Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ..ΘΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΡΙΝ ΠΑΩ..ΠΑΝΤΩς ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΓΕΝΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΗ

παντως κοριτσια δεν ξερω ασν εχετε διοαβασει Ασιμωφ αλλα σε ενα παο τα εργα του νομιζω στο Γαλαξίες, η κοινωνία εβγαζε οφφ τους άνω των 60 και τους οδηγουσε σε ενα ηρεμο μερος να πεθανουν επειδη αποτελουσαν πλέον βάρος στο κοινωνικο συνολο επειδή δεν δουλευουν και επειδη οι ποροι δεν επαρκουν... σε λιγο κατι αναλογο 8α γινει... 8α νιωθουμε βαρους τους γεροντεσ επειδη με 500 ευρω συνταξη και 400 δεν 8α μπορουν να ζουν αναγκαστικ α8α 8ελουν την βοηθεια των παιδιων οποτε οσο και αν ΔΕΝ τον θελουμε καποια στιγμη 8α πουμε... για να ζησουν οι νεοι.. 8α πρεπει να φυγουν οι γεροι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΓΕΝΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΗ

να μην φοβασαι... 8α κανεις μια επισκληριδιο και 8α εισαι βασιλισα! ουτε που 8α το καταλαβεις πως γεννησες

dZJip3.png

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΓΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

ξερω οτι θα με πειτε τρελλη αλλα θελω να γεννησω φυσιολογικα και χωρις χρηση επισκληριδιου,θελω να νοιωσω ολη τη διαδικασια....και πιστευω οτι η φυση μας εχει προετοιμασει για ολο αυτο...

76IGp3.png

παντως κοριτσια δεν ξερω ασν εχετε διοαβασει Ασιμωφ αλλα σε ενα παο τα εργα του νομιζω στο Γαλαξίες, η κοινωνία εβγαζε οφφ τους άνω των 60 και τους οδηγουσε σε ενα ηρεμο μερος να πεθανουν επειδη αποτελουσαν πλέον βάρος στο κοινωνικο συνολο επειδή δεν δουλευουν και επειδη οι ποροι δεν επαρκουν... σε λιγο κατι αναλογο 8α γινει... 8α νιωθουμε βαρους τους γεροντεσ επειδη με 500 ευρω συνταξη και 400 δεν 8α μπορουν να ζουν αναγκαστικ α8α 8ελουν την βοηθεια των παιδιων οποτε οσο και αν ΔΕΝ τον θελουμε καποια στιγμη 8α πουμε... για να ζησουν οι νεοι.. 8α πρεπει να φυγουν οι γεροι

τωρα αυτό να το πω προφητικο???

Η καλυτερη γέννα ειναι αυτή που δεν υπαρχει κυνδινος για σενα ή το μωρο... τον πόνο ξέχνα τον γιατι η επισκληρίδιος είναι μεγάλη ανακάλυψη.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ξερω οτι θα με πειτε τρελλη αλλα θελω να γεννησω φυσιολογικα και χωρις χρηση επισκληριδιου,θελω να νοιωσω ολη τη διαδικασια....και πιστευω οτι η φυση μας εχει προετοιμασει για ολο αυτο...

εγώ προσωπικά δε θα το αντεχα... αν νομιζεις οτι μπορείς καντο.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΓΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

καλα εξαρτάτα ικαι πόσο μιμουαπτου εισαι... εχωακουσει και άλλες να ουρλιάζουν λες και τις σφάζουν... ημαρτον.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΟΛΑ Ο.Κ?ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΝΟΣ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

κι εγω ξερω αν κανεις επισκληριδιο μετα δεν πονας καθολου

χαπακι μου σου ευχοιμαι να το αντεξεις και να μην τρεχεις τελευταια στιγμη να φωναζεις δωστε μου κααατιιι οεοοοοοο! λολ

και εγω το ιδιο ευχομαι,καλα εχω ακομα καιρο να το σκεφτω...

76IGp3.png

παντως η γνωστη φιλεναδα που γεννησε προχτεσ μετα απο 22 ωρεσ και χωρις κα8ολου φαρμακα οταν μου μιλησε στο τηλ σημερα η φωνη της ηταν σαν της ξεψυχισμενης... 2 μερεσ μετα και δεν εχει συνελ8ει το ερμο....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...