Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια αγαπες μου...

Νεφελακι να ζησετε και χρονια πολλά για τα γενεθλιακια σου... Ταυρακι και εσυ εεεεεε???? :D

Πως περάσατε το ΣΚ??

Εγω βολταρα στις λιακαδες, αλλα τα φτυνω οσο να ναι περισσότερο...

Βασικα τωρα βρηκε να με πιασει τύπου κρυωμα και μου εχει κλεισει η μυτη και τρανταζομαι ολοκληρη απο το βηχα...Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????

Συνεχίζω να κοιμαμαι ελλεινα??

Βγηκαν τα κερα;σιααααααααααααααααα?

Το δωμάτιο εμεις ακόμη ενα μικρο αχουρι το εχουμε, τουλαχιστον εχω τακτοποιησει τα ρουχα του μπεμπε στη ντουλαπα...

Επίσης ειμαι χαρουμενη γιατι αναμενω την κολλητη μου να ερθει απο το σπιτι εχω και 800χρονια να τη δω!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

βρε κοριτσια εχω θεμα να καταλαβω ποια ειναι ποια στο fb

ναι δεν μπορω και να ρωτησω

τι να κανω?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

μπουμπουκακι μου τι κανεις????

κρυωσες ζουζουνα,περαστικα...κι εμεις βολταραμε λιγακι χθες πηγαμε παραλια και ο αντρουλης μου εκανε και το πρωτο του μπανιο...

τη βαλιτσα την εφτιαξες????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, και αυτές που μου γράψατε στο fc.

Χαπάκι σου έστειλα πμ με το ονοματεπον. μου για να με βρεις.

Γκελάκο εμείς χθες γίναμε φίλες, είμαι η κοπέλα με τα γυαλιά στην φώτο. Σε πρόσθεσα και στο αλμπουμ που έκανα με φωτο από το παιδικό, γιατί το βλέπετε λίγα άτομα.

Χαπάκι να προσέχεις να μην την πατήσεις και τρως γλυκά για να κουνηθεί το μωρό. Γιατί εγώ κάπως έτσι την πάτησα στον 5ο μήνα.

Εγώ τρώω αρκετλες φράουλες, αλλά τώρα που είπατε για κεράσια τα λιγουρεύτηκα.

Μπουμπούκα άντε τελείωνε με το δωμάτιο του μπέμπη, να μας βλάλεις και εσύ φώτο να δούμε τα όμορφα επιπλάκια που διάλεξες.

Γκέλυ καλή η ιδέα σου με τον ξενοδοχείο για τέλη Ιούνη. Την συνταγή την έχω γραμένη, αλλά ακόμη δεν την έκανα. Περιμένω λίγο να φτιάξει ο καιρός.

Σεντονάκια για πορτ μπεμπέ και εγώ θέλω. Δεν έχω τίποτε σε μικρές διαστάσεις.

Xαπάκιιιι, στειλε πμ ονοματεπωνυμο να σε κανω αντ παιδι μουυυυυυ...

Γκέλυ εμενα με λένε Ολγα παντως....χιχιχιχι και ειμαι ξανθομπαμπουρας!

Nefelakiiii!!!! Ασε το δωματιο ειναι μια μεγαλη και πονεμενη ιστορια!!!

Υπάρχει περιπτωση μετακομισης τελικα, διοτι ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ πια με τίποτα....

Αλλα αυτο θα γινει αν γινει τελη Ιουλη.. και ο μπαμπας μας λεει, τι να φτιαχνω τωρα για δυο μηνες....γκρρρρ!

ΝΕΦΕΛΑΚΙ και ΜΠΟΥΜΠΟΥ

OK καταλαβα ποιες ειστε

εγω κοριτσια τρωω αρκετα γλυκα τιε τελευταιες μερες και πρεπει να τα μειωσω

πηρα θαρρος με την καμπυλη σακχαρου αλλα πρεπει να τα μειωσω

νεφελη εγω αν δεν εφτιαχνε η μανα μου τα σεντονακια ,που μονη της ειπε αν φτιαξω και μικρα σεντονακια για το λικνο,

θα εβαζα διπλα τα σεντονια της κουνιας

μια χαρα θα την εκαναν την δουλεια τους

γενικα νομιζω οτι κανουμε υπερβολες με τα ψωνια

το πιο αστειο ψωνιο που εκανα ειναι εκεινες οι πετσετουλες ωμου

ενας μπαμπας που κουβεντιαζαμε προχθες μου ειπε οτι στο δευτερο απιδακι τους που ειχαν την εμπειρια κατεληξαν οτι αυτα ειναι τελιεως αχρηστα γιατι σου προσθετουν την εργασια του πλυσιματος

αντι αυτου βαζεις στον ωμο ενα μαντηλακι ή ενα κουζινοχαρτο και το πετας,τελος

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσιαααα Νεφεληηηηη χρονια πολλα κοπελα μου με το καλο η μπεμπουλα σου.

Τι κανετε? εγω επλυνα τα ρουχαλακια και αναμενω την μαμα μου για να τα σιδερωσει .Μου λειπουν βασικα πραγματα οπως προικα καροτσι και καθισμα αυτοκινητου αλλα νομιζω οτι για τις πρωτες μερες μεχρι να βγω εξω και να παω να τα παραγγειλω η καλαθουνα θα κανει μια χαρα την δουλεια της .Τα επιπλα ειναι τελειααααα .

Διακοπες εμεις θα παμε Αιγινα εχουμε εξοχικο εκει.

ΧΟΠΑΚΙ εγω σε εχω στο φεις???

Ζουζουνακι εγω ειμαι αυτη που στελνει ενα μεγαααλο φιλι ...για την κορη μου ειναι χιχιχιχιχιιχιχ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Μπουμπου και εγω τις πανε χασε θα βαλω στην καλαθουνα και μου εφερε και η αδελφη μου ενα ωραιοτατο σετ gue laroche .

βασικα οι αναγκες μας θα φανουν τις πρωτες μερες οποτε μην αγχωνεσαι...

Εγω αυτη τη ριμαδοβαλιτσα ποτε θα την τελειωσω??χαχαχαχα!!!

Παντως μιας και ερχεσαι κατα δωθε που μου ελεγες Φαιρυ θα πινουμε κανα καροτσοκαφεδακι!!!

Ζουζουνακι για τις πετσετουλες η ξαδελφη μου , μου ειπε οτι ειδικα στην αρχη που ρευονται ή τρωνε χρειαζονται ,το χαρτι θα γρατζουνισει το προσωπακι του .

Τα ρουχα τους τα πλενετε ξεχωριστα απο τα δικα σας? εγω ναι εβαλα αρκαδι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...