Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα rosebaby. Ελπίζω να είσαι καλά μαζί με τον μπέμπη σου.

Ηθελα να σε ρωτήσω την έκπτωση στο καρότσι που πήρες από το όνειρα σου την κάνανε γιατί πήρες και τα έπιπλα? Ισως πάρουμε και εμείς αυτό το καρότσι τελικά και δεν συμφέρει από λητώ, μας κόβουνε ως δωροεπιταγή το πολύ 80 με 100 ευρώ.

Το όνειρα στις προίκες είχε έκπτωση? Τι δωράκια σου κάνανε αν επιτρέπεται?

καλημέρα νεφέλη

απο την αρχή συζητούσαμε σαν σύνολο με τα έπιπλα αλλά στο τέλος μας έκανε ακόμα καλύτερη τιμή.

δεν θυμάμαι θα δω το χαρτί να σου πω νομίζω γύρω στα 640 τελική μας άφησε το switch με τα τρια κομμάτια του.

Στις προίκες ήταν πιο μεγάλη έκπτωση γιατί είναι δικής τους παραγωγής.

απο 200 που είχε μας την άφησε 150 και έβαλε μέσα δώρα το φωτιστικό την βάση για την κουνουπιέρα , την θήκη τοίχου αυτή που είναι για να βάζεις τις πάνες πάνω απο την αλλαξιέρα, το στρωματάκι της αλλαξίερας επίσης δώρο και για την καλαθούνα του καροτσιού μας έδωσε δώρο ένα latex στρώμα γιατί θα χρειαστεί να βάλουμε.

για λεπτομέρειες θα δω το χαρτί και θα σου πω.

αλλά το καρότσι αρχική τιμή έχει 750 και μας το άφησε 640 ή λιγότερο δεν θυμάμαι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα!!!

Το Iglesina μ αρεσει και μενα αλλα σιγουρα βρε κοριτσια κανει 900? ?η ξαδελφη μου μαζι με το καθισματακι αυτοκινητου το πηρε πιο φθηνα δεν ξερω αν ειναι το zippy ομως.

Εγω θελω το καροτσι να ειναι ελαφρυ και για να μπορω να κατεβω δυο τρια σκαλια με την ευκολια μου .

Στο Λητω πραγματι δινουν μεχρι δωροεπιταγη 100ευρω εκει βολευει να πας να δεις και να συγκρινεις , σε μικρα μαγαζια κανουν καλες προσφορες αρκει να ξερεις το μοντελο που θες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μενα, βρε κοριτσια γιατι δεν με παιζετε τι σας εκανα και δεν μου μιλατε???

Φιλιά

καλημέρα μπουμπου

γενικά σήμερα είναι η κίνηση πεσμένη

η μια έρχεται η άλλη φεύγει

και εγώ μόνη μου μιλάω απο το πρωί

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα καλημερα καλημερα!!!!

mara μου το νινι σου θα βγει παχουλουληηηη και ψηλο.....!!!!

κοριτσια και μενα μου αρεσει αυτο το καροτσι που λετε και το εκρου ειναι πολυ ομορφο χρωμα αλλα δυσκολο με την εννοια πως θα λερωνει ευκολα!!!

mpoumpou Μου σε παιζουμε ....τι κανεις ???πως παει το μπεμπε σου???τι εχεις αγορακι η κοριτσακι???

Φιφακι μου , συμπεθερουλα μου γλυκια ...σου ευχομαι καλο ταξιδι και να γυρισετε με τα ωραιοτερα νεα της ζωη σας.....και πολυ προικα...:lol:!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε Μπουμπου , τι κανεις? facebook εχεις και εσυ να σε δουμε?

ΚΑλημέρα, είμαι καλα εσύ???

Εχω ναι, οποιο κοριτσακι θελει ας μου στειλει ενα πμ να την κανω αdd!:D

καλημέρα μπουμπου

γενικά σήμερα είναι η κίνηση πεσμένη

η μια έρχεται η άλλη φεύγει

και εγώ μόνη μου μιλάω απο το πρωί

Ειναι η μέρα σημερα μαλλον κοριτσακι

mpoumpou Μου σε παιζουμε ....τι κανεις ???πως παει το μπεμπε σου???τι εχεις αγορακι η κοριτσακι???

Φ!

Γεια σουΒανιλιτσα πως πας??

Μας ειπαν στο Β επιπεδου οτι κατα 95% ειναι αγορακι το μπεμπεκι μας

Κοριτσακια σημερα με εστειλε ο γιατρος για σακχαρο αλλα τι σακχαρο

Πας νηστικη σου παιρνουν αιμα τρως 2 τεραστιες σοκολατινεσ και μετα ξαναπας για αιμα σε δυο ωρες!!

τωρα σε δεκα λεπτα θα πάω παλι για αιμα....Ειλικρινα τοση αηδια δεν εχω ξανα νιωσει για γλυκο, τοσο πρωι 2 ολοκληρες παστες...μπλιαχ...

ΝΑ δουμε τι θα μας βγαλει το αποτελεσμα. αναλογως αυτου θα κινηθει και για την καμπυλη!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Nα σε ρωτησω rosebaby στο β επιπεδου βγαζουν και ποσοστα ?

υπάρχουν σχεδιαγράμματα όπως και στην αυχενική

δεν έκατσα να τα διαβάσω όλα έβλεπα κάτι νουμερα αλλά έμεινα με τα λόγια της γιατρού εκει και μετά της δικής μου.

όλα ήταν σε καλά ποσοστά και το φύλο ήταν ξεκάθαρο γιατι ο μικρός κουνιόταν όλη την ώρα και μας έδωσα όλες τις πόζες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Να με πάλι και εγώ! Είχα επίσκεψη τους γονείς μου.

Fairy Baby και εμένα μου έκανε εντύπωση η τιμή, ρωτήστε και εσείς αν μπορείτε να το επιβεβαιώσουμε. Το μοντέλο 2010 είναι το zippy free όχι το zippy. Η ξαδέλφη σου πήρε σίγουρα το προηγούμενο μοντέλο. Και εγώ ξενέρωσα έτσι πως μου τα παρουσιάσανε στο λητώ.

εμένα μου έκανε εντύπωση που είπαν ότι δεν είναι στις υποχρεώσεις τους να δίξουν πως ανοίγει, σε ποιο λητώ το είπαν αυτό γιατί εγώ πήγα στην γιαννιτσών και μου έκαναν κανονική επίδειξη.

στα όνειρα δε μου έβγαλε όλα τα υφάσματα απο το πλίκο περεγκο για να δω πως είναι και τι διαφορά έχει με το switch

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...