Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις ξύπνησα και εγώ. Αρχίσανε και σε μένα οι αυπνίες γαμώτο και δεν έχει και κάτι στην τηλ να δούμε, με τα τηλεμαρκετινγ και εγώ Φυσαλιδακι την έβγαλα παρέα. Χθες το βραδάκι είχαμε κόσμο σπίτι για τα γενέθλια μου και αν και το διαλύσαμε αργά δεν μπορούσα να κλείσω μάτι.

Αγγέλα μου οι τιμές σου που διακυμανθήκανε με τις μετρήσεις? Εγώ να φανταστείς τώρα άρχισα να τσιμπολογώ και γλυκό και είμαι εντάξει.

Κορίτσια εγώ είμαι μετά την Μπουμπού, η πρώτη του Ιουνίου με ΠΗΤ 6 Ιουνίου. Αντε να δούμε μέχρι που θα πάμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ω ναι και εγώ με τον ύπνο τα πάω πολύ καλά...

αλλά μάλλον είναι νωρίς ακόμα για μένα οι αϋπνίες!!!

μπουμπου περαστικούλια και από εμένα!

Νεφέλη να τα 1000άσεις!!!!! Πάντα χαρούμενη και σύντομα με την μπουμπούκα σου αγκαλια!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια ...εχθες κοιμηθηκα 4 και ξυπνησα 8 και δεν νυσταζω για μεσημερι ...ειναι φυσιολογικοοοοο????:shock::shock:

Σημερα μου φεραν και μπιμπερο chicco αφου εχω αποστειρωτη ιδιο ειπα να παρω αυτα , ελπιζω να τα βολευτει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Σέρνομαι εγώ, περιμένω να έρθει ο άντρας μου και να πάω για ύπνο!

Μεγιά και τα μπιμπερό Φαίρη μου. Εγώ έχω μόνο ένα διαφημιστικό της avent. Εγώ πήρα nuk αποστειρωτή και θερμαντήρα, αλλά παίρνει και μπιμπερό chicco, λογικά και ο δικός σου θα παίρνει nuk.

Πότε πηγαίνεις γιατρό εσύ?

Εγώ Πέμπτη έχω και με έπιασε πάλι το γνωστό άνγχος. Εχω και τον καρδιοτοκογράφο. Ωχ άντε να περάσουνε 4 εβδομάδες ρε γαμώτο.

πηρα αυτα εδω δυο μεγαλα και δυο μικρα http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=403&category_id=76&option=com_virtuemart&Itemid=251

βασικα μου αλλαξαν κατι πραγματα και προτιμησα να παρω μπιμπερο

και αυτο μου το πηρε δωρο η ξαδελφη μου http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1021&category_id=76&option=com_virtuemart&Itemid=251

ο αποστειρωτης ειναι μεγαλος χωραει ολα τα μπιμπερο απο ολες τις μαρκες ειναι chicco και αυτος δωρο απο την ξαδελφη μου

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=414&category_id=76&option=com_virtuemart&Itemid=251

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Αποστειρωτή πήρα τον ίδιο!

Μπιμπερο πήρα μόνο 2 μικρά

το ένα είναι το πρώτο που έβαλες το "πίνω εύκολα"

αλλά θέλω να πάρω ένα ακόμα μικρό "φυσική μέθοδος" το δεύτερο που έβαλες λινκ

Διαφημίσεις

Hallo Μπουμπούκα!

Τι να κάνουμε, εδώ εγώ μετράω μέρες και σκεύτομαι και τον καρδιοτοκογραφο της Πέμπτης.

Μεγιές το πεντικιούρ κοριτσάρα. Και εγώ θέλω αλλά η άχρηστη η δικιά μου ασχολείτε μόνο με τζελ στο πόδι, δεν κάνει κανονική περιποίηση (την έχει δει λίγο) και ψάχνω να βρω να κάνω και εγώ. Στο μαιευτήριο θα πας με κανένα γαλλικό ή τίποτε? Εγώ αποφάσισα να κάνω τελευταίες μέρες γαλλικό τζελ (αυτό που δεν βγαίνει με ασετόν) και σε χέρια και σε πόδια. Από ότι έμαθα το δέχονται γιατί είναι διαφανές και το νύχι φαίνεται κανονικά.

Eμένα πόδια μου ειπε να βαψω κανονικά (εξου και το πορτοκαλοχρωμα)

τα χερια μου ειπε να μην τα πειραξω - δεν ρωτησα για γαλλικό παρολα αυτα!!!

Ολα καλα θα ειναι με το καρδιοτοκογραφημα, μην ανησυζεις Νεφελακι

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια γεια σας

πηγα κι εγω σημερα για πεντικιουρ,αποτριχωση και ΜΑΣΑΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

στο πεντικιουρ δεν εκανα βαψιμο,κλαψ,σνιφ......

στην αποτριχωση πεθανα,παιδια μην το κανετε,μαλλον λογω εγκυμοσυνης πονας περισσοτερο,εγω κανω χρονια μπικινι αλλα σημερα.......

καλα για το μασαζ,τι να πω,αψογο

υπαρχει διαφορα,ακομη και απο το πως σηκωθηκα απο το κρεββατι σπιτι μου,οταν γυρισα

πρεπει να πωσ τον γιατρο να καων κατι σε γυμναστικη ,σκουριασαμε.....

αυριο εχω εξετασεις και την πεμπτη γιατρο,για να δουμε,γιατι δεν ειμαι και πολυ συνεπης ,με σιδηρο,ασβεστιο και γλυκα......

εχουμε χασει το σμουτσακι και την μαρα βρε παιδι μου.....

εγω κοριτσια μπιμπερο δεν θα παρω παρα μονο οταν θα ειμαι στο μαιευτηριο γιατι εχω ακουσει ιστοριες που τελικα τα μωρα θελουν την μαρκα που συνηθιζουν απο το μαιευτηριο,οποτε θα περιμενω.....μονο για μπιμπερο και πιπιλες μιλαω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

αααααααααααααχχχχχ ηρ8α η ερμη η μανα

τελικα ρε κοριτσια ΠΟΛΛΕΣ εκκρεμοτητες σας λέω...ΠΟΛΛΕΣ! δλδ αλλαλιασα η ερμη σημερα...ισως μαζευτηκαν και πολλα επειδη δεν ηρ8α χτεσ...γκελυ μου εχεις δικιο...τελικα εμενα η δουλεια με 8ρεφει...ουτε καουρεσ ουτε τπτ σημερα! δεν το χω για νοικοκυρα και in house mom σασ το λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!

μαν ικιουρ και πεντικιουρ και μασαζακια βλεπω..ευγε αγαπες μου

εζχω να καταθεσω προταση. επειδη εχουμε ΠΗΞΕΙ να μιλαμε για μπιμπερο και πιπιλες τι λετε αν πχ την κυριακη συναντηθουθμε καπου που να βολευει ολες να πιουμε ενα ice tea??? να μιλησουμε για μοδα....χμοαχυαχουθαουθχουθαχουουαθχοαυθουχαουαθχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...