Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

τι κανετε;;;

φτιαχνω μοσχαρι λεμονατο με πατατουλες τηγανιτες!!!!ελατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

πηγα και εγω χθες και ψωνισα αυτα τα φορεματοζιπουνακια στο λητω και μετα πηγα και mothercare για σουτιεν θηλασμου...συμφερει καλυτερα εκει...εχει 2 με 40 ευρω ενω στο λητω βρηκα το 1 με 40 ευρω...

μου μενει τωρα να παρω καμια φορμα για το μαιευτηριο και κανα νυχτυκακι-φορεματακι και τα μπιμπερο....εγω μαλλον θα παρω τα chico....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

χαπακι νομιζω οτι σου προτεινουν για νεογεννητο τις πιπιλες απο καουτσουκ γιατι ειναι πιο γερες..η σιλικονη ειναι πιο ευαισθητη ....

θα παρω και γυαλινα και πλαστικα μπουκαλια...αλλα στην αρχη αν χρειαστει θα χρησιμοποιω τα γυαλινα....ελπιζω παντως να χρησιμοποιησω μπουκαλι στη μικρη μετα τους 6 μηνες.....γιατι θελω να θηλασω αποκλειστικα και να τα καταφερω χωρις να χρησιμοποιησω θηλαστρο....

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

μπουμπου τα επιπλα τα εχουμε παραγγειλει και καροτσι τριο

για τα ρουχαλακια ειπα

τα σεντονια-κουβερτες μου τα εφτιαξε η μαμα μου και ειναι και πολυ ωραια

τα μπιμπεροπιπιλες θα τα παρω απο το φαρμακειο

τι ξεχναω?

χαπακι εχουμε πελατη φαρμακειο στο γραφειο και σε αυτες τις περιπτωσεις ψωνιζω παντα απο τους πελατες μου

Δεν λέω για τα επιπλα, κι εγω το καροτσι απο αλλου το πηρα την κουνια και την αλλαξιερα την πηρα απο Δημα αλλα δεν τα εχω βαλει στα 600 που λεω!

Μιλαω για οοοοολη τη λιστα εκεινη που ειχα κανει με τα μπλιμπλίκια (ολα τα πετσετοειιδη - σεντονοειδή - πιπιλο μπιμπεροειδή-εσωρουχακια-ειδη υγιεινης ....μπλα, μπλα...)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

το ξερω οτι θα εωρισκα και φθηνοτερα αν κοιτουσα αλλα δεν ειχα χρονο και πηγα στο mothercare να τελειωνω....

χαπακι με σωστη καθοδηγηση μαιας και επιμονη δικια σου θα θηλασεις μια χαρα....εχω κανει σεμιναρια θηλασμου στο πρωτο παιδι και ξερω μετα βεβαιοτητος οτι ολες οι γυναικες μπορουν να θηλασουν αν το επιθυμουν....και δεεν υπαρεχει η ατακα δεν εχω γαλα.....ή μου κοπηκε....ολες εχουν αρκει να ξερουν πως θα το βγαλουν....

tt1c3fef.aspx

μου ειπαν οτι ναι μεν οι θηλες σιλικονης ειναι πιο ανθεκτικες αλλα....αν θελεις να θηλασεις και να δινεις και πχ το γαλα σου σε μπιμπερο οι καουτσουκ ειναι πιο κοντα σε αισθηση απο τις αλλες και δεν θα μπερδευεται τοσο ευκολα (συγχιση θηλων)

αν και η μαια μου ειπε πως ειναι τελειως διαφορετικος ο τροπος που πινουν γαλα στις δυο περιπτωσεις!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

το ξερω οτι θα εωρισκα και φθηνοτερα αν κοιτουσα αλλα δεν ειχα χρονο και πηγα στο mothercare να τελειωνω....

χαπακι με σωστη καθοδηγηση μαιας και επιμονη δικια σου θα θηλασεις μια χαρα....εχω κανει σεμιναρια θηλασμου στο πρωτο παιδι και ξερω μετα βεβαιοτητος οτι ολες οι γυναικες μπορουν να θηλασουν αν το επιθυμουν....και δεεν υπαρεχει η ατακα δεν εχω γαλα.....ή μου κοπηκε....ολες εχουν αρκει να ξερουν πως θα το βγαλουν....

αχ αυτο το ξερω και μια φορα τσακωθηκα με μια φιλη μου γιατι επεμενε οτι ποτε δεν ξερεις αν θα εχεις γαλα,εγω δεν το πιστευω αυτο,αν θελεις τα καταφερνεις...αλλα εκεινη ειμαι σιγουρη οτι δεν θελει να θηλασει και γι'αυτο τα λεει(ειναι κι εκεινη εγκυος)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και που να πρηστει και περισσοτερο μπου τωρα που θα γεννησεις και θα σου ερθει το γαλα....:D

θα ζησει μεγαλες στιγμες ο αντρας σου.....:D:D:D:D:D:D

εγω πηρα το μικροτερο νουμερο χθες....αλλο ακρο λεμε...:D:D:D

tt1c3fef.aspx

κοριτσια κι εγω θελω να θηλασω

ρωτησα τον γιατρο γιατι απο το πρωτο τριμηνο δεν βλεπω διαφορα στο στηθος και αν αυτο σημαινει οτι δεν θα εχω γαλα τελικα

ακι μου ειπε οτι θα ξερουμε αν μπορω να θηλασω τελικα 1-2 μερες μετα τον τοκετο

νωριτερα οτι και να λεμε ειναι θεωριες

ετσι μου ειπε

εγω παντως εχω ξεκινησει την κρεμουλα για τις θηλες γιατι με ανακουφιζει κιολας,με πονουσαν και τωρα ειναι καλυτερα,και βλεπουμε βρε κοριτσια

παντως τα σουτιεν στο mothercare ειναι οντως φθηνοτερα απο το λητω ,εχετε δικιο,εγω εντοπισα σουτιεν υπνου-θηλασμου σετ των 2, 32-35 ευρω δεν θυμαμαι ακριβως και θα παρω γιατι αν και εφοσον θηλασουμε θελουμε σουτιεν και στον υπνο ,για να μαζευει το γαλα που θα φευγει...

δικιο δεν εχω?

παντως το σουτιεν που πηρα τον προηγουμενο μηνα μου ειναι σφιχτο στην περιφερεια και θα παω να παρω την προεκταση,δεν παιρνω καινουριο,αμαν με τα εξοδα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

φυσαλιδα ωραιο το φαγακι σου

θα ερχομουν αλλα εχω ραντεβου στις 2,30 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

πηρα ομως το πρωι φρεσκο γαυρο και θα τον τηγανισω

δεν βλεπω την ωρα,μιαμ,μιαμ

καμια δεν ειναι στο καφε ?μονη μου μιλαω?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Kαλημέρα κοριτσάκια!!! Σήμερα έχω το 1ο μάθημα ανώδυνου τοκετού!!! Νομιζω θα πεσει πολύ γέλιο με τις ανάσες!!!!

Όσο για το θηλασμό κι εγώ πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν φτάνει να το θέλουν. Στις 14/5 θα κάνω κι εγώ ένα σεμινάριο θηλασμού. Φυσαλιδούλα που εκανες το σεμινάριο???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...