Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

na s po mikrh... Ποσο σου πηγε ο μαλλις στου δημας μπεμπες? (εχω καταντησει νευρωτικια με το budget το ξερω)

σεντονακια για λικνο,σεντονακια για κουνια και κουβερτουλες πικε (απο 2 -3 ολα αυτα) αποστειρωτη κτλ ρηλαξ, μπανακι σελτεδακια , πετσετουλες γαντακια σκουφακια ενα φωτιστικο για το δωματιο, πιπιλες και χτενουλα και ψαλιδακι γυρω στα 550!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερες και απο μενα!!!

Τι κανετε??

Χαπάκι εχω κανει μια λιστα με τα απαραιτητα μου την ειχε δωσει μια μαμα και δεν ειχε περιττες βλακειες μεσα...

Μαραααααα τι κανεις χρυσο μου...

Σου ειπα παντως εγω που πηρα την Αρτα και τα Γιαννενα απο προικια (σεντονο-σελτεδο-σαλιαρο-πετσετο-αποστειρωτο-μπιπερο χαζο μπλιμπλικια) μου πηγαν 600?...Αλλα δεν λειπει τίποτις!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια εγω για πετσετουλες εσωρουχακια,γαντακια,σκουφακια,σελτεδακια,την αλλαξιερα κατι πανινα σφουγγαρακια και τρια φορμακια στο bebe zou πληρωσα 200,00

μου εμειναν τα μπιμπεροπιπιλες που θα τα παρω απο το φαρμακειο

αλλα παρολο που ειδα οτι το bebezou ειναι πιο φθηνο απο τον δημα,χθες εντοπισα οτι το mothercare ειναι ακομη πιο φθηνο απο τα δυο αλλα γιατι τα εχει σε σετ των 3 και των 6 και κερδιζεις το 1στα 3

για επαναληψη εγω εκει θα παω,ειδα και μια ωραια προικα φαρμα που κοστιζει 220,00 ενω αναλογη στο bebe zou εκανε 280,00

βεβαια υπαρχει και το zumbo παιδια ,εγω σιγουρα θα το επισκεφτω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

ΟΚΕΙΚ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ...ΩΡΑΙΑ..ΕΚΤΑΚΤΥΑ...ΣΑΣ ΜΕΡΣΩ....(ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΥΑΝΤΗΣΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ Κ ΑΝΤΡΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ)

ψυχραιμια καλε,για τα σελτεδακια θα τρελαθουμε τωρα?

ειπαμε υπαρχει και το jumbo

ΓΚΕΛΥ

καλα βασικα το σκεφτομαι κατι πανακια για τον..πωπο...να παιξει τζαμπο δεν ξερω 8α δω προς το παρον εχω κριση στο γραφειο

επανερχομαι

υγ. και ναι τα μαδερ και τα μαρκς με τα πακετακια των 3 και των 7 φορμακιων βγαινουν πιο φτηνα

dZJip3.png

τα μπιμπεροπιπιλια γιατι θα τα παρεις απο το φαρμακειο???

εγω ελεγα να τα παρω απο το jumbo και να παρω της nuk...και εγω για εσωρουχακια και φορμακια θα παω στα mothercare γιατι εχω δει οτι εχουν σετ με 3 ή 7τεμ οποτε συμφερει πολυ...το καροτσι και την κουνια θα την παρουμε απο ομηρολη...(μαλλον)...για την προικα,τα κουβερτακια,σεντονια κτλ δεν ξερω ακομα θα το ψαξω λιγακι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μπουμπου τα επιπλα τα εχουμε παραγγειλει και καροτσι τριο

για τα ρουχαλακια ειπα

τα σεντονια-κουβερτες μου τα εφτιαξε η μαμα μου και ειναι και πολυ ωραια

τα μπιμπεροπιπιλες θα τα παρω απο το φαρμακειο

τι ξεχναω?

χαπακι εχουμε πελατη φαρμακειο στο γραφειο και σε αυτες τις περιπτωσεις ψωνιζω παντα απο τους πελατες μου

ΓΚΕΛΥ

τωρα που αγοραζετε τα ρουχαλακια,αγοραζετε και μεγαλυτερα νουμερακια ή μονο αυτα που θα φοραει τον 1ο καιρο...???

Επ, εδω εισαι εσυ;;

Εγω παντως παιρνω 50-56 και 62 νουμερο ρουχαλακια.

Τα μωρακια μεγαλωνουν πολυ γρηγορα.

Του Μιχαλη τα μωρουδιακα τα εδεινα ολοκαινουρια, δεν προλαβαινε να τα βαλει για πολυ.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ποσες πιπιλες και ποσα μπιμπερο θα παρετε για αρχη?

τι εχετε να πειτε για το θηλασμο?

εγω θελω παρα πολυ να θηλασω ...αλλα τα μπιμπερο θα τα παρω απο την αρχη...

θα παρετε γυαλινα ή πλαστικα μπουκαλια?

76IGp3.png

Επ, εδω εισαι εσυ;;

Εγω παντως παιρνω 50-56 και 62 νουμερο ρουχαλακια.

Τα μωρακια μεγαλωνουν πολυ γρηγορα.

Του Μιχαλη τα μωρουδιακα τα εδεινα ολοκαινουρια, δεν προλαβαινε να τα βαλει για πολυ.

κι εδω...εγω κατι λιγα που πηρα απο το jumbo τα πηρα για 6 μηνων γιατι μου φαινονταν πολυ μκρα και μου ειπαν οτι μαζευουν και στο πλυσιμο

76IGp3.png

ποσες πιπιλες και ποσα μπιμπερο θα παρετε για αρχη?

θα παρετε γυαλινα ή πλαστικα μπουκαλια?

2 με 3 πιπιλες.

3 μικρα και 3 μεγαλα μπιμπερο, γυαλινα σιγουρα.

Εγω παιρνω τα Nuk first choice

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...