Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

παντως η γνωστη φιλεναδα που γεννησε προχτεσ μετα απο 22 ωρεσ και χωρις κα8ολου φαρμακα οταν μου μιλησε στο τηλ σημερα η φωνη της ηταν σαν της ξεψυχισμενης... 2 μερεσ μετα και δεν εχει συνελ8ει το ερμο....

Δεν αξιζει ετσι ρε παιδια!!! δε θα εχει κουραγιο ουτε να χαρει το μπεμπακι της...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω ρε κοριτσια...ετσι λεω τωρα ,οταν θα φτανει ο καιρος θα δω τι θα κανω...ολες παντως οι φιλες μου που εχουν γεννησει μου λενε,να κανω οπωσδηποτε επισκληριδιο...

και ξαναειπαμε εγω ειμαι και τρελλη...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλε τι ειναι για να το δηλωσεις? ακινητο? και πες οτι γεννας σε μιση ώρα απο την στιγμη που σκανες τα νερα... τι προλαβαινεις να δηλωσεις δλδ?

κοπελια τοτε δεν προλαβαινεις!!! δε σου κανουν, νομιζω οτι πρεπει να το δηλωσεις για να ειναι ετοιμος ο αναισθησιολογος και μπορεις να την κανεις μεχρι διαστολη 5 ή 6 μετα και να την κανεις δεν προλαβαινει να ενεργησει και τα βλεπεισ όλα κωλυόμενα:::

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλε τι ειναι για να το δηλωσεις? ακινητο? και πες οτι γεννας σε μιση ώρα απο την στιγμη που σκανες τα νερα... τι προλαβαινεις να δηλωσεις δλδ?

αν γεννας σε μιση ωρα δεν το κανεις καλε...ειπαμε...

76IGp3.png

τοσο χαλια ειναι ,συγνωμη αν δεν κανω λαθος κιολας ,διαβασα οτι οταν βγαινει το παιδι δεν πονας τοσοσ πολυ,πιο πολυ πονας οταν γινονται οι συστολες,οταν κανει τις συσπασεις η μητρα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ειναι αναλογα χαπονι... εχω διαβασει για ΤΡΕΛΟΥΣ πονους, εχω διαβασει για ελεγχομενες καταστασεις... ειναι αναλογα το ποσο αντεχιε η κα8εμια στον πονο αλλα και την πορεια της γεννας...

dZJip3.png

ειναι αναλογα χαπονι... εχω διαβασει για ΤΡΕΛΟΥΣ πονους, εχω διαβασει για ελεγχομενες καταστασεις... ειναι αναλογα το ποσο αντεχιε η κα8εμια στον πονο αλλα και την πορεια της γεννας...

ναι ειναι αληθεια ,εξαρταται και ποσο αντεχει ο καθεμια....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...