Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Και εγώ πάνες χασε για καρότσι. Για τον πρώτο καιρό πήρα κρεβατι- λικνο εκτός της κούνιας που μετά θα το πάμε Ακράτα στο εξοχικό μας. Και εγώ λέω τα ρουχα χωριστά αλλά δεν ξερω τι σαπουνι να πάρω προδερμ ή αρκάδι???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιου επειδη δοκιμασα και τα δυο θα σου ελεγα να παρεις προδερμ ειναι πιο ωραιο , το αρκαδι ειναι πρασινο σαπουνι και δεν εχει καθολου μυρωδια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

στο προδερμ ειναι πολυ ελαφρια και επειδη δεν ειναι σκονη αλλα υγρο απορυπαντικο τα κανει λιγο πιο αφρατα .

Ασχετο τα μαλλια σας τα κανετε μονο ανταυγειες ή βαφη ???

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου και απο τη δουλεια. Δεν εχω διαβασει τι γραφετε, γιατι δεν εχω ακομα το δικο μου Pc, αλλα μπηκα να σας πω ενα γεια στα γρηγορα.

Φιλακια πολλα, θα τα πουμε το βραδακι.

Νεφελακι χρονια πολλα και οτι επιθυμεις αγαπη μου, να χαιρεσαι το μωρακι σου. Το facebook σερνοτανε και δεν νομιζω οτι πηρε τις ευχες που σου εγραψα εκει.

Φιλακια, θα σας διαβασω το βραδυ

4Rnfp3.png

Σμουτσακι καλη δουλιτσα!!! να μας πεις πως νιωθεις μετα απο τοσο καιρο απουσιας απο την δουλεια.

Νιου εγω δεν τα εβαψα απο τοτε που εμεινα εγκυος αλλα μου ειπε ο γιατρος να τα κανω τωρα μονο ανταυγειες .Το ειπε και απο μονος του μολις με ειδε , φαντασου που εχει φτασει η ριζα .:mad: Μετα σκεφτομαι δεν θα μπορω λογο θηλασμου.

Λετε τελικα να μην τα κανω ουτε ανταυγειες ???

Νομίζω ότι στο θηλασμό δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρω και σίγουρα. Γι'αυτό κι εγώ τα επανέφερα στο φυσικό για να μην έχω διλλήματα. αλλά μπορώ να ρωτήσω και την γιατρό μου την Πέμπμτη να έχεις και μια 2η γνώμη αν θες.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου και απο τη δουλεια. Δεν εχω διαβασει τι γραφετε, γιατι δεν εχω ακομα το δικο μου Pc, αλλα μπηκα να σας πω ενα γεια στα γρηγορα.

Φιλακια πολλα, θα τα πουμε το βραδακι.

Νεφελακι χρονια πολλα και οτι επιθυμεις αγαπη μου, να χαιρεσαι το μωρακι σου. Το facebook σερνοτανε και δεν νομιζω οτι πηρε τις ευχες που σου εγραψα εκει.

Φιλακια, θα σας διαβασω το βραδυ

Smoutsaki μου, σε πήξανε ε? Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Φαντάζομαι ότι θα νιώθεις λίγο χάλια στην δουλειά από την άποψη ότι θα βρήκες πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ότι τα άφησες. Μέχρι να τακτοποιηθείς και με pc και γραφείο θα είναι λίγο εκνευριστικό. Αλλά σύντομα θα φτιάξουν τα πράγματα και θα έχεις συνηθήσει.

Γεια σας,κοιλουμπίτσες μου!!!Εγώ πήρα persil για την μπεμπούλα μου,της έπλυνα τα ρουχαλάκια και μοσχοβολάνε.Τα έβαλα μέσα σε σεντόνια,για να μην πάρουν σκόνη και μυρίσουν και είμαι πανέτοιμη!!Σελτεδάκια πρέπει να πάω να πάρω και να παραγγείλω κούνια,καρότσι και τελείωσα!!Το δωματιάκι της είναι έτοιμο!!!

evaki με το καλο...ξεκινησες βλεπω απο τα μικρα για να καταληξεις στα μεγαλα εεε???

εγω λεω να του τα πλυνω τα ρουχαλακια και τα σεντονακια γυρω στην 35η βδομαδουλα για να ειναι φρεσκοπλυμενα..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας και από εμένα!!! Εχω καιρό να μπω στην παρέα σας!!! Επειξα με τη διπλωματική μου!!!

Εμείς αγοράσαμε σχεδόν τα πάντα αλλά ακόμα δεν τα έχουμε ούτε πλύνει ούτε τακτοποιήσει!

Πιστεύω μέχρι να μπω στον μήνα μου να τα έχω ετοιμάσει όλα... Θα σας βάλω και φωτος από το δωματιάκι μας!

καλησπερα...ειναι καμια εδω???

αχ ζηλευω κι εγω θελω να αρχισω να ετοιμαζω τα πραγματακια ....εμεις εχουμε παρει πολυ λιγα...ελαχιστα πραγματακια...αλλα απο τον αλλο μηνα θα αρχισω κι εγω τις αγορες...οσο για τα μαλλια μετα που εκλεισα τον τριτο τα εβαψα με βαφη χωρις αμμωνια και αοσμη,εχω πολλα λευκα και δεν μπορουσα να τα αφησω αλλο..

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...