Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

egv το φοραω συνεχως...εντοιχισμενο το εχω κανει

σορρυ που αργω να απαντησω αλλα βλεπω σκαι και ανημερωνομαι για τα γεγονοτα παράλληλα..ειναι απιστευτο αυτο που γινετε....

dZJip3.png

εγω κοριτσια δεν το φοραω

νομιζω οτι μου κοβει την αναπνοη

λοιπον ,τελιεωσα το ραντεβου μου

παω να φαω το γαβρακι μου,σλουρπ

και να κανω την ενεση μου γιατι την αργησα σημερα

θα τα πουμε το απογευμα

φιλακια

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

:-(Τι φρίκη είναι αυτή που ζούμε...φεύγεις το πρωί για να πάς στη δουλειά σου και δεν ξέρεις αν θα επιστρέψεις...αυτή είναι η Ελλάδα του 2010...Λυπάμαι πολύ για τις οικογένειες που τώρα θρηνούν τους ανθρώπους τους...

Συγγνώμη για το σχόλιο, που είναι άσχετο με το θέμα του φόρουμ αλλά έχω αγανακτήσει με όλα αυτά που συμβαίνουν...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

:-(Τι φρίκη είναι αυτή που ζούμε...φεύγεις το πρωί για να πάς στη δουλειά σου και δεν ξέρεις αν θα επιστρέψεις...αυτή είναι η Ελλάδα του 2010...Λυπάμαι πολύ για τις οικογένειες που τώρα θρηνούν τους ανθρώπους τους...

Συγγνώμη για το σχόλιο, που είναι άσχετο με το θέμα του φόρουμ αλλά έχω αγανακτήσει με όλα αυτά που συμβαίνουν...

πραγματικα δεν εισαι η μονη ...κι εγω τα ακουω και εχω νευριασει...που φτασαμε και τι μας περιμενει ακομα

76IGp3.png

Καλημέρα,κοιλουμπίτσες μου!!

Rose μου,να σου ευχηθώ από την ψυχή μου καλά γεννητούρια!!!!!Ακριβώς την ίδια σκέψη έχω κι εγώ.Δε με νοιάζει πώς θα γεννήσω αρκεί να είναι καλά το μωράκι μου!!Εγώ έχω και το θέμα με τις ηπαρίνες,επομένως είμαι άλλη ιστορία...

Ήθελα να ρωτήσω την Αγγέλα μας και την Νεφέλη μας,αλήθεια το ότι είχατε λίγο τσιμπημένες τιμούλες σας έβγαιναν και τα μωράκια σας λίγο πιο μεγάλα στον υπέρηχο ή όχι??

Ευη μου προχθες είχα ραντεβου με τον Ελευθεριάδη και μου είπε ότι το μωρό έχει κανονικό βάρος και δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από τον διάβήτη μου.

γεια σας κοριτσια

εμενα που ο αντρας μου δουλευει διπλα στη μαρφιν τι να πω? τους σπασανε τη τζαμαρια της εισοδου και τους πεταξανε και σε αυτους μολοτοφ. ευτυχως την εσβησε αμεσως ο φυλακας με πυροσβεστηρα τη φωτια και δεν επεκταθηκε. μου σηκωθηκε η τριχα. και εφυγε και τελευταιος απο το κτιριο, γιατι επρεπε να παρει back up. χεστηκα πανω μου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

poooo re smouts τι τρομαρα πηρες κ εσυ κοριτσι μου

εγω κοριτσια εχω ξελυσαξει με διαφορες παπαριες που ακουγονται τυπου εγκυος γυναικα τι η8ελε να παει για δουλεια.... δλδ.. σορυ κιολας που υπαρχουμε ετσι?

dZJip3.png

Η κατάσταση είναι απελπιστική. Σμουτς σε καταλαβαινω απόλυτα. Κι εμένα ο άντρας μου δουλέυει στην Ακαδημίας και κάθε τρεις και λίγο όλο και κάτι συμβαίνει...μια με τις πορέιες μια με το ένα μια με το άλλο. Τι να κάνουμε, αφού ζουμε σ' αυτή τη χώρα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Δεν έχει μείνει όρθιο τίποτα.

Μάρα μου...ολοι αυτοί που λένε τι ήθελε και πήγε η κοπέλα στη δουλειά είναι τόσο ανεγκεφαλοι που δε μπορούν να σκεφτούν ότι ίσως φοβοταν να πάρει άδεια μηπως την απολύσουν μια και εργαζόταν σε ιδιωτική τράπεζα..αλλά βεβαια ποιος έχασε το μυαλό για να το βρουν αυτοί οι άσχετοι. Ετσι στην Ελλάδα όλοι έχουν μια απάντηση για όλα

akomh και αν δεν κινδυνευε με απολυση το κοριτσι... ηταν η δεν ηταν δικαιωμα της να παει στη δουλεια της κανονικοτατα? ελεος.. 4 μηνων ηταν δεν ηταν κ ετοιμογεννηη και προφανως ειχε μια κανονικη εγκυμοσύνη... αλλα ειπαμε.. σε ολα ειδικοι εδω περα πλέον!

dZJip3.png

καλα μαρα οποιος το ειπε αυτο θελει,τι λιγοτερο,χεσιμο.....

η κοπελα ηταν μονο 4 μηνων,τι να εκανε δηλαδη.....

αλλα εδω μας φτασανε να τρωμε ο ενας τις σαρκες του αλλουνου

αλλοι τα φαγανε και χαλαρωνουν τωρα στο εκουαδορ,στην ολλανδια ,στην αμερικη.......... και μεις εδω ξεκιναμε για το μεροκαματο ,και δεν ξερουμε ανα θα γυρισουμε σπιτια μας

αυτο πρεπει να το καταλαβουμε,δεν μπορει να τρωγομαστε μεταξυ μας

ειπαν λεει σε αυτον που εριξε την μολοτωφ,να μην την ριξει γιατι μεσα η τραπεζα ειχε κοσμο,και απαντησε ,ε,και δεν ειναι ανθρωποι,ειναι τραπεζικοι...

λες και οι τραπεζικοι,το μεσημερι καθονται στο ιδιο τραπεζι με τους τραπεζιτες και τρωνε απο το ιδιο χαβιαρι....

λιγο αριστερο ακουστηκε αυτο ,αλλα δικιο δεν εχω?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...