Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημεραααααααααααα.....τι κανετε κοιλουμπες???

εμεις ειμαστε πολυ ησυχοι και αγχωνουμαι τη μανουλα...

αντε να παω αυριο στο γιατρο να δω τι γινεται.......

εμενα ηρθε χθες η πεθερα και μου εφτιαξε λιγο την ντουλαπα...και καναμε χωρο για τα ρουχαλακια του μπεμπη...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΚΕΛΑΚΟ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ..ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΣΥΧΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ..ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ΓΚΕΛΑΚΟ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ..ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΣΥΧΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ..ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ?

ολα μια χαρα θα πανε κοριτσακι μου...μην αγχωνεσαι γλυκια ...να σκεφτεσαι οτι φτανει ο καιρος να αγκαλιασεις τη ζουζουνα σου και ολα θετικα...

76IGp3.png

και εγώ νομίζω ότι τώρα αποφάσισα οριστικά!!! :lol::lol::lol:

εχω αλλάξει 1500 γνώμες!!! στο μόνο που έχω μεινει σταθερη είναι τα χρώματα του δωματιου. Πάντως εμεις θα το βαψουμε μόνοι μας... ο καλός μου δηλαδή... δεν ειναι πλέον καιρός για αλλα έξοδα και είναι ευκολο να βαψεις τοιχους!

μωρε δικιο εχεις απλα ο δικος μου ειναι λιγο χειρουργος σε αυτα

ξερεις νοσοκομα φερε νυστερι,βαμβακι,καθετηρα....

γκελυ φερε πινελο,χρωμα,σκαλα

αυτα φοβαμαι οτι θα γινουν.....

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααα.....τι κανετε κοιλουμπες???

εμεις ειμαστε πολυ ησυχοι και αγχωνουμαι τη μανουλα...

αντε να παω αυριο στο γιατρο να δω τι γινεται.......

εμενα ηρθε χθες η πεθερα και μου εφτιαξε λιγο την ντουλαπα...και καναμε χωρο για τα ρουχαλακια του μπεμπη...

καλημερα happiness

μην αγχωνεσε,εγω αυτο το περασα παρασκευη και σαββατο,ετοιμη ημουν να παρω τον γιατρο ,αλλα αποφασισα να ξεκουραστω λιγο πριν τον παρω

μετα την δευτερη τριτη ωρα ξεκουρασης την κυριακη μου εδωσε και καταλαβα

κλωτσουσε και κλωτσαει παντου,πανω κατω αριστερα δεξια χαμος γινεται

εφαγα βεβαια και το γλυκακι μου για να τα πετυχω ολα αυτα

απο σημερα προβλεπεω παλι ησυχια

γενικα οταν η μαμα δουλευει ο μπεμπης κανει ησυχια

πως να το μεταφρασω αυτο ,οτι το κανει απο σεβασμο στον κοπο μου ή θα μου βγει τεμπελακος;);););););)

ΓΚΕΛΥ

το θεμα ειναι οτι και να κουνηθει ειναι πολυ χαλαρα και αυτο με αγχωνει περισσοτερο...

τωρα εφαγα 3 κουταλιες μερεντα...κοντευω να παθω βεβαια πανικο με τοσο γλυκο αλλα θελω να δω αν θα γινει λιγο πιο ζωηρος...ευτυχως αυριο το πρωι παμε στο γιατρο,οποτε θα το δω το ζουζουνι μου...

76IGp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε και να φεύγουνε και γρήγορα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για την επέτειο μας χθες.

Σήμερα είναι και τα γενέθλια μου, κλείνω τα 32 τρομάρα μου!

Χαπινες γλυκιά μου, σε καταλαβαίνω που ανησυχείς γιατί και εγώ κάπως έτσι ήμουνα στις αντίστοιχες εβδομάδες. Δεν θα πρέπει όμως, προσπάθησε να το αποβάλλεις όσο μπορείς και να μην το σκεύτεσαι. Ολα τα μωράκια δεν κουνούνται το ίδιο. Εμένα ακόμη και τώρα δεν κουνιέται πολύ.

Ζωήτσα μου ψυχραιμία και σκέψου ότι σε 3 εβδομάδες θα κρατήσεις την μπεμπούλα σου αγκαλίτσα!

Γκέλυ καλό κουράγιο με το βάψιμο του παιδικού. Οντως με τον άντρα βαφέα είναι ένα θέμα.

Newmummy καλές προετοιμασίες και για σένα. Ολες έτσι αναποφάσιστες ήμασταν μέχρι να καταλήξουμε. Να βάλετε φωτογραφίες από τα δωματιάκια σας να παίρνουμε ιδέες.

το θεμα ειναι οτι και να κουνηθει ειναι πολυ χαλαρα και αυτο με αγχωνει περισσοτερο...

