για να δουμε πως θα ειμαστε!

Σας αφηνω μηπως και καταφερω να ηρεμησω λιγο

Θα τα ξαναματαπουμε

Κορίτσια δε μπορώ να κοιμηθώ...Στενοχωρήθηκα πολύ και μ' αυτά που συνέβησαν σήμερα. Ειλικρινά αναρωτιέμαι προς τα που βαδίζει αυτή η χώρα...εμείς...Με έχει πιάσει καταθλιψη με όλα αυτά. Προσπαθώ να κάνω αισιοδοξες σκέψεις για τον ερχομό του παιδιού και αισθάνομαι πως όλα γύρω είναι κατάμαυρα...Αντε να κοιμηθείς τώρα με τέτοιες σκέψεις...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

αγγέλα μου εγώ θα σου πω να μην βλέπεις τηλεόραση γιατί η ψυχολογία της εγκύου είναι περίεργη. και να ξέρεις οτι η υπερβολή είναι το πρώτο πράγμα που προωθούν τα κανάλια. δύσκολες ή εύκολες μέρες περνάμε πάντα ως λαός και ως άνθρωποι να θυμάσαι οτι εκτός από τα θέματα υγείας τίποτα άλλο δεν είναι ικανό να μας νικήσει. να σκέφτεσαι τον ερχομό του μωρού σου και τίποτα άλλο. όλα θα πάνε καλά αν το θέλουμε και το πιστέψουμε.

και εγώ πάω να κάνω απόπειρα να κοιμηθώ τώρα γιατί ο μικρός κάνει τούμπες σήμερα νομίζω ότι αυτός θα σπάσει τα νερά με το κεφάλι του απόψε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια

δεν βλεπω καμια σας σημερα

που ειστε?

σμουτς ,τραβας ζορι με αυτα τα γεγονοτα καθε φορα

σε καταλαβαινω,εγω μεχρι περισυ ειχα πελατες στο κεντρο ,που τους αφησα για να κανω τις προσπαθειες μου για παιδακι

τοτε πηγαινα 2-3 φορες την εβδομαδα και μου τηλεφωνουσαν οα ντρας μου και η μανα μου καθε τοσο για να δουν αν ειμαι καλα

τα εχω κανει κι εγω αυτα,τα κλεινω,κλεινω,γινεται ντου.......

ζουμε καταστασεις πολεμου....υπομονη....δεν μπορει κανεις να σου πει κατι αλλο.......

εγω να δειτε κοριτσια κλαμα ου εριξα οταν τα εβλεπα χθες το μεσημερι στην τηλεοραση

πηρα τις εξετασεις μου

καλες φαινονται σε γενικες γραμμες ,μονο ο αιματοκριτης λιγο χαμηλος,με οριο το 37 εχω 35

αυτα και το απογευμα γιατρο

στην 30 εβδομαδα που ειμαι εγω δεν εχω κολπικη εξεταση ,ετσι δεν ειναι?

α,ξεχασα σημερα και αυριο τα φαρμακεια εχουν ξαφνικη απεργια,και δεν εχω ενεσεις

τελικα μου βρηκε η μαμα μου απο γνωστη της φαρμακοποιο,στην πολη που μενουν και θα μου τα στειλει με τον ξαδελφο μου

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα ζουζουνιτσα μου ....

τι ενεσουλες κανεις ?κανω κι εγω μια καθε μερα....

οσο για αυτα που εγιναν χθες ,δεν θελω να τα σκεφτομαι εβλεπα το πρωι και με επιασαν τα κλαμματα,σκεφτομαι ειδικα την κοπελα που ηταν εγκυουλα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα χαπακι!!!!!!

πως εισαι σημερα?

εγω εχω πητ 19/07/2010

και κανω clexane 4000 ανα 12 ωρες

εχω προδιαθεση για θρομβοφιλια και κανω αντι-χα προληπτικα

αλλα με κουρασαν

ασε που τωρα τελευταια ,οταν κανω την ενεση τρωω και μια κλωτσια απο το μπεμπε στο σημειο που κανω την ενεση και αισθανομαι τυψεις ,οτι το ενοχλω,οτι το καταλαβαινει,δεν ξερω

παντως στις 3 ενεσεις,περιπου ,ριχνω και ενα κλαμα,αστα....

εσυ γιατι κανεις ενεσεις?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημερες κοριτσακια μου

ο βηχας συνεχιζεται εντονος και δεν κοιμαμαι καθολου τα βραδια...

Πηρα το γιατρο σημερα να του πω να με συμβουλέψει και μου λεει καλά δεν μιλάς παιδί μου οτι εχεις εντονο βηχα?? Απο το εντονο τρανταγμα μπορει να σπασουν τα νερα στην εβδομαδα που εισαι...

Παω να παρω σιροπι- ολα τα φαρμακεια απεργια εχουν??? Την εκατσα!!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερα χαπακι!!!!!!

πως εισαι σημερα?

εγω εχω πητ 19/07/2010

και κανω clexane 4000 ανα 12 ωρες

εχω προδιαθεση για θρομβοφιλια και κανω αντι-χα προληπτικα

αλλα με κουρασαν

ασε που τωρα τελευταια ,οταν κανω την ενεση τρωω και μια κλωτσια απο το μπεμπε στο σημειο που κανω την ενεση και αισθανομαι τυψεις ,οτι το ενοχλω,οτι το καταλαβαινει,δεν ξερω

παντως στις 3 ενεσεις,περιπου ,ριχνω και ενα κλαμα,αστα....

εσυ γιατι κανεις ενεσεις?

κι εγω κανω μια τη μερα ,την innohep 3500....για την καλυτερη κυκλοφορια αιματος,μεχρι πριν την αμνιο επινα σαλοσπιρ...αλλα μετα την αμνιο και επειδη βρεθηκε αιματακι στο εντερακι του μωρου ξεκινησαμε ενεσουλες...εγω καποιες φορες ποναω,καποιες οχι αλλα δεν την κανω στην κοιλια γιατι φοβαμαι ...βεβαια το σημειο που τις κανω εχει μελιανασει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...