Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

λοιπον κι εγω τα λιγουρευτηκα τα κερασια,ενταξει ειναι αποχη τωρα,θα φαμε

δεν ζηταμε και κατι τοσο κουλο

νεφελη χρονια σου πολλα κοριτσαρα

αληθεια τι εκανες με την συνταγη που σου εδωσα,το εφτιαξες το γλυκακι?

να σας δωσω την συνατγη απο τον χαλβα φαρσαλων,εξαιρετικα πετυχιμενη συνταγη ,γευση και υφη ιδια με αυτον που αγοραζουμε......τιγκα στην ζαχαρι βεβαια.......

Νew mummy καλη ιδεα,αν και καλυτερη ιδεα ειναι να του βρω εναν αλλο βοηθο,να εχω κανονισει ας πουμε την κυρια που μας καθαριζει, να ερθει για βοηθεια

απο τα 600 που ζητησε ο ελαιοχρωματιστης πιο φθηνα θα μου ερθει

τι λες?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω χθες εφτιαξα γαλακτομπουρεκο και εφαγα ενα κομματακι...οχι δεν εχω τυψεις απλα τωρα στην εγκυμοσυνη δεν τα παω καλα με τα γλυκα προτιμω τα αλμυρα(σε αντιθεση με προ εγκυμοσυνης που δεν ζουσα χωρις γλυκα)γι'αυτο και με λυγωσε..

κοριτσια ξερετε τι ζητουσα σημερα του αντρα μου....κερασια...θελω σαν τρελλη να φαω κερασια...

Ποσο σε νιωθω happiness...μου....μολις πηγα και πηρα μισο κιλο....τα εχω ταραξει!!!!!!!!!!!περιμενα πως και πως να βγουν και ορμησα σα λυκος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα βανιλιτσα μου...

εμεις θα παρουμε μονο την κουνια...δεν θα παρουμε ουτε λικνο,ουτε καλαθουνα...

και τους πρωτους μηνες που θα το κανεις νανι Happi Μου?

και μεις μονο το λικνο και την κουνια θα παιρναμε αλλα η καλαθουνα ηταν δωρακι και το δεχθηκαμε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον κι εγω τα λιγουρευτηκα τα κερασια,ενταξει ειναι αποχη τωρα,θα φαμε

δεν ζηταμε και κατι τοσο κουλο

νεφελη χρονια σου πολλα κοριτσαρα

αληθεια τι εκανες με την συνταγη που σου εδωσα,το εφτιαξες το γλυκακι?

να σας δωσω την συνατγη απο τον χαλβα φαρσαλων,εξαιρετικα πετυχιμενη συνταγη ,γευση και υφη ιδια με αυτον που αγοραζουμε......τιγκα στην ζαχαρι βεβαια.......

Νew mummy καλη ιδεα,αν και καλυτερη ιδεα ειναι να του βρω εναν αλλο βοηθο,να εχω κανονισει ας πουμε την κυρια που μας καθαριζει, να ερθει για βοηθεια

απο τα 600 που ζητησε ο ελαιοχρωματιστης πιο φθηνα θα μου ερθει

τι λες?

Αμα εχεις κυριούλα δεν το συζητώ... με τα χίλια!!! ;););)

και συ ή κανόνισε καποιο πχ κομμωτήριο, μανικιούρ κλπ που δε θα μπορείς να το αναβάλεις!!! ή βάλε να φτιάξεις άλλα πραγματάκια του ζουζουνιου!! και "δε μπορώ τώρα αγάπη μου!- απλώνω!!!" ;)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Ποσο σε νιωθω happiness...μου....μολις πηγα και πηρα μισο κιλο....τα εχω ταραξει!!!!!!!!!!!περιμενα πως και πως να βγουν και ορμησα σα λυκος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πες μου οτι εχουν βγει ...θα παω οπωσδηποτε να παρω...

και τους πρωτους μηνες που θα το κανεις νανι Happi Μου?

και μεις μονο το λικνο και την κουνια θα παιρναμε αλλα η καλαθουνα ηταν δωρακι και το δεχθηκαμε!!!