τωρα εφαγα 3 κουταλιες μερεντα...κοντευω να παθω βεβαια πανικο με τοσο γλυκο αλλα θελω να δω αν θα γινει λιγο πιο ζωηρος...ευτυχως αυριο το πρωι παμε στο γιατρο,οποτε θα το δω το ζουζουνι μου...

μην μου λες τετοια τωρα οτι εχεις τυψεις με λιγη μερεντα

εγω εφαγα το σαββατο παγωτο και χθες χαλβα φαρσαλων που εφτιαξα μονη μου και εχω και 2/3 ταψιου ακομη που με κοιταει και το κοιταω αχ....

ΓΚΕΛΥ

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε και να φεύγουνε και γρήγορα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για την επέτειο μας χθες.

Σήμερα είναι και τα γενέθλια μου, κλείνω τα 32 τρομάρα μου!

Χαπινες γλυκιά μου, σε καταλαβαίνω που ανησυχείς γιατί και εγώ κάπως έτσι ήμουνα στις αντίστοιχες εβδομάδες. Δεν θα πρέπει όμως, προσπάθησε να το αποβάλλεις όσο μπορείς και να μην το σκεύτεσαι. Ολα τα μωράκια δεν κουνούνται το ίδιο. Εμένα ακόμη και τώρα δεν κουνιέται πολύ.

Ζωήτσα μου ψυχραιμία και σκέψου ότι σε 3 εβδομάδες θα κρατήσεις την μπεμπούλα σου αγκαλίτσα!

Γκέλυ καλό κουράγιο με το βάψιμο του παιδικού. Οντως με τον άντρα βαφέα είναι ένα θέμα.

Newmummy καλές προετοιμασίες και για σένα. Ολες έτσι αναποφάσιστες ήμασταν μέχρι να καταλήξουμε. Να βάλετε φωτογραφίες από τα δωματιάκια σας να παίρνουμε ιδέες.

νεφελη συγχωρεσε με που ξεχασα να σου ευχηθω...να ζησετε κουκλιτσα μου με το καλο το μωρουλινι σου και να τα εκατοστησεις!!!!

ευχαριστω πολυ,αλλα καποιες φορες δεν μπορω να μην το σκεφτομαι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μωρε δικιο εχεις απλα ο δικος μου ειναι λιγο χειρουργος σε αυτα

ξερεις νοσοκομα φερε νυστερι,βαμβακι,καθετηρα....

γκελυ φερε πινελο,χρωμα,σκαλα

αυτα φοβαμαι οτι θα γινουν.....

καταλαβα!!! Μαλλον κι εμενα ετσι θα είναι αλλά θα του τη "φέρω" :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα ασχολόυμε με'αλλα εκείνη τη μέρα!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

μην μου λες τετοια τωρα οτι εχεις τυψεις με λιγη μερεντα

εγω εφαγα το σαββατο παγωτο και χθες χαλβα φαρσαλων που εφτιαξα μονη μου και εχω και 2/3 ταψιου ακομη που με κοιταει και το κοιταω αχ....

κι εγω χθες εφτιαξα γαλακτομπουρεκο και εφαγα ενα κομματακι...οχι δεν εχω τυψεις απλα τωρα στην εγκυμοσυνη δεν τα παω καλα με τα γλυκα προτιμω τα αλμυρα(σε αντιθεση με προ εγκυμοσυνης που δεν ζουσα χωρις γλυκα)γι'αυτο και με λυγωσε..

κοριτσια ξερετε τι ζητουσα σημερα του αντρα μου....κερασια...θελω σαν τρελλη να φαω κερασια...

76IGp3.png

καλημερα και απο μενα ...:P και τον μπεμπη μου φυσικα!!!Τι κανετε???ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

και οσες ειναι να γεννησουν μεσα σε αυτον τον μηνα ευχομαι τα καλητερα και με εναν πονο!!!

Νεφελακι μου να ζησετε και να τα εκατοστησεις, με το καλο το κοριτσακι σου....σε λιγες βδομαδουλες!!!

Ενα αγχος για την γεννα (μη σας πω και δυο αγχοι...χιχιχι) τα εχω και εγω!!!βαραινω και δεν μπορω να κοιμηθω ανετα πλεον...ολες τα ιδια παιρναμε το ξερω...ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι την μεγαλη στιγμη!!!

τα ρουχαλακια του μπεμπε ...τα πηρατε???τι πηρατε???εγω λεω να παω την αλλη βδομαδα...στο λητω,και να φτιαξω και την βαλιτσουλα να ειναι ετοιμοπολεμη:tongue:!!!

Αυτο που καταλαβα ειναι πως χρειαζομαι σεντονακια για λικνο-σεντονακια για καλαθουνα και σεντονακια για κουνια????ΟΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...