Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια sorry που έφυγα χωρίς να χαιρετήσω αλλά έπεσε το ιντερνετ και έπρεπε να φύγω, μόλις γύρισα απο τον καθιερωμένο βραδινό μου καφέ

χάπι μου πήρα 15 κιλά είναι αρκετά αλλά δεν με νοιάζει καθόλου

τώρα για το πως θα γεννήσω δεν με απασχολεί καθόλου αυτό που θέλω είναι να γεννηθεί το μωρό μου γερό και όλα να πάνε καλά και ας είναι με καισαρική ή φυσιολογικά

όσο για το αν κοίταξε η γιατρός μου την διαστολή όχι δεν με εξέτασε ακόμα ίσως γιατί έβλεπε ότι δεν είχα ακόμα ούτε συσπάσεις ούτε κάτι που να δηλώνει ότι θα έχω διαστολή. τώρα αύριο που θα πάω και θα της πάω και τα αποτελέσματα του καρδιογραφήματος πολύ το φοβάμαι ότι θα μου το ζητήσει.

και όλες πήγατε για ύπνο ? τόσο νωρίς ? εγώ το νυχτοπούλι τι θα κάνω ?????

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

όπα ρε συ μάρα πότε μπήκες και δεν σε είδα εγώ νόμιζα ότι έφυγαν όλες και έκατσα στην τηλεόραση

τώρα παίζουμε με τον άντρα μου ένα παιχνίδι στο κομπούτερ εγώ δηλαδή κοιτάω και είπα να ρίξω μια ματιά αν είναι καμία μέσα

τι έγινε κοιμήθηκες ?????

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κορίτσια καλημέρα σας! Διάβασα όσα γράψατε χθες για τον τοκετό και αγχώθηκα πολύ...Οσο πλησιάζει ο καιρός αισθάνομαι πολύ περίεργα...Τελικά δεν πήγα χθές στην ενδοκρινολογο, το ακύρωσε γιατι κατι της έτυχε και θα πάω την άλλη Δευτέρα, οποτε συνεχίζω τις μετρήσεις...Οι τιμές Νεφέλη μου κυμάινονται μεταξύ 95-105 μετά το φαγητό, έχω χάσει και μισό κιλό περίπου...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Μόλις γύρισα και εγώ από το μικροβιολογικό. Εκανα μία γενική αίματος και ούρων. Σήμερα ο άντρας μου έχουν στάση εργασίας από τις 1030 και έτσι θα παμε Θεσσαλονικη βολτίτσα.

Αγγέλα μου οι τιμές σου είναι πάρα πολύ καλές, εννοείται ότι δεν χρειάζεσαι ινσουλίνι. Και εγώ με την διατροφή έχασα 3 κιλά σε 1,5 μήνα και τα έχω διατηρήσει από τον 8ο μέχρι και τον 9ο. Τουλάχιστον η όλη ιστορία αν και μας ταλαιπώρησε ψυχολογικά μας βοήθησε να μην πάρουμε κιλά.

Καλημέρα,κοιλουμπίτσες μου!!

Rose μου,να σου ευχηθώ από την ψυχή μου καλά γεννητούρια!!!!!Ακριβώς την ίδια σκέψη έχω κι εγώ.Δε με νοιάζει πώς θα γεννήσω αρκεί να είναι καλά το μωράκι μου!!Εγώ έχω και το θέμα με τις ηπαρίνες,επομένως είμαι άλλη ιστορία...

Ήθελα να ρωτήσω την Αγγέλα μας και την Νεφέλη μας,αλήθεια το ότι είχατε λίγο τσιμπημένες τιμούλες σας έβγαιναν και τα μωράκια σας λίγο πιο μεγάλα στον υπέρηχο ή όχι??

καλημερα κοριτσια κι απο μενα

εγω τωρα ηρθα απο τις εξετασεις

γενικες,αντισωματα,τοξοπλασμα κτλ

την πεμπτη εχω γιατρο και βλεπουμε

εγω βρε κοριτσια εκανα καμπυλη πριν ενα μηνα ,λετε να ξανακανω?

γιατι βλεπω οτι εσεις κανετε και τωρα σε μεγαλες εβδομαδες

κι εγω με την βαλιτσα παντως τα μαζευω σιγα σιγα και καποια στιγμη θα τα χωσω ολα μεσα και ετοιμη

οσο περνανε οι μερες νομιζω οτι θα γεννησω προωρα,δεν ξερω γιατι εχω αυτη την ιδεα,αλλα ολο σφιξηματα εχω στην κοιλια,ολο πονακια,δεν ξερω τι να πω

και νυσταζω παιδια,κοιμηθηκα 12,00-9,00 και τωρα κουτουλαω

πως θα βγαλω την μερα που εχει και πολλες δουλειες?,

τι θα γινει με το καφεδακι που λεγαμε ,θα το πιιουμε τελικα?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα κοπελουδες μου...τι κανετε???

εγω σημερα πηγα λιγο στη δουλεια που χρειαζονταν να κανω κατι δουλιτσες...

γινοταν χαμος,τιμολογια απο εδω ,τιμολογια απο εκει...

και τωρα γυρισα και αραξα στον καναπε...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλιτσες και απο μενα...:Dτι κανετε???

rose Μου αντε εφτασε η μεγαλη στιγμη...σου ευχομαι μια υπεροχη γεννα και ενα υγιες μωρακι το πολυ σε 5 μερουλες χιχιχιχιχ!!!