στην κουνια του λεω...το θεμα βεβαια ειναι οτι ο αντρας μου λεει να βαλουμε κατευθειαν την κουνια μεσα στο δωματιο του μπεμπη και εμενα αυτο με αγχωνει λιγακι...αλλα δεν μας περνει να αγορασουμε και λικνο

76IGp3.png

καλημερα και απο μενα ...:P και τον μπεμπη μου φυσικα!!!Τι κανετε???ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

και οσες ειναι να γεννησουν μεσα σε αυτον τον μηνα ευχομαι τα καλητερα και με εναν πονο!!!

Νεφελακι μου να ζησετε και να τα εκατοστησεις, με το καλο το κοριτσακι σου....σε λιγες βδομαδουλες!!!

Ενα αγχος για την γεννα (μη σας πω και δυο αγχοι...χιχιχι) τα εχω και εγω!!!βαραινω και δεν μπορω να κοιμηθω ανετα πλεον...ολες τα ιδια παιρναμε το ξερω...ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι την μεγαλη στιγμη!!!

τα ρουχαλακια του μπεμπε ...τα πηρατε???τι πηρατε???εγω λεω να παω την αλλη βδομαδα...στο λητω,και να φτιαξω και την βαλιτσουλα να ειναι ετοιμοπολεμη:tongue:!!!

Αυτο που καταλαβα ειναι πως χρειαζομαι σεντονακια για λικνο-σεντονακια για καλαθουνα και σεντονακια για κουνια????ΟΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ!!!

στο λικνο και στην καλαθουνα θα βαλεις τα ιδια σεντονια

αλλα γιαιτι παιρνεις και καλαθουνα και λικνο,οτ ενα απο τα δυο δεν φτανει?

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Αμα εχεις κυριούλα δεν το συζητώ... με τα χίλια!!! ;););)

και συ ή κανόνισε καποιο πχ κομμωτήριο, μανικιούρ κλπ που δε θα μπορείς να το αναβάλεις!!! ή βάλε να φτιάξεις άλλα πραγματάκια του ζουζουνιου!! και "δε μπορώ τώρα αγάπη μου!- απλώνω!!!" ;)

:P:tongue::P:tongue::P:tongue::P:tongue::P:p:tongue::P:tongue::P:tongue::P:tongue:

ΓΚΕΛΥ

χαπακι,εχουν βγει τα κερασια,τρεξε.....

βρε παιδια ,εμαν μου κοστιζει η σκεψη οτι χανονται η φετινες διακοπες

σε συνδιασμο με ολο το πηξιμο του χειμωνα και με τα γεγονος οτι εχασ και το φθινοπωρο καπως μου ερχεται

σκεφτηκα λοιπν προς το τελος του ιουνιου,να παμε ενα 3-4μερακι σε ενα ξενοδοχειο προς σουνιο,καβουρι κατι τετοιο τελος παντων

και σαν διακοπες θα μας φανει και κοντα στο μαιευτηριο θα ειμαστε

πως σας φιανεται σαν ιδεα?

ΓΚΕΛΥ

χαπακι,εχουν βγει τα κερασια,τρεξε.....

βρε παιδια ,εμαν μου κοστιζει η σκεψη οτι χανονται η φετινες διακοπες

σε συνδιασμο με ολο το πηξιμο του χειμωνα και με τα γεγονος οτι εχασ και το φθινοπωρο καπως μου ερχεται

σκεφτηκα λοιπν προς το τελος του ιουνιου,να παμε ενα 3-4μερακι σε ενα ξενοδοχειο προς σουνιο,καβουρι κατι τετοιο τελος παντων

και σαν διακοπες θα μας φανει και κοντα στο μαιευτηριο θα ειμαστε

πως σας φιανεται σαν ιδεα?

μια χαρα ειναι η ιδεα...εμεις ετσι κι αλλιως το καλοκαιρι δεν παμε διακοπες λογω εργασιας του συζυγου(δουλευει σαιζον),αλλα ειχαμε παει το δεκεμβριο Πηλιο και το πασχα ανεβηκαμε Αθηνα ,οποτε ειμαστε καλυμενοι για φετος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...