Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια μου

εγώ ακόμα τίποτα , σήμερα έκανα καρδιοτοκογράφημα και όλα οκ

είχα μια σύσπαση μεγαλούτσικη αλλά επειδή γυρνούσε ο μικρός

ουφ βαρέθηκα πια δεν μπορώ να περπατήσω τι θα γίνει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

η τηλεόραση δεν έχει τίποτα απολύτως

πάω έρχομαι σαν το φάντασμα , μπαίνω μέσα στο δωμάτιο του μωρού το κοιτάω και ξανά φεύγω και αυτό επαναλαμβάνεται από τότε που πήρα την άδεια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω εδω με τον υπολογιστη χαζευω...

νομιζω οτι εχω εναν αιωνα μπροστα μου...λεω,αντε να τελειωνει το μαρτυριο...γιατι,λυπαμαι που το λεω,δεν την εχω χαρει την εγκυμοσυνη ρε γαμωτο!!!!

ελπιζω τουλαχιστον να χαρω την μητροτητα:):)

οχι απο το αγχος...το παιδακι μου μεγαλωνει πολυ καλα!!!απλα δεν με εχουν αφησει σε ησυχια τα συμπτωματα.....νιωθω συνεχεια αδυναμια,ακομη και τωρα ολο εμετους,δυσκοιλιοτητα(τελευταιο αποκτημα)...δεν πολυβγαινω εξω και γενικα ειμαι ενας αλλος ανθρωπος!!!

το εχω ξαναπει...μου φαινεται θα γεννησω και θα πεταωωωωω απο ενεργεια:):)

η δυσκοιλιότητα είναι ένα πρόβλημα που είχα πάντα απο την αρχή της εγκυμοσύνης

με τα πορτοκάλια βρήκα μια λύση

κατά τα άλλα εγώ είχα μια πολύ χαλαρή εγκυμοσύνη απο συμπτώματα

εκτός απο το πρώτο τρίμηνο που είχα ψιλό αναγούλες στις έντονες μυρωδιές και τα αρώματα κατά τα άλλα όλα οκ. μέχρι και τώρα

ούτε καούρες ούτε πονοκεφάλους και μπορώ να πω ότι την χάρηκα την εγκυμοσύνη μου ειδικά το δεύτερο τρίμηνο. υπήρξαν στιγμές που αγχώθηκα αλλά ποιο πολύ έφταιγε το κεφάλι μου και οι υπερβολές μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπραβο....αληθεια,χαιρομαι να ακουω μελλουσες μανουλες που δεν ειχαν δυσκολιες!!Μακαρι να ηταν ετσι και για μενα!Αν και πολλες φορες σκεφτομαι οτι υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις απο την δικια μου και ετσι το παιρνω λιγο επανω μου!!!Κατα τα αλλα,αγχωθηκα ελαχιστες φορες μεχρι τωρα κι αυτο λογω της υπερεμεσης και της αφαγιας μην τυχον δεν μεγαλωνει καλα το μωρο!!Οταν ειδα ομως ποσο γουρουνοπουλακι:rolleyes:ειναι η μπεμπα...ησυχασα κι απο αυτο!!!

Διαφημίσεις

γενικά η εγκυμοσύνη είναι μια τεράστια εμπειρία και απέχει από το πως την φανταζόμουν.

υπέροχη μα και γεμάτη αγωνίες και αλλαγές

και ακόμα δεν είδαμε τίποτα, εγώ ονειρεύομαι εκείνα τα πρώτα λεπτά που θα δω τον μπεμπούλη μήνες τώρα.

φοβάμαι δεν το κρύβω αλλά η αγωνία και η λαχτάρα μου είναι μεγαλύτερες απο τον φόβο μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κι εγω ετσι νομιζω...αν δεν το ζησεις δεν το καταλαβαινεις!!

Και μαλλον γι αυτο πρεπει να περασουν 9 μηνες..για να μαθουμε στην υπομονη,στην εγνοια,στην προσμονη...να δεθουμε με το πλασμα που θα ερθει στην ζωη μας!!

Αν και πραγματι,το μετα θα ειναι πολυ πιο πλουσιο σε εμπειρια,συναισθημα,ενδιαφερον....

εγώ έχω φτάσει στα όρια μου απο αγωνία

ακόμα μια εβδομάδα έμεινε ελπίζω να σπάσουν τα νερά μου φυσιολογικά και να μην μπω στην διαδικασία την πρόκλησης

όχι ότι είναι κάτι το τραγικό αλλά ψιλό φοβάμαι τον πόνο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το ευχομαι για ολες μας...

να ερθει πολυ φυσιολογικα ολη η φαση του τοκετου!!!

Η προκληση με φοβιζει πιο πολυ κι απο την καισαρικη...

δεν ξερω τι να περιμενω...

παντως κι εμενα ο πονος δεν ειναι και το καλυτερο μου!

διάβαζα πριν κάτι παλιά ποστ και θυμήθηκα την ιστορία της φίφης και της mermaid και στεναχωρήθηκα πάλι

ας το καλό τι θέλω και τα σκαλίζω αλλά αν δεν έχεις ύπνο τι να κάνεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...