Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

παντως παιδια ευχομαι το μαιρουλι να ειχε μια καλη γέννα.... γιατι ταλαιπωρηθηκε πολυ στην εγκυμοσυνη και στη συλληψη περασε άσχημα.. οποτε μαλλον ο 8εος της φυλουσε μια ευκολη και γρηγορη γεννα χωρις πολλά πολλά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βανιλοπαιδι απο την ΠΡΩΤ@Η στιγμη που σε γνωρισα σου ειπα σιλανς και προχωρα εισαι μια χαρα χοχοχοχοοχοχοχοχοχοχ τρελογκα!

Αχ Μαρουλα μου ....ποσο σε παω;)πρεπει να εισαι πολυ καλο παιδι....και το ιδιο θα γινει και η μπουμπου σου....:Pμας κανεις ολες εδω μεσα να νιωθουμε καλητερα......να σαι καλα!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τελικα ρε κοριτσια δεν μου ειπατε ,ο βιοφυσικος και το doppler ειναι το ιδιο?

ή ρωταω βλακειες?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

τελικα ρε κοριτσια δεν μου ειπατε ,ο βιοφυσικος και το doppler ειναι το ιδιο?

ή ρωταω βλακειες?

οχι κουκλιμ

το ντοπλερ εξεταζει καρδιακη λειτουργεια και την πιεση του ομφαλιου λωρου και το αιμα που παει στο μπεμπε. το βιοφυσικο ειναι συνδιασμος No stress test (καρδιοτοκογράφου) με εναν γερό υπερηχο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

οχι κουκλιμ

το ντοπλερ εξεταζει καρδιακη λειτουργεια και την πιεση του ομφαλιου λωρου και το αιμα που παει στο μπεμπε. το βιοφυσικο ειναι συνδιασμος No stress test (καρδιοτοκογράφου) με εναν γερό υπερηχο

ε,τωρα το καταλαβα

πακετακι για το ενα,πακετακι για το αλλο

εξαιρετικα

ο αντρας μου θα χαρει πολυυυυυυυυ

αντε παω να βγαλω κανενα φραγκο γιατι δεν παμε καθολου καλα λεμε.......

φιλουθκες

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Παιδιά καραάγχώθηκα... Μόλις άκουσα για τις νέες περικοπές και κατι μου ήρθε. Τι φταίω έγω να πληρώνω τα σπασμένα αλλώνων μου λέτε? Ειμαι δημόσιος υπαλληλος και όχι των 2.500 ευρώ ούτε καν του 1.500 (καμία σχέση!!!) και μας κόβουν 13ο και 14ο μισθο! Τι θα κανω???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

new moy... καταρχην ηρεμησε.. και εμεις στο σπιτι το ιδιο ειμαστε.. ο αντρασ μου ειναι δημοσιος που γαμιεται στη δουλεια και οχι των 3000 και χιλιάδων.

δεν μπορουμε να κανουμε ΤΠΤ αλλο απο το να κανουμε τρελη αναπροσαρμογη του τροπου ζωής μας... εχουμε να φαμε ζαμπονακι απο τα lidλ με 1,99 πουθ 8α μασ παει τσιρλιο στο τέλος....

dZJip3.png

αγχωθηκες New Mammy???Εγω να δεις που ειμαι στην ιδια φαση με εσενα(1262 ευρω επαιρνα πριν περικοπουν τα επιδοματα) κι ο αντρας μου την παλευει με ωρομισθιλικι και ιδιαιτερα(δηλ.καμια σταθεροτητα..το καλοκαιρι με το ταμειο ανεργειας).Τι μπορουμε να κανουμε??Να αντιδρασουμε??Πως,οταν για καθε μερα απεργιας κοβονται 70 ευρω??Και τι θα καταφερουμε??Βραστα Χαραλαμπε..

