Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Kαλημέρα κούκλες. Ποπό εχει πάρει φωτιά το φορουμ για τα καροτσάκια!!! Πολύ μ'αρέσει...;)

Καμπύλη σακχάρου δε σε βάζουν να κάνεις όλοι οι γιατροί και λόγω επεγγέλματος ξέρω ότι αν δεν έχεις ιστορικό στην οικογλενεια ή ενδείξεις δε χρειάζεται να υποβληθείς σ'αυτό το μαρτύριο (μπλιαχ). Για κακή μου τύχη η γιατρός μου επιμένει να την κάνω πιο μετά αν και εχω σάκχαρο 85, φαγωμένη παρακαλώ με ένα κομμάτι κεηκ και 1 ποτήρι γάλα!!! Θα προσπαθήσω να την αποφύγω αν και δεν το βλέπω :-(. Εγώ μάλλον πάω για το inglesina zippy free που ναι μεν είναι ακριβό αλλά το βρήκα στο www.ebaby.gr μόνο 600 ευρώ. Μου φάνηκε πολύ κομψό και ελαφρύ που το είδα από κοντά και μένει να διαλέξω χρώμα... αν δεν ξανα-αλλάξω γνώμη :confused:. Είμαι και πολύ σταθερή :lol:

φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οποτε ειτε καλαθουνα εχεις ειτε πορτ μπεμπε την βαση την θες για το βραδυ .

Εσυ τους πρωτους μηνες εκει δεν θα το κοιμηζεις? ή στο κρεβατι του ?

ποσο συμφωνω μαζι σου....

και καλα εσυ εισαι και 28 εβδομαδων

εγω ειμαι 17 και εγω μηνιαιο υπερηχο την πεμπτη

εχω αρχισει να αναρωτιεμαι τι θα δουμε και αυτη την φορα

τουλαχιστον να το αισθανομουν που και που?οπως εσεις που ειναι μεγαλυτερο?

δεν ξέρω έχω μπερδευτεί

απο την μια λέω να πάρω το λίκνο με ρόδες που κουνιέται

αλλά απο την άλλη είναι μόνο για 3 μήνες και έχει κοντά 300 ευρω

γι'αυτο θα αποφασίσω προς το τέλος

γκέλυ μου κάθε φορά είναι σαν την πρώτη φορά

η ίδια αγωνία , ναι είναι θετικό που τον καταλαβαίνω αλλά πάλι η αγωνία , αγωνία.

μακάρι να ήμουν 28 δεν είδες καλά 26 λεει το τικεράκι αλλά ο μικρος είναι 3 μερες μικροτερος οπότε παμε 25 και 4

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Οποτε ειτε καλαθουνα εχεις ειτε πορτ μπεμπε την βαση την θες για το βραδυ .

Εσυ τους πρωτους μηνες εκει δεν θα το κοιμηζεις? ή στο κρεβατι του ?

fairy baby εγώ δε θα πάρω καλαθούνα. Μπες στο www.letoshop.gr και δες το σύστημα babybay στα κρεββατάκια. Είναι λίγο ακριβό αλλά χωράει το παιδι μέχρι 10-12 μηνών (η καλαθούνα μέχρι 4-5 ) και έχει εξτρα κάγκελο για να γίνεται ξεχωριστό κρεββατάκι. Επειδή θέλω πάρα πολύ να πετύχω αποκλειστικό θηλασμό, η κουμπαρα μου που έκανε το ίδιο σώθηκε με αυτό από την κούραση το βράδυ αφού το είχε δίπλα της χωρίς να είναι πάνω στο ίδιο κρεββάτι.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

εγώ για τον θηλασμό θα πάρω μια κουνιστή καρέκλα απο αυτες που πουλάνε παντού αλλλά θα την πάρω απο το ιντερνετ

για να θηλάζει και να κοιμάται με το κούνημα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγώ για τον θηλασμό θα πάρω μια κουνιστή καρέκλα απο αυτες που πουλάνε παντού αλλλά θα την πάρω απο το ιντερνετ

για να θηλάζει και να κοιμάται με το κούνημα

Και εγώ το σκεφτόμουν αλλά φοβάμαι ότι το βράδυ θα μου είναι πολύ δυσκολο να σηκώνομαι :-(. Ασε που φοβάμαι ότι θα με πάρει και εμένα ο ύπνος μαζί από το κούνα κούνα. :-(:sad:

Διαφημίσεις

Και εγώ το σκεφτόμουν αλλά φοβάμαι ότι το βράδυ θα μου είναι πολύ δυσκολο να σηκώνομαι :-(. Ασε που φοβάμαι ότι θα με πάρει και εμένα ο ύπνος μαζί από το κούνα κούνα. :-(:sad:

