Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

gkely moy τετοιες ώρες 8α ακουσουμε πολλά απο πολλούς.. εμενα η αδερφη μουη ηταν στην διαδηλωση... τους ειποαν καποια στιγμη "καντε ακρη 8α γινει σαματας" και κατεβηκαν 5 με μαυρα περιβραχι9ονια και ριξαν τις μολοτωφ και μετά έφυγαν αφου σιγουρευτηκαν πώς φουντωσε η φωτιά... ποτε δεν 8α μά8ουμε ποιοι την πεταξαν την μολοτωφ και κυρίως γιατι.. εδω δεν ειδατε που επιασε φωτιά στο ΑΣΧΕΤΟ στον 4ο οροφο του οικονομικων που ηταν λεει τα αρχεια με τις ερευνες για τους φοροφυγαδες???

στην αναμπουμπουλα πολλοί χαίρονται

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ακουσα κι εγω αυτο...και οι περισσοτεροι που κανουν φασαριες δεν εχουν σχεση με τις διαδηλωσεις...ουτε με το θεμα για το οποιο γινεται η διαδηλωση...συνηθως ειναι βλαμμενοι που δεν ξερουν τι να κανουν και αρχιζουν τις ζημιες και τη βια

76IGp3.png

blamenoi, Κουνημένοι, προβοκάτορες, λαμογια σε υπηρεσία...

τον δεκεμβρη ξερεις ποσοι και καλά κακομοιρογλου εκαναν τον σταυρο τους οταν τους εκαιγαν τα μαγαζια για να κυρηξουν πτώχευση και να τελειωνουν μια ώρα αρχιτερα με το μαγαζι τους χωρίς αποζημιώσεις χωρίς τπτ?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οταν υ παρχει κοινωνική έκρηξη προσπαθουν να επωφεληθουν πολλοί

dZJip3.png

α χαπι μην αγχωνεσαι...σε σαφώς ΠΟΛΥ καλύτερο κοσμο 8α ζησουν τα παιδιά μας.. όταν φυγει όοοοολη αυτη η κατάσταση και 8α ειναι πλεον σε 8εση που θα μπορουθν να καταλάβουν ευθχομαι πως 8α επιλέξουν να λειτουργουν αξιοκρατικά και με εντελως διαφορετικά κριτήρια.. δεν γίνεται αλλιώς.. το ανθρωπινο γενος μετά απο μια περιοδο πλήρους εκτράχυνσης... κάτι γινεται τρώει τη φάπα του και ισιώνει.. εγώ ειμαι πολύ αισιοδοξη για τα παιδάκια μας.. αυτα 8α σώσουν τον κόσμο.

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κορίτσια ήρθα και εγώ

άσε έχω τρελαθεί και εγώ με όσα έγιναν σήμερα και ιδιαίτερα με την απώλεια των 4 ατόμων και λέω 4 γιατί και το μωρό είχε ψυχή.

έχω γίνει χώμα όταν το άκουσα σαν να ήμουν εγώ στην θέση της.

αλλάζω θέμα γιατί στεναχωριέμαι

εμείς μόλις ήρθαμε απο την γιατρό η οποία μας συνέστησε περπάτημα και ένα ακόμα καρδιοτοκογράφημα να της το πάμε την Δευτέρα που έχω ξανά ραντεβού-εκτός απροόπτου φυσικά.

ο μπέμπης ήταν πάντα 4 μέρες περίπου μικρότερος οπότε είμαι πίσω σε σχέση με την ΠΗΤ. θα περιμένουμε να κλείσω της 40 εβδομάδες με βάση υπερήχου και όχι ΠΗΤ.

ουφ αυτό σημαίνει ότι θα περάσω την ΠΗΤ.

τέλος πάντων είμαι αισιόδοξη ότι θα έρθουν όλα φυσιολογικά και θα αποφύγω την πρόκληση.

η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπραβο ροουζ μου. Και μενα ηταν 6 μερες μικροτερη η μικρη στον υπερηχο, αλλα γεννησα 3 μερες πριν την ΠΗΤ βασει περιοδου. Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα ξεπερασεις τις 40 εβδομαδες.

Παντως να μπαινεις καθε μερα να δινεις το παρον για να ξερουμε τι γινεται. Εισαι η πρωτη που θα ανοιξει τον κυκλο.

Μην κοιτας ειδησεις, βαλε κανα dvd να χαζεψεις

4Rnfp3.png

άσε ρε συ σμουτς αν έβλεπα ειδήσεις θα τρελαινόμουν.

λες δηλαδή να μην ξεπεράσω την ΠΗΤ ? στην φάση που είμαι δηλαδή δεν με νοιάζει ιδιαίτερα απλά έχω ψιλό κουραστεί. Ο μικρός πάντα έβγαινε απο 3-5 μέρες μικρότερος με βάση τον υπέρηχο. τώρα είναι στις 5 αλλά οι μετρήσεις δεν είναι 100% γιατί δεν μπορεί να μετρήσει καλά. αλλά και πάλι βγαίνει μικρότερος γιαυτο μου δίνει ένα περιθώριο πέρα απο την ΠΗΤ.

μου είπε να μην φοράω σερβιετάκι γιατί μπορεί να έχω μικρή απώλεια με το σπάσιμο και να μην το καταλάβω.

θα μπαίνω κάθε μέρα να λέω επ ακόμα δεν γέννησα είμαι εδώ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τώρα πάω για τον καθιερωμένο μου καφέ

θα τα πούμε όταν γυρίσω εσένα σμουτς μάλλον δεν θα σε προλάβω γιατί ξυπνάς νωρίς.

να προσέχεις και εσύ και ο άντρας σου με τα γεγονότα.

φιλιά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι σου λεω δεν ειναι απαραιτητο. Εγω ειχα ΠΗΤ βασει περιοδου 26/7 και βασει υπερηχου ειχα 31/7. Και η μικρη μας βγηκε στις 23/7. Αλλα κι εγω στο τελος ειχα κουραστει, ηθελα να γεννησω, να τελειωνω. Ειναι ομως τοσο γλυκια αυτη η αναμονη που περνας εσυ τωρα... Τη θυμαμαι με πολυ συγκινηση.

Εγω φοβαμαι πως στο δευτερο (πρωτα ο θεος) το ραντεβουδακι δεν θα το γλυτωσω γιατι δεν μπορω να περιμενω να με πιασουν πονοι στις 2 η ωρα τη νυχτα και να εχω ενα παιδακι να κοιμαται μεσα, τι θα το κανω αυτο το παιδι νυχτιατικα. αλλα τουλαχιστον το εζησα στο πρωτο, οποτε δεν εχω παραπονο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...