Διαφημίσεις

Ρε συ Μαρα ομως είναι τρελή αδικία. Το ξέρω επειδή δουλεύω σε νοσοκομειο ότι γίνεται τρελή κατασπαταλληση του χρηματος και συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να μαζευτει το δημόσιο. Όμως Ειδικα στο χώρο της υγείας τα λαμόγια είναι οι συνβάσεις με τισ φαρμακοβιομηχανίες και οι προμήθειες των ιατρικών υλικών και όχι ό κάθε υπάλληλος. Εγώ δουλεύω με βάρδιες πρωι, απόγευμα νυχτα δεν ξέρω τι σημαινει γιορτή ή αργία γιατί επίσης δουλεύω, εχω στην πλάτη μου 35 οφειλόμενα ρεπό :shock:και τώρα για ευχαριστώ μου κόβουν και το μισθο???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κοριτσια σας το ειπα...8α αλλαξουμε τροπο ζωης.. εννοειται οτι καμια μας δεν κανει καμια τρελη χλιδο ζωή αλλά θα πρέπει να περιορισουμε κάποια πράγματα και δη τα καταναλωτικά.. δεν θα χαθουμε.. 8α σφιξουν οι κωλοι αλλα 8α στρωσει η κατασταση καποια στιγμη. τουλαχιστον θα ξεσκαρταρει ο δημοσιος τομεασ απο κατι καφρους που κοιμουνται στα γραφεια τους ολη μερα

dZJip3.png

αγχωθηκες New Mammy???Εγω να δεις που ειμαι στην ιδια φαση με εσενα(1262 ευρω επαιρνα πριν περικοπουν τα επιδοματα) κι ο αντρας μου την παλευει με ωρομισθιλικι και ιδιαιτερα(δηλ.καμια σταθεροτητα..το καλοκαιρι με το ταμειο ανεργειας).Τι μπορουμε να κανουμε??Να αντιδρασουμε??Πως,οταν για καθε μερα απεργιας κοβονται 70 ευρω??Και τι θα καταφερουμε??Βραστα Χαραλαμπε..

Ναι είδαμε με τις απεργίες κανα χαιρι??? χαρη στην εκαστοτε κυβέρνηση είναι που της αφήνουν το ημερομισθιο στο λογαριασμο!!!

Ρε συ Μαρα ομως είναι τρελή αδικία. Το ξέρω επειδή δουλεύω σε νοσοκομειο ότι γίνεται τρελή κατασπαταλληση του χρηματος και συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να μαζευτει το δημόσιο. Όμως Ειδικα στο χώρο της υγείας τα λαμόγια είναι οι συνβάσεις με τισ φαρμακοβιομηχανίες και οι προμήθειες των ιατρικών υλικών και όχι ό κάθε υπάλληλος. Εγώ δουλεύω με βάρδιες πρωι, απόγευμα νυχτα δεν ξέρω τι σημαινει γιορτή ή αργία γιατί επίσης δουλεύω, εχω στην πλάτη μου 35 οφειλόμενα ρεπό :shock:και τώρα για ευχαριστώ μου κόβουν και το μισθο???

εχεισ δικιο κοριτσι μου.... για αυτο φωναζα τις προαλες με το σοι του πατερα μου που φεσωσε το ιπποκρατειο 5 χιλιαρικα.. ΠΟ8ΕΝ 8α βγουν και 8α γυρισουν πίσω?

dZJip3.png

Οτι πρεπει να ξεσκαρτάρει πρέπει... όχι να μην εχεις υπαλληλους σε υπηρεσιες κρίσιμες πχ σχολεια, νοσοκομεια κλπ και σε καποια γραφεία να τους εχεις 10-10 και να ξύνονται... και να μη σε εξυπηρετουν κιόλας!!! Σ'αυτό συμφωνω απόλυτα αλλά αναρωτιέμαι αν θα φύγουν αυτοι να πάνε σε θέσεις που χρειαζονται για να δουλεψουν ή επειδή μπήκαν από την πισω πόρτα θα συνεχίσουν έτσι και το φίδι θα φάει όλους τους άλλους???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...