Mpoumpouka μας ερχεται και η σειρουλα σου και της zwzas μας...ολες οι αλλες λιγο καιρο υπομονη ακομη!!!

εμενα κοριτσια με εχει πιασει η ζεστη ....ολο ζεσταινομαι - ιδρωνω - και ολο μεσα σε μια μπανιερα βρισκομαι...ετσι μου ρχεται να παω για μπανακι...σε παραλια!!!

χθες πηγα στον Δημα, πηρα και τα υπολοιπα πραγματακια ...κοκοψινια που λεει και η mara μας, σεντοντακια σελτεδακια κουβερτουλες κτλ...πηρα αποστειρωτη της Nuk και μπιμπερα της nuk, πιπιλες κ.α.!!

πηρα το Relax της peg perego...τελικα!!!αυτα...κουραστηκα βεβαια αλλα οι κοπελες εκει ειναι πολυ εξυπηρετικες...οπου πηγαινα μου κουβαλουσαν και καρεκλα;)!!!

αυτα τα νεα μου...

εμενα κοριτσια μου ειπε ο doctor πως απο τελος του μηνα που μπαινω στον μηνα μου θα μου κανει κολπικο...αλλα αποτριχωση δεν κανω με την καμια, δεν μπορω τον πονο αυτο!!!Προτιμο μονη μου, εξαλλου με το που σε πιασουν οι πονοι...προλαβαινεις να μπεις για μπανακι και ξυρισμα...φανταζομαι:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα χαπακι

δεν χρειαζεται και καμια φοβερη λιστα

απλα διαβασε πανω κατω τι χρειαζεσαι και θα σε βοηθησουν και οι κοπελες εκει που θα πας

απλα μην παρασυρθει και αγορασεις πολλα και περιττα ,γιατι δεν ξερεις ποσα τελικα θα χρειαστεις

παε μικρες ποσοτητες και αν χρειαστει οταν θα εισαι στο μαιευτηριο στελνεις τον αντρα σου και κανει επαναληψη

οι πωλητριες θα προσπαθησουν να σου πασαρουν οτι μπορεις να φανταστεις

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

αχ γκελυ μου αυτο φοβαμαι μην παρασυρθω και παρω πραγματακια που δεν χρειαζομαι...γιατι και οι πωλητριες θελουν να τα πουλησουν ολα και γι'αυτο πλασσαρουν και πραγματακια αχρηστα...γι'αυτο θελω να κανω τη λιστα(γιατι εχω και θεμα και ξεσηκωνομαι καθε φορα)...

76IGp3.png

καλημερα κοιλιτσες και απο μενα...:Dτι κανετε???

rose Μου αντε εφτασε η μεγαλη στιγμη...σου ευχομαι μια υπεροχη γεννα και ενα υγιες μωρακι το πολυ σε 5 μερουλες χιχιχιχιχ!!!

Mpoumpouka μας ερχεται και η σειρουλα σου και της zwzas μας...ολες οι αλλες λιγο καιρο υπομονη ακομη!!!

εμενα κοριτσια με εχει πιασει η ζεστη ....ολο ζεσταινομαι - ιδρωνω - και ολο μεσα σε μια μπανιερα βρισκομαι...ετσι μου ρχεται να παω για μπανακι...σε παραλια!!!

χθες πηγα στον Δημα, πηρα και τα υπολοιπα πραγματακια ...κοκοψινια που λεει και η mara μας, σεντοντακια σελτεδακια κουβερτουλες κτλ...πηρα αποστειρωτη της Nuk και μπιμπερα της nuk, πιπιλες κ.α.!!

πηρα το Relax της peg perego...τελικα!!!αυτα...κουραστηκα βεβαια αλλα οι κοπελες εκει ειναι πολυ εξυπηρετικες...οπου πηγαινα μου κουβαλουσαν και καρεκλα;)!!!

αυτα τα νεα μου...

εμενα κοριτσια μου ειπε ο doctor πως απο τελος του μηνα που μπαινω στον μηνα μου θα μου κανει κολπικο...αλλα αποτριχωση δεν κανω με την καμια, δεν μπορω τον πονο αυτο!!!Προτιμο μονη μου, εξαλλου με το που σε πιασουν οι πονοι...προλαβαινεις να μπεις για μπανακι και ξυρισμα...φανταζομαι:rolleyes:

na s po mikrh... Ποσο σου πηγε ο μαλλις στου δημας μπεμπες? (εχω καταντησει νευρωτικια με το budget το ξερω)

dZJip3.png

αχ γκελυ μου αυτο φοβαμαι μην παρασυρθω και παρω πραγματακια που δεν χρειαζομαι...γιατι και οι πωλητριες θελουν να τα πουλησουν ολα και γι'αυτο πλασσαρουν και πραγματακια αχρηστα...γι'αυτο θελω να κανω τη λιστα(γιατι εχω και θεμα και ξεσηκωνομαι καθε φορα)...

απ οσο ξερω στα ΛΗΤΩ σε πρηζουν γιατι τα κοριτσια παιρνουν και ποσοστα επι των πωλησεων κλπ κλπ. Στην δημασ μπεμπες δεν σε πρηζουν πάντως τσεκαρισμενο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...