Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ελα ντε...τι να κανεις:):)

εγω σημερα τελειωσα με τα πλυσιματα στα ρουχαλακια της

στεγνωσαν σε χρονο dt...οποτε με τοση αυπνια καλο θα ηταν να τα σιδερωσω....αλλα πουουου κουραγιο κι αντοχη?

αυριο και βλεπουμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα δικά μας είναι όλα έτοιμα και στην θέση τους

σήμερα τελειώσαμε και με το λίκνο που τελικά πήραμε

όλα είναι έτοιμα απο νωρίς εδώ και 1,5 μήνα τα χοντρά δηλαδή

ανά διαστήματα παίρνουμε και κάτι καινούργιο

τώρα λέμε μετά την γέννα να πάρουμε και το ριλάξ και ότι άλλο χρειαστεί

άντε εγώ λέω να ξαπλώσω γιατί αύριο δεν θα έχω ξυπνημό

φιλιά τα λέμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Εκανα χθές το ντοπλερ, είδαμε και το μωρουλίνι είναι 1683 γραμμάρια, ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχει επηρεαστει από το ζάχαρο και ότι το βάρος του είναι κανονικό. Σήμερα το μεσημέρι έχω ραντεβου με την ενδοκρινολογο για να της δείξω τις τιμες του σακχάρου απο τις μετρήσεις που έκανα αυτές τις μέρες για να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι...Ελπίζω να μη χρειαστώ ινσουλίνη....

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

κοιλιτσες καλημερα!!!!!!!!

δεν σας ξεχασα απλως η προσαρμογη στο σπιτι ειναι πιο δυσκολη αποτι φανταζομουν....η μικρη μου οταν με βλεπει να καθομαι στον υπολογιστη ερχεται και καθεται μαζι μου και δεν θελω να ειναι τοσο κοντα στην οθονη και τον κλεινω...

ολα καλα κατα τ αλλα....μεγαλωνωωωωωωωωωωω....και δεν μπορω να περπατησω σχεδον....νιωθω συνεχεια βαρια....

τα νεα σας;;;εχω χασει τρελα επεισοδια τοσες μερες;;;;;την ροουζ την ειδα και δεεν γεννησε ακομη....αλλα ροζουλα εισαι μια ανασα....μακρια....τελεια!!!!!!

αγγελα μπραβο για τα ωραια νεα σου....

σμουτσακι διαβασα οτι γυρισες δουλεια....με το καλο κοριτσακι....λιγο δυσκολα θα ειναι στην αρχη αλλα θα ισιωσεις!!!!!

τι αλλα;;;ελπιζω να μπει καμια να την δω οσο προλαβαινω....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

KALHMERA AGAPES!Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ Η ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ?ΡΟΖΟΥΛΑ ΑΝΤΕ ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ..ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΕΠΕΣΑ ΞΕΡΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ..ΑΝΤΕ ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ γενναω!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ!ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ..ΦΟΒΑΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΑΑΑΑΑ?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζωουλα δεν σε προλαβα μαλλον....

αντε εφτασες και εσυ....

μη φοβασαι την προκληση...και γενικα μη φοβασαι τον πονο....ειναι υποφερτος...με επισκληριδιο θα σαι μια χαρα...χωρις αυτη δεν ξερω...

που ειστε ολες σημερα;;;το αδειασαμε το καφε μας....

tt1c3fef.aspx

να μαι κι εγω και ο ενοχλητικοτατος βηχας που δεν φευγει με τιποτα λεμε, μου κατσικωθηκε...

Ειμαι καλα, κοιμαμαι χαλια, και επιτελους θα παω για πεντικιουρ σημερα...χιχι

Τι κανετε??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

γεια σου μπουμπουδακι!!!!

περαστικα σου βλε....

και εγω χαλια κοιμαμαι...μαλλον δεν κοιμαμαι....εχω δει ολα τα τελεμαρκεντιν και κατι ταινιες τρομου...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...

αντε και εσυ ενα βημα μακρια εισαι...ποτε εχεις πητ;;;

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...