Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

οχοχοχοχοχ....Γιατι αν δεν ειναι στη vogue δεν ειναι στη μοδα λεμεεεεεεεεε!!

Γεια σου Μαρααααα, ελεγα να παρω να δω τι κανεις αλλα λεω θα πηζει σημερις!!!

Γκελλακι απο ολα τα καλα ε?

Εγω μονο πεντικιουρ εκανα σημερα!!! Αποτριχωση το σκεφτομαι ακομα

!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααααααχχχχχ ηρ8α η ερμη η μανα

τελικα ρε κοριτσια ΠΟΛΛΕΣ εκκρεμοτητες σας λέω...ΠΟΛΛΕΣ! δλδ αλλαλιασα η ερμη σημερα...ισως μαζευτηκαν και πολλα επειδη δεν ηρ8α χτεσ...γκελυ μου εχεις δικιο...τελικα εμενα η δουλεια με 8ρεφει...ουτε καουρεσ ουτε τπτ σημερα! δεν το χω για νοικοκυρα και in house mom σασ το λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!

μαν ικιουρ και πεντικιουρ και μασαζακια βλεπω..ευγε αγαπες μου

εζχω να καταθεσω προταση. επειδη εχουμε ΠΗΞΕΙ να μιλαμε για μπιμπερο και πιπιλες τι λετε αν πχ την κυριακη συναντηθουθμε καπου που να βολευει ολες να πιουμε ενα ice tea??? να μιλησουμε για μοδα....χμοαχυαχουθαουθχουθαχουουαθχοαυθουχαουαθχ

αντε ντεεεεεεεεεεεεε

εγω μεσα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Αυριο παω κομμωτηριο θα κανω ανταυγειες αλλα εχω κολησει αυτο το ρανσαζ στο λουσιμο επιτρεπεται ?Το απογευμα εχω ραντεβου στον γιατρο αντε να δουμε τι θα πει .

Πεντικιουρ και εγω θα κανονισω μεσα στην βδομαδα ή απο δευτερα να κανω ενα γαλλικο λεω και κανα σχεδιακι.Θα φωναξω την κοπελα να μου τα κανει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Eγω δεν εχω κανει ρανσαζ στις δυο φορες που εκανα ανταυγιες αν και νομιζω οτι ειναι νεροχρωμα απλο.. Για ρωτα!!!

Ρε κοριτσαρες τι θα κανω με το ρημαδοβηχα που δεν φευγει? μαλλον αλλεργικο ειναι στη σκονη και τη γυρη!

Διαφημίσεις

Eγω δεν εχω κανει ρανσαζ στις δυο φορες που εκανα ανταυγιες αν και νομιζω οτι ειναι νεροχρωμα απλο.. Για ρωτα!!!

Ρε κοριτσαρες τι θα κανω με το ρημαδοβηχα που δεν φευγει? μαλλον αλλεργικο ειναι στη σκονη και τη γυρη!

kana χαμομηλι ισωσ?

dZJip3.png

Μολις πηρα και μιλησα με την μαια , μου ειπε οτι το ρανσαζ το ριχνουν οταν λουζομαι και δεν υπαρχει προβλημα αλλα αμα μπορω να το αποφυγω.Λεω να το αποφυγω .

Μπουμπου μονο ανταυγειες κανεις ? εκανα παλια βαφη και απο πανω ανταυγειες αλλα τωρα θα κανω διπλες ανταυγειες για να αποφυγω να ακουμπησω ριζα.

emena re koritsia einai toso megalh h apoklish φυσικου και ανταυγειας που ειλικρινα δεν με παιρνει για ανταυγεια... μιση δουλεια 8α κανω..οποτε λεω να κανω λιιιγη υπομονη ακόμη και να τα φερω στο φυσικο τους μετα την γεννα και μετα τον θηλασμο οσο διαρκεσει αυτος να ξαναπερασω στο γνωστο μου λουκ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μαρα γιατι με την ανταυγεια φαινεται η ριζα? δεν καταλαβα καλα.

Τωρα πως εισαι ? και τελικα με τα μωρουδιακα πραγματα τι εκανες ποτε θα ψωνισεις ?

8a perasei μπου2. το ειχα και εγώ 15 μερες συνεχομενες με κλεισητ μυτη κιολας... οπως ερχεται έτσι φευγει... υπομονη.... καλε ποτε γενας οεο?

Tελικη ημερομηνια εχω 27 Μαη, λες να παρω ολο το μηνα?

ποιος ξερει!!!!

Μολις πηρα και μιλησα με την μαια , μου ειπε οτι το ρανσαζ το ριχνουν οταν λουζομαι και δεν υπαρχει προβλημα αλλα αμα μπορω να το αποφυγω.Λεω να το αποφυγω .

Μπουμπου μονο ανταυγειες κανεις ? εκανα παλια βαφη και απο πανω ανταυγειες αλλα τωρα θα κανω διπλες ανταυγειες για να αποφυγω να ακουμπησω ριζα.

Εγω διπλές ανταυγιες εκανα παντα δεν εχω πειραξει ριζα!!!

οχοχοχοχοχ....Γιατι αν δεν ειναι στη vogue δεν ειναι στη μοδα λεμεεεεεεεεε!!

Γεια σου Μαρααααα, ελεγα να παρω να δω τι κανεις αλλα λεω θα πηζει σημερις!!!

Γκελλακι απο ολα τα καλα ε?

Εγω μονο πεντικιουρ εκανα σημερα!!! Αποτριχωση το σκεφτομαι ακομα

!

ε,καλα

αν εξαιρεσεις οτι ποναω στον υπνο μου στα χερια και δεν κοιμαμαι καλα,

οτι καθε μερα βγαζω το πρωινο μου

οτι νυσταζωωωωωωωωωω

οτι εχω λυγουρες οπως το πρωτο τριμηνο

ενταξει μωρε μια χαραααααα!!!!!!!

ΓΚΕΛΥ

βρε κοριτσια,γιατι προβληματιζεστε με τις ανταυγειες

ανταυγειες κανουμε.......διπλες τριπλες ,οτι θελετε

αυτο που δεν κανουμε ειναι το ρεφλε,ρανσαζ,ή οπως αλλιως το λενε γιατι ειναι βαφη χωρις αμμωνια και παεισ στο κεφαλι κανονικα

αυτα....κι εγω ηθελα να βαψω νυχια,σημερα,αλλα ειπα θα κανω ακομη λιγο υπομονη και μετα θα του αλλαξω τα φωτα λεμε.....

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...