Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Νεφέλη μου να ζήσετε... Μου θύμησες τη δική μου 1η επέτειο και συγκινήθηκα!!! Να είστε πάντα γεροί και ερωτευμένοι και να φτίαξετε μια πολύ όμορφη οικογένεια!!! Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες και ειδικά σε σένα σήμερα...:D:D:D:D:D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου, 1 ολόκληρος χρόνος παντρεμένοι, ουαου! Ετοιμαζόμαστε να βγούμε για φαγητό με γονείς, αδέρφια και κουμπάρους το μεσημεράκι.

Νεφέλη μου να ζήσετε και να υποδεχτείτε με χαρά το μωράκι σας!!!!!!!!:P:p:p

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

καλησπερα σε ολες,

πως περασατε την Κυριακη σας??Σημερα ειχε υπεροχο καιρο κι αν και δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ καταφερα να παω μια βολτιτσα με το αυτοκινητο στη λιμνη και να απολαυσω το ανοιξιατικο απογευμα...ηταν θεσπεσια,ηλιος,δροσουλα,κοσμος...καιρο ειχα να περασω ετσι. Τελικα οταν φτιαχνει ο καιρος,φτιαχνει και η διαθεση:)

Τωρα θα πιω το Gaviscon με αλλο κεφι:):)

Νεφελη...παντα ευτυχισμενοι να ειστε με το κοριτσακι σας που ερχεται να σας γεμισει!!!

Διαφημίσεις

εγω παλι που δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ συμπτωμα εγκυμοσυνης που απλα εχω ενα φουσκωμα βρε αδερφε χαχαχχαχαχχαχαχααχα και ελαχιστα ποναει η μεση μου τι να κανω???????? να ανυσυχω? παιδι δε νιωθω δε σαλευει να πεις οτι εγινε και κατι κακο ε δε θα ειχα κατι?

τι να πω παιδια ειναι τρελο το αγχος... αν μπορουσα ΜΟΝΙΜΑ να εχω συνδεδεμενο υπερυχο θα ημουν ευτυχης..... μαλλον εχω αρχισει και το χανω ε???????????????????

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

εγω παλι που δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ συμπτωμα εγκυμοσυνης που απλα εχω ενα φουσκωμα βρε αδερφε χαχαχχαχαχχαχαχααχα και ελαχιστα ποναει η μεση μου τι να κανω???????? να ανυσυχω? παιδι δε νιωθω δε σαλευει να πεις οτι εγινε και κατι κακο ε δε θα ειχα κατι?

τι να πω παιδια ειναι τρελο το αγχος... αν μπορουσα ΜΟΝΙΜΑ να εχω συνδεδεμενο υπερυχο θα ημουν ευτυχης..... μαλλον εχω αρχισει και το χανω ε???????????????????

χαχαχα εισαι θεοπάλαβη:-P!!Εγω το ειχα πει στον γιατρό να μου δωσει ενα σπιτι:shock:

Λογικο ειναι και να περασουν τα συμπτωματα στην εβδομαδα που εισαι και επισης λογικο να μην νιωθεις το μωρο;)

Μην αγχωνεσαι σε λιγες βδομαδουλες δεν θα σε αφηνει ησυχει απο το κλωτσιδι:P

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

KALHMERΑ ΚΙ ΕΓΩ ΥΠΟΦΕΡΩ..ΚΑΟΥΡΕΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ..ΧΑΛΙΑΑΑ..ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλημερα κοριτσια

μαρα ειμαστε ολες στην ιδια κατασταση

αρχισαν και σε μενα οι καουρες οτι και να εχω φαει,οσο νωρις

εχω μαθει ολα τα βραδυνα προγραμματα της τηλεορασης

ζωζα ,νομιζω οτι ειναι καιρος να την φτιαξεις την βαλιτσα σου,αντε με το καλο να ερθει η ωρα σου:P:p:p:p:p:p:p

κελλυ ,καλωσηρθες στο καφε,αλλα βρε παιδι μου εισαι παλαβη,θα θα εχεις συμπτωματα εγκυμοσυνης ,το πολυ πολυ να εχεις ναυτιες και εμετους,το μπεμπε σου ειναι πολυ μικρο ακομη για να αισθανθεις κλωτσιες

