Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Kαλησπέραααα... Όλες beaute βλέπω σήμερα!!! Κι εγώ πήγα για αποτρίχωση και μου μένει πεντικιούρ και κάνα κούρεμα!!! Α και εκλεισα και μασαζ σε σπα για την αλλη τετάρτη!!! να έρθω στα ίσια μου ;)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

γιατι βρε κοριτσια ,εγω πονεσα τοσο πολυ στην αποτριχωση?

κλαψ,σνιφ

τελος παντων

σας φιλω,φευγω παω για ξεκουραση

θα τα πουμε αυριο

καληνυχτα σε ολες και σε αυτες που θα κοιμηθουν και σε αυτες που θα βλεπουν τηλεοραση με εξαντησης,χιχιχιχιχι

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γεια σας κοριτσουδια μου. αντε ρε γαμωτο να μου φτιαξουν τον υπολογιστή στη δουλεια, να τακτοποιηθω, γιατι στο τελος θα χασω και τα χαρμοσυνα και δεν λεει............

να πας μπουμπου να κανεις. ειναι 15 λεπτα πονος, αλλα θα πας κιουρια, εκει σε ξυριζουν με στεγνο ξυραφι σε στεγνο δερμα και τα πανω πανω φυσικα. τι προτιμας? εγω πηγα 10 μερες πριν γεννησω και το καθαρισα ΟΛΟΟΟΟΟΟΟ.

Ροουζ, αντε σε εχουμε εννοια, ολα καλα να πανε ευχομαι για ολες σας.

Κι εγω φοβομουν προκληση και τεχνητο σπασιμο νερων, αλλα ευτυχως ολα ηρθαν πολυ ομαλα. πηγα στο μαιευτηριο με δικους μου πονους και σπασμενα νερα.

4Rnfp3.png

Νιου τελεια ....

Εγω δεν αντεχω θα ξυριστω και μολις γεννησω και θηλασω θα παω για λειζερ .Ειδικα η κοιλια εχει γεμισει τριχα.... εγω η ατριχη

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

βασικά στα ποδια και μενα εχουν αραιωσει τα μάλα...αλλα στο μπικινι ελεγα μην πονεσω... αλλα θα κανω την καρδια μου πετρα και θα παω.χιχιχι!!

Βασικα θελω κι εγω ενα μασαζακι αλλα ο ντοκ ειπε να κανω αμα θελω αλλα να προσεξω να παω καπου καλα γιατι οι σπονδυλοι εχουν μετακινηθει...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλησπέρα κορίτσια

βλέπω μιλάτε για αποτρίχωση εγώ κάνω στα πόδια μόνη μου

έκανα δηλαδή πριν 2-3 εβδομάδες και επειδή είχα να κάνω κανένα 5 μηνο ακόμα κρατάει

όσο για μπικίνι δεν το συζητώ μόνο ξυράφι

δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω έξω απο ντροπή και μόνη μου φοβάμαι

οπότε θα ρίξω κανένα ξύρισμα πριν πάω λογικά θα αντέχω τον πόνο να κάνω ένα ντουζ και να ξυριστώ

εκτός αν πάω με πρόκληση που εκεί θα είναι πιο εύκολο γιατι δεν θα πονάω

σμουτς εσύ πότε γέννησες σε ποια εβδομάδα σπάσανε τα νερά σου ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγώ παίρνω το καθρεφτάκι και με την αφή καταλαβαίνω

μην φανταστείς οτι το κάνω κάθε εβδομάδα

από τότε που μπήκα στο μήνα μου μια φορά την εβδομάδα και τώρα που είμαι στις μέρες μου έχω το νου μου

δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω να με αποτριχώσει μια άλλη

εδώ σκέφτομαι πως θα γεννήσω και πως με τσεκάρουν την διαστολή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...