Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

edω που φτασαμε το παν ειναι να εχουμε δουλεια κοριτσια..ολα τα αλλα 8α τα βρουμε στην πορεια... να πεινασουμε δεν 8α πεινασουμε... για αυτο στη γεννα μην χρησιμοποθησετε σερβιετεσ του ιασω...τις χρεωνουν παρτε τις δικες σας

κακακακακακαακκακαακκακακκκα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο λεω κι εγω...θα κοψουμε απο τα παραπανισια που απολαμβαναμε.Περσι ας πουμε πηγαμε 14 μερες Κρητη,κια 2ημερα Λευκαδα και στο χωριο...Εεεε,φετος μονο στο χωριο κι οχι μονο λογω του μωρου!!!τι να γινει...θα αλλαξουν οι προτεραιοτητες,θα κανουμε υπομονη κι ας ελπιζουμε ολα να φτιαξουν

edω που φτασαμε το παν ειναι να εχουμε δουλεια κοριτσια..ολα τα αλλα 8α τα βρουμε στην πορεια... να πεινασουμε δεν 8α πεινασουμε... για αυτο στη γεννα μην χρησιμοποθησετε σερβιετεσ του ιασω...τις χρεωνουν παρτε τις δικες σας

κακακακακακαακκακαακκακακκκα

:lol::lol::lol: Να 'σαι καλά ρε συ Μαρα!!!

Ισως αγχωνομαι περισσότερο έπειδή ειναι και η μπουμπου στο δρόμο. Σκέφτομαι πολύ διαφορετικά τώρα που έρχεται το μωρό. Ευτυχως που δεν εχουμε κανενα δανειο λέω συνέχεια. Ποτέ δεν έκανα τρελή ζωή όυτε και στερήθηκα κάτι... τι να πω ίσως είναι οι ορμόνες!

Πάντως στο ιασώ να το ξερεις σου χρεώνουν ολοκληρω φισσαν για το παιδί (λέω και του κάναν αφρόλουτρο καθε μέρα!) και αν διαμαρτυρηθείς σου δίνουν το μπουκάλι...κατινια ξεκατινια θα το κάνω για το γαμώτο...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ε ναι...χωριο...κανα αυγουλακι απο τη μανα..κανα τυρακι απο καμια 8εια, ρουχα μια φορα το χρονο και αν...αλλωστε προταιραιοτητα 8α εχει πλεον το μπεμπε και οχι εμεις οποτε... 8α σφιγκομασταν που 8α σφιγκομασταν τουλαχιστον τωρα 8α το κανουμε και για εθνικους λογους :P

dZJip3.png

:lol::lol::lol: Να 'σαι καλά ρε συ Μαρα!!!

Ισως αγχωνομαι περισσότερο έπειδή ειναι και η μπουμπου στο δρόμο. Σκέφτομαι πολύ διαφορετικά τώρα που έρχεται το μωρό. Ευτυχως που δεν εχουμε κανενα δανειο λέω συνέχεια. Ποτέ δεν έκανα τρελή ζωή όυτε και στερήθηκα κάτι... τι να πω ίσως είναι οι ορμόνες!

Πάντως στο ιασώ να το ξερεις σου χρεώνουν ολοκληρω φισσαν για το παιδί (λέω και του κάναν αφρόλουτρο καθε μέρα!) και αν διαμαρτυρηθείς σου δίνουν το μπουκάλι...κατινια ξεκατινια θα το κάνω για το γαμώτο...

χαχαχχαχααχαχαχ ναι ναι! επισης να παρεις μαζι σου τα ντεπονακια σου και τα αναλγητικα σου μην βρε8εις χρεωμένη με τπτ παυσιπονα απο το πουθενα χοχοχοχοοχοχοχοοχοχοχοχχοοχ ρε σεις.. το φαγγητο ειναι μεσα στην τιμη δωματιου η να παρω ζαμπονακια απο το Lidl να εχω μαζι μου?? οχοχοοχοχοχοχοχχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αυτο λεω κι εγω...θα κοψουμε απο τα παραπανισια που απολαμβαναμε.Περσι ας πουμε πηγαμε 14 μερες Κρητη,κια 2ημερα Λευκαδα και στο χωριο...Εεεε,φετος μονο στο χωριο κι οχι μονο λογω του μωρου!!!τι να γινει...θα αλλαξουν οι προτεραιοτητες,θα κανουμε υπομονη κι ας ελπιζουμε ολα να φτιαξουν

καλακαι μεις κατι ταξιδια εξωτερικο που καναμε κομμενα...εκει ουσιαστικα χαλαγαμε λεφτα γιατι γενικα δεν ειμαστε του μπουζουκιου κλπ

οτι καναμε καναμε. να λεμε παλι καλα που εχουν εξοχικο να κανουμε κανα μπανακι το καλοκαιρι!!!:roll::roll::roll:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

χαχαχχαχααχαχαχ ναι ναι! επισης να παρεις μαζι σου τα ντεπονακια σου και τα αναλγητικα σου μην βρε8εις χρεωμένη με τπτ παυσιπονα απο το πουθενα χοχοχοχοοχοχοχοοχοχοχοχχοοχ ρε σεις.. το φαγγητο ειναι μεσα στην τιμη δωματιου η να παρω ζαμπονακια απο το Lidl να εχω μαζι μου?? οχοχοοχοχοχοχοχχ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παιδια δεν 8α χαθουμε διοτι ευτυχως υπαρχει η οικογενεια.. κανα εξοχικο της μανασ κανα σπιτακι στο χωριο, κανα χαρτζιλικι απο πατερα...8α την βγαλουμε

ελεγα να κανω και δευτερο παιδακι σχετικα νωρις...π@π@ρι@

dZJip3.png

παιδια δεν 8α χαθουμε διοτι ευτυχως υπαρχει η οικογενεια.. κανα εξοχικο της μανασ κανα σπιτακι στο χωριο, κανα χαρτζιλικι απο πατερα...8α την βγαλουμε

αυτο το τελευταιο Μαρα μου,αυτο....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Ναι καλά το 2ο μπαίνει πλεον με :?::?::?::?::?::?::?::?::?:

KORITSAKIA ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ 6 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ..

Ζωζα, να μπεις να μας πεις μετα...Και μην κολωσεις...να κανεις ερωτησεις στον γιατρο για τα παντα!!!!!!

KORITSAKIA ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ 6 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ..

Λοιπόν πριν το γιατρουλι θα φας σοκολατίτσα ή οτι αλλο γλυκο σου κανει κεφι και θα τον μουρλάνεις στις ερωτήσεις... οφείλει να σου απαντήσει στα πάντα και αν λέω αν σου πει να γεννησεις νωριτερα δε μασας... γιατι το μπεμπεκι ειναι έτοιμο και μάλλον ανυπομονει να σε δει!!! πολύ θετική ενεργεια και περιμενουμε νεα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...