και οπως λεει η ολγα,περιμενε απο την 19-18 εβδομαδα και μετα δεν θα σε αφηνει να φας,να κοιμηθεις,υπομονη ολα θα τα ζησεις κι εσυ

εγω παντως με τοσους πονους παντου,απλα ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!:D:D:D

Εγώ ακόμα καλά κρατώ... Δεν εχω πολλές καούρες και πρηξίματα ουτε πόνους αλλά κουράζομαι πολύ πιο εύκολα και το βράδυ νιώθω πιο "βαριά". Και όσο σκεφτομαι τις δουλειές για το σπίτι και την ετοιμασία του παιδικού θα ήθελα να ήμουν η τζίνη, να ανοιγωκλείσω τα μάτια και να τα είχα όλα έτοιμα!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΨΙΛΟΕΦΤΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟ Σ.Κ..ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΩ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ..ΕΓΩ ΠΑΛΙ GELLY ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ????ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΧ ΝΑ ΑΡΓΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

αστα με συτο το παιδικο

απο τοτε που πηρα την τραγικη ροσφορα απο τον ελαιοχρωματιστη και ειπε ο αντρας μου οτι θα το βαψει μονος του ανησυχω περισσοτερο

μηπως να τον φερω τον ελαιοχρωματιστη-εκπληξη?

ασε που δεν εχω αποφασισει σχεδιο

ειχα βρει κατι αυτοκολλητα φαρμα αλλα μου δωσατε ενα ακομη πιο ωραιο

και τωρα μπερδευτηκα.......

ΓΚΕΛΥ

ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΨΙΛΟΕΦΤΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟ Σ.Κ..ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΩ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ..ΕΓΩ ΠΑΛΙ GELLY ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ????ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΧ ΝΑ ΑΡΓΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ?

λοιπον εγω αυτο με τον τοκετο δεν το καταλαβαινω

αφου εχεις το παιδακι σου τοσο καιρο στην κοιλια σου και περιμενεις την στιγμη που θα το παρεις στην αγκαλια σου

στον τοκετο οτι ειναι να γινει θα γινει,στην χειροτερη θα κανεις την καισαρικη σου και δεν θα καταλαβεις τιποτα

στην καλυτερη και κανεις την επισκληριδιο θα σπρωξεις και θα ερθει το μπεμπε

αλλα καλα τα βλεπω,θελει θετικη ενεργεια εκεινη η στιγμη,αυτο να σκεφτεσαι

μην ξεχνας οτι το μπεμπε αποφασιζει ποτε θα βγει,εκεινο ενεργοποιει τα παντα,εσυ απλα θα το βοηθησεις,και ο γιατρος απλα θα παρακολουθει.....

πως σου φιανεται αυτο το σεναριο χιχιχιχιχιχι

εμενα τελικα το εννιαμηνο μου φιανεται πολυ μεγαλο διαστημα

εξαλλου σκεψου ποση βοηθεια εχουμε τενικη και επιστημονικη τωρα πια,σε σχεση με τις μαναδες μας και με τις προηγουμενες γενιες

φτιαξε την βαλιτσα σου με την καλυτερη σκεψη που διαθετεις και ολα τα πανε καλα.....

ΓΚΕΛΥ

αστα με συτο το παιδικο

απο τοτε που πηρα την τραγικη ροσφορα απο τον ελαιοχρωματιστη και ειπε ο αντρας μου οτι θα το βαψει μονος του ανησυχω περισσοτερο

μηπως να τον φερω τον ελαιοχρωματιστη-εκπληξη?

ασε που δεν εχω αποφασισει σχεδιο

ειχα βρει κατι αυτοκολλητα φαρμα αλλα μου δωσατε ενα ακομη πιο ωραιο

και τωρα μπερδευτηκα.......

και εγώ νομίζω ότι τώρα αποφάσισα οριστικά!!! :lol::lol::lol:

εχω αλλάξει 1500 γνώμες!!! στο μόνο που έχω μεινει σταθερη είναι τα χρώματα του δωματιου. Πάντως εμεις θα το βαψουμε μόνοι μας... ο καλός μου δηλαδή... δεν ειναι πλέον καιρός για αλλα έξοδα και είναι ευκολο να βαψεις τοιχους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...