Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κλαψ,σνιφ

καμια δεν ειναι στο καφε

τωρα εγω με ποιον θα πω μια κουβεντουλα?

καλα κοριτσια,αντε καλο μηνα ,για αυριο:D:D:D:D:D:D:D:D

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

εεεεεεειιιιι, εμενα με ξεχασατε? μια μερα πηγα δουλεια, και δεν ενδιαφερθηκατε καθολου για μενα. Σνιφ κλαψ λυγμ.

Κοριτσια... too much information for me today. Επηξε το κεφαλι μου. Και να φανταστειτε οτι τα ηξερα. Που να πηγαινα σε καινουργια δουλεια.

Καποια κοπελα ρωτησε τι δουλεια κανω. Δουλευω σε μια πολυεθνικη (βλεπε KPMG) και ειμαι η γραμματεας του ενος απο τους τρεις Διευθυνοντες Συμβουλους. Κοινως, τρεχατε ποδαρακια μου.

τοσο χαλια ειναι ,συγνωμη αν δεν κανω λαθος κιολας ,διαβασα οτι οταν βγαινει το παιδι δεν πονας τοσοσ πολυ,πιο πολυ πονας οταν γινονται οι συστολες,οταν κανει τις συσπασεις η μητρα

Εκεινη την ωρα νοιωθεις, ενα μουδιασμα να το πω, που απο την προσπαθεια που καταβαλλεις για να σπρωξεις, δεν ασχολεισαι και ιδιαιτερα με τον πονο.

Λοιπον, θα το ξαναπω, οι πονοι των συσπασεων ειναι ανεκτοι. Ειναι σαν δυνατοι πονοι περιοδου. Αυτο που κουραζει ειναι η συχνοτητα με την οποια ερχονται οι συσπασεις, αν αυτο το σταδιο διαρκεσει πολλες ωρες. Δηλαδη αν εχεις πονους ανα λεπτο, και αυτο διαρκεσει π.χ.7-8 ωρες, αρχιζεις και τα παιζεις αν δεν κανεις επισκληρηδιο. Αν αυτο διαρκεσει 1-2 ωρες (βλεπε εμενα) μια χαρα αντεχεις και χωρις.

ειναι αναλογα χαπονι... εχω διαβασει για ΤΡΕΛΟΥΣ πονους, εχω διαβασει για ελεγχομενες καταστασεις... ειναι αναλογα το ποσο αντεχιε η κα8εμια στον πονο αλλα και την πορεια της γεννας...

Σιγουρα εξαρταται απο την κοπελα αλλα και απο τις καταστασεις της γεννας. π.χ. εμενα με ρωταγε η μαια συνεχεια κατα τη διαρκεια του τοκετου. Ποναει η μεση σου? οχι της απαντουσα. Αφου με ρωτησε καμια 5αρια φορες αν ποναει η μεση, σε τακτα χρονικα διαστηματα, και τη ρωτησα γιατι με ρωταει συνεχεια, μου ειπε, οτι αν δεν κατεβαινει ακριβως οπως πρεπει το παιδι, ποναει η μεση (πχ αν το κεφαλακι του ειναι γυρισμενο λιγο στραβα).

Μια φιλη μου που γεννησε προσφατα πρωτη φορα (αυτη εκανε επισκληρηδιο) μου ειπε, οτι τους πονους στην κοιλια δεν τους θυμαται, αλλα απο τους πονους στη μεση νομιζε οτι της κοβουν το κορμι στα δυο. και μου το ελεγε κι εγω σκεφτομουν ποιο πονο στη μεση?

4Rnfp3.png

Γεια σου Σμουτσακι , τελικα ολα καλα σημερα στην δουλεια ? δεν σουελειψε καθολου ? εμενα να σουπω μου λειπει η δουλεια μου .

Πως ειναι τωρα με το παιδι , εχει πιο πολυ τρεξιμο?

Δουλευεις πολλες ωρες ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλησπερες πολλες και απο μενα, χαθηκα σημερις αλλα λυσσαξα στη δουλεια ειχα meeting ολη μερα σχεδον γυρισα πτωματιδιον και ξαπλωσα λιγακι...

Εχω λιγο πονοκεφαλο και πονολαιμο ελπιζω να μην με γυροφερνει κανα κρυωμα!

ΠΑω να διαβασω νεα σας!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

koritsia σορυ που αργησα να μπω να γραψω αλλα μετα το γιατρο πλακωθηκα να κανω δουλειες ν α τελειωνουμε την μετακομιση..τελικα ολα πηγαν καλα!εφαγα παγωτακι πριν παω και η μπεμπα κουνιοταν συνεχεια και το καρδιοτοκογραφημα βγηκε super..ειμαι πολυ πτωμα δεν βλεπω μπροστα μου.σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση και την θετικη σας ενεργεια..σας φιλωωωωω καλυνυχτα...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Καλό μήνα κορίτσια, καλή πρωτομαγιά! Αντε να κυλήσει ευχάριστα κι αυτός ο μήνας, να μας φέρει πιο κοντά στα μωρουλίνια μας! Δυο μέρες δε μπήκα στο φόρουμ και γράψατε παλι απιστευτα πολλά....δεν προλαβα να τα διαβάσω...

Φιλακια σε όλες!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

κοριτσια καλημερα κια καλο μηνα ,σε ολες

αντε ενας μηνας ακομη που θα εχουμε ολους αυτους τους προβληματισμους

μετα μια μια θα παρουμε το δρομο του μαιευτηριου:P:p:p:p:p:p

ζωζα,μπραβο κοπελαρα,και ανησυχουσες,αντε τωρα με το καλο η γεννα,βρε....

σμουτσακο,δεν σε ξεχασαμε,περιμεναμε νεα σου

μια χαρα εισαι,και γενικα οσοι απο εμας μετα απο διακοπη εργασιας μηνων εχουμε δουλεια ειμαστε σουπερ.....

κοριτσαρες ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα και να περασετε σημερα ακομη καλυτερα

φιλακια στις κοιλιτσες

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...