Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλως το ζουζουνάκι....ευτυχώς σήμερα δεν δουλευει ο άντρας μου και θα κάνουμε μερικές δουλίτσες στο σπιτι ....να δω τι θα κάνω όταν ξεκινήσει κανονικά να δουλευει ποιος θα με βοηθάει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλό μήνα κορίτσια και καλή πρωτομαγια ..Αντε αυτος ο μηνας ειναι ο μηνας για πολλες ....φοβαμαι την γενναααααα

Ζωουλα ειδες κοπελα μου ολα καλα , αντε καλη συνεχεια τωρα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

kalo μηνα κουκλιτσες μου..εγω η rose και η μπουμπουκα γενναμε μεσα στο μαιο?ειναι καμια αλλη ?οι υπολοιπες ιουνιο ε?εμεις σημερα φεραμε με την φορτηγαρα μας ολααα τα πραγματα στο καινουριο σπιτι και θα αρχισουμε να τα φτιαχνουμε σιγα σιγα..αντε να υποδεχτομε τα μωρακια μας μια μια..και κοριτσια πριν τον καρδιοτοκογραφο οσες εχετε απο δω και περα οπ ω σ δ η π ο τ ε γλυκο...μην παρετε τρομαρα οπως εγω..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ειναι κανεις εδω ή ακουτε τα μετρα του πρωθυπουργου?

κι εγω ξυπναω την νυχτα ,δεν ξερω ποσες φορες,αλλα παρολο τον πονο που εχω στα χερια ,τις τελευταιες 3 μερες καταφερνω και ξανακοιμαμε

αν μπορουσα θα ηθελα να κοιμηθω,αλλες τοσες ωρες,νυσταζω συνεχεια

και πειναω συνεχεια,αλλα εχουν αρχισει και οι καουρες και πρεπει να προσεχω

παντως παιδια κι εγω που ειμαι στην 30 εβδομαδα,αισθανομαι μια τεραστια κοιλια,που δεν εχει αλλο περιθωριο,

τι θα γινει δεν ξερω

αρχισα να βαζω και λανολινη στις θηλες και ανακουφιστηκα,γιατι πονουσα πολυ

ειναι καμια μεσα να πουμε καμια κουβεντουλα?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα σε όλες μας, με το καλό τα μωράκια μας.

Μόλις γυρίσαμε από το εξοχικό μας και μπήκα αμέσως να μάθω νέα σας, τέλος καλό όλα καλά Ζωή μου! Να δω και εγώ την Πέμπτη τι πρέπει να φάω που έχω καρδιοτοκογράφο και δεν μπορώ να τρώω πολλά γλυκά.

Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου, 1 ολόκληρος χρόνος παντρεμένοι, ουαου! Ετοιμαζόμαστε να βγούμε για φαγητό με γονείς, αδέρφια και κουμπάρους το μεσημεράκι.

Smoutsaki σε σκευτόμασταν που θα πήγαινες στην δουλίτσα, δεν σε είχαμε ξεχάσει παραπονιάρα! Φαντάζομαι θα φρίκαρες με τις τόσες αλλαγές! Θα είσαι και εσύ ακόμη σε άλλη mood. Κάθε αρχή και δύσκολη, τι να πεις. Σκέψου την Ηλιάνα που πήγε στον παιδικό! Θα μου πεις εκείνη καλοπερνάει και εγώ θα πήζω. Γι αυτό σύντομα να βάλετε μπρος για ένα μωράκι!

Φιλάκια προς το παρός από μένα.

να ζησετε νεφελη

και να περασετε σημερα αλλα και καθε μερα σας πολυ ομορφα:):):):):):)

να τηλεφωνησεις στην διαβητολογο για το τι μπορεις να φας πριν πας στον καρδιοτοκογραφο,θα σε αφησει να φας γλυκο,και θα σου στερησει κατι αργοτερα,πιστευω

να γινεις μια κουκλαρα,φιλακια

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Nefelaki μου να ζησετε. Να ειστε παντα χαρουμενοι, αγαπημενοι και υγιεις μεχρι τα βαθια γεραματα. Με το καλο να γινετε οικογενεια, γιατι νομιζω οτι αυτο κανει ο ερχομος ενος μωρου. Κανει το ζευγαρι οικογενεια. Και μια πολυ καλη και ευκολη γεννα σου ευχομαι.

Ειχα τις κακομοιριες μου την παρασκευη, ακομα τις εχω δηλαδη, θα περασει που θα παει. Θα ξαναμπω στους ρυθμους.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...