ναι σε αυτό έχεις δίκιο αλλά δεν θηλάζουμε μόνο το βράδυ

και για την μέρα είναι καλό

για το βράδυ σκέφτομαι το λίκνο που πάει παντού

αυτό το babybay με φοβίζει που είναι τοσο κοντά άσε που για θηλασμό πρέπει πάλι να το πάρεις στα χέρια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

α το ειδα αυτο που λες rosebaby αλλα προσαρμοζεται σε ολα τα κρεβατια? και επισης σκεφτομαι το καλοκαιρι ισως πηγαινουμε στο εξοχικο μας παλι κατι θα πρεπει να βρουμε που να βολευει και εκει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

δεν ξέρω αν θα με βολέψει εμένα -babybay- γιατί ο χώρος δεν είναι τοσο μεγάλος δεν ξέρω αν το παίρνει και αν έχει περιθώριο να σηκώνομαι μετά

οπότε το λίκνο για μένα είναι η καλύτερη λύση.

200 ευρώ περίπου και όσο κρατήσει τι να πω

μπήκαμε στον χορό δεν θα κολλήσω στα 200 ευρώ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι σε αυτό έχεις δίκιο αλλά δεν θηλάζουμε μόνο το βράδυ

και για την μέρα είναι καλό

για το βράδυ σκέφτομαι το λίκνο που πάει παντού

αυτό το babybay με φοβίζει που είναι τοσο κοντά άσε που για θηλασμό πρέπει πάλι να το πάρεις στα χέρια

σωστό κι αυτό. για τη μέρα.

όσο για να πέρνεις το παιδί στα χέρια ΑΝ καταφέρω να το θηλάζω ξαπλωτή (έχω δει κάτι φώτο σε σαιτ με θέματα θηλασμού) θα είναι καλά. Αυτό που μου τη σπάει σε όλη αυτή την ιστορία με τις αγορές για τα ζουζούνια είναι ότι καμιά δεν ξέρει τι θα τη βολέψει (ειδικά στο πρώτο παιδί) και σκάμε ένα κάρο λέφτα υποθέτοντας ότι αύτα που παίρνουμε τελικά θα μας βολέψουν :confused:.

Ελπίζω μόνο να κάνουμε όλες σωστές επιλογές...

δεν μπορείς να ξέρεις τι ανάγκες θα έχεις γιατι κάθε παιδί είναι διαφορετικό και κάθε μάνα επίσης.

πέρνεις τα βασικά ή αυτά που πιστέυεις θα είναι οκ και βλεπεις

τα μαγαζιά θα πουλάνε πάντα , λεφτά να έχουμε

εγώ πιστευω ότι η καρέκλα θηλασμού η κουνιστή θα με βολέψει σίγουρα

για το λίκνο είχα κάτι μικρες αμφιβολίες αλλά δεν μπορώ να το αφήνω να κοιμάται μόνο του τον πρώτο καιρό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

α το ειδα αυτο που λες rosebaby αλλα προσαρμοζεται σε ολα τα κρεβατια? και επισης σκεφτομαι το καλοκαιρι ισως πηγαινουμε στο εξοχικο μας παλι κατι θα πρεπει να βρουμε που να βολευει και εκει .

Ναι προσαρμόζεται σε όλα και έχει έξτρα κάγκελο που το κάνει μικρό κουνάκι από μόνο του. Μεταφέρεται εύκολα γιατί κι εγώ το σκεφτόμουν επειδή πάμε συχνα στο εξοχικό μας ότι δε θέλω να αγοράσω άλλα για εκεί

Ειναι ωραια ιδεα και αν καλοσκεφτεις η τιμη του πηγαινει περιπου οσο ολο το συστημα με την καλαθουνα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ειναι ωραια ιδεα και αν καλοσκεφτεις η τιμη του πηγαινει περιπου οσο ολο το συστημα με την καλαθουνα

Ναι δεν είναι ακριβώς έτσι. Η τιμή αυτή στο σαιτ είναι χωρίς το στρωματάκι, τη μπάντα και το έξτρα κάγκελο. Μαζί με αυτά υπολόγισε + 150-200!!!:confused: Είναι ακριβό αλλά νομίζω βολίκο (για μένα τουλάχιστον νομίζω).

Ναι δεν είναι ακριβώς έτσι. Η τιμή αυτή στο σαιτ είναι χωρίς το στρωματάκι, τη μπάντα και το έξτρα κάγκελο. Μαζί με αυτά υπολόγισε + 150-200!!!:confused: Είναι ακριβό αλλά νομίζω βολίκο (για μένα τουλάχιστον νομίζω).

γιαυτό υπάρχουν τόσες επιλογές

για να βολεύουν όλα τα γουστα και όλες τις ανάγκες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...