Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Θα βρεθεί μην το σκέφτεσε ότι είναι απτό μηδέν . Πλέον έχεις μάθει απτά λάθη σου Κ κάνεις καινούρια αρχή . Έκανες Κ ένα σωρό εξετάσεις θα διορθώσεις Κ πράγματα που δεν έκανες ως τώρα Κ εσύ Κ ο άντρας σου 

Έχω τις 2 βλαστοκύστες (κακής ποιότητας βέβαια) στο άλλο εμβρυολογικο. Αν μείνω ευχαριστημένη με το νέο γιατρό θα τις μεταφέρω.  Δε ξέρω αν και ποια ήταν τα λάθη μου ή τα λάθη του γιατρού, δε πιστεύω πως δεν ήθελε να βοηθήσει απλά ήρθε η ώρα να δούμε κάτι διαφορετικό.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα πρώτη φορά σε βλέπω αγχωμένη μπουμπού

εγώ τι να πω που πάω κάθε εβδομάδα και αύριο έχω πάλι ραντεβού

περιμένω να μου δώσει ένα φως κάτι να μου πει πότε θα γεννήσω

θα πάω με πρόκληση αν δεν γεννήσω μέχρι την Τρίτη στις 11 ή θα περιμένουμε λιγο ακόμα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εμένα έχει να με εξετάσει απο κάτω από τότε που κάναμε τον κολπικό το πρώτο τρίμηνο

προς το παρών μόνο κοιλιά αν και είπε οτι κάποια στιγμή θα με κοιτάξει για να δει αν έχω διαστολή και κάθε φορά κάνω ντουζ πριν πάω

η γιατρός μου είναι του περιμένω και περιμένω

κάθε φορά μου λέει δεν έχω να πάω πουθενά ούτε εγώ ούτε εσύ θα περιμένουμε

τώρα μέχρι πόσο δεν ξέρω θα μεις δεν πάει άλλο στην τελευταία εβδομάδα είμαι

εγώ γιατί νομίζεις μπουμπού έχω γυναίκα γιατρό γιατί ντρέπομαι μέχρι αηδίας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζ μου, εγω γεννησα 39+4 μερες. Αλλα αν και πηγα ξημερωματα στο μαιευτηριο (03:30) απο το πρωι που ειχαμε σηκωθει, ειχα πει στον αντρα μου "σημερα νομιζω οτι θα γεννησω". Και οντως το βραδυ με πιασανε πονοι. Ημουν λίγο σαν πρησμενη στο προσωπο, ειχανε πρηστει τα χειλια μου λιγο, και μου το ειχε πει μια φιλη μου, οτι αν πρηστουν τα χειλια σου γεννας. Τωρα τυχαιο?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

δεν θελει να βγει το μπεμπακι σου rose....εχει βολευτει εκει μεσα

άσε μην το συζητάς και όχι μόνο βολεύτηκε κάνει και τρομερή φασαρία

από το πρωί μέχρι το βράδυ στον καρδιοτοκογράφο η κοπέλες εκεί μου λέγανε πες το παιδί σου να κάτσει φρόνιμα για να ακούμε την καρδούλα του τι θα πω στην γιατρό σου

και γελούσαν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι ειχα απο το πρωι καποιες συσπασεις, λιγο πιο δυσαρεστες απο των προηγουμενων ημερων, και ειχα μετρησει δυο τρεις ανα 20 λεπτα περιπου. Αλλα δεν το παρακολουθησα ολη την ημερα γιατι ηρθε η κολλητη μου, και το βραδυ οι γονεις μου, οποτε, ναι ουσιαστικα ξυπνησα το βραδυ απο πονους "εντονους" και πολυ τακτικους

4Rnfp3.png

Συνηθως βραδυ σε πιανει είπε η μαια διοτι τοτε ειμαστε χαλαρες και το μωρο αποφασιζει να κανει εξοδους!

Εγω ειμαι σε φαση να βαζω πραγματα στη βαλίτσα καθε μερα και να τα σβηνω απο τη λιστα αλλα δεν εχω τελειωσει ακομη...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγώ δεν ξέρω αν καταλαβαίνω τις συσπάσεις χθες που έκανα το καρδιοτοκογράφημα μέτρησε μια σύσπαση που έφτασε στο 80 αλλά αυτή την αίσθηση την έχω όταν γυρνάει το μωρό ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ

αυτό δηλαδή που ένιωσα εκείνη την ώρα το έχω νιώσει αρκετές φορές αλλά όχι σε συστηματικές στιγμές

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...