Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω ποτε εχει λοξιγκα

ΟΚ

παιζουν ρολο πολλα,βρε παιδι μου

η θεση εκεινη την στιγμη

η συχνοτητα,μπορει να μην συχνα

μην ασχολεισαι

βαθεια μεσα μας ,η καθε μια ,ξερει τι κανει το παιδακι της,αν ειναι καλα,και τετοια

εγω καταλαβαινω οτι ,οταν ζοριζομαι,λουφαζει

προχθες τσακωθηκα με μια ,που χρωσταει παντου,και της φταιει,ο λογιστης,λες και εγω ειμαι εδω για να κανω κουμαντο στο πορτοφολι της και ,οντας μανα δεν σεβαστηκε την κατασταση μου,

λοιπον το παιδακι μου,εκανε ησυχια απο την ωρα του εντονου διαλογου ,μεχρι που πηγα για υπνο και καταλαβε την μαμα πιο χαλαρη

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

εγω θα φτιαξω ρυζακι με σαλτσα τονου

να βαλεις στην σαλτσα λιγο κοκκινο κρασι και πιπερια φλωρινης,το αναδεικνυει

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

ΟΚ

παιζουν ρολο πολλα,βρε παιδι μου

η θεση εκεινη την στιγμη

η συχνοτητα,μπορει να μην συχνα

μην ασχολεισαι

βαθεια μεσα μας ,η καθε μια ,ξερει τι κανει το παιδακι της,αν ειναι καλα,και τετοια

εγω καταλαβαινω οτι ,οταν ζοριζομαι,λουφαζει

προχθες τσακωθηκα με μια ,που χρωσταει παντου,και της φταιει,ο λογιστης,λες και εγω ειμαι εδω για να κανω κουμαντο στο πορτοφολι της και ,οντας μανα δεν σεβαστηκε την κατασταση μου,

λοιπον το παιδακι μου,εκανε ησυχια απο την ωρα του εντονου διαλογου ,μεχρι που πηγα για υπνο και καταλαβε την μαμα πιο χαλαρη

ειδες ολα τα καταλαβαινουν....

ασχετο λογιστρια εισαι?

76IGp3.png

να βαλεις στην σαλτσα λιγο κοκκινο κρασι και πιπερια φλωρινης,το αναδεικνυει

πιπεριτσα εχω μονο πρασινη απο τον κηπο μας,λιγο δυσκολο να παω να παρω φλωρινης ...κρασακι ε...δεν το ηξερα ,θα το δοκιμασω σημερα

76IGp3.png

γειας φιλεναδουλες μου τι κανετε???

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΑΣ....μολις μπηκε στο μηνα της ε???αντε μπραβο να παιρνουμε σειρουλα:tongue:!!!

εγω πηγα πρωι πρωι μετα συζηγου στο Μητερα ....για το doppler...!!!!!!!!!!ολα μια χαρα με τον μπεμπακο μου...ο πλακουντας μου ομως ηταν πολυ χαμηλα και φοβηθηκαν για τον τραχηλο...και οπως καταλαβαινετε εκανα και κολπικο!!!!!!:rolleyes:

τελικα ολα καλα , λιγο προσοχη μου ειπε ...για κανα 2 βδομαδουλες!!!

αυτα απο μενα , να δω ποτε θα παω να παρω την μπανιερα τα ρουχαλακια και τις πιτζαμουλες μου!!!εσεις τα εχετε παρει??:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

happiness ναι λογιστρια ειμαι

vanilitsa με το dopple κανουνε και κολπικη εξεταση

πρεπει να κανω μπικινι?

το ειχα στο προγραμμα για την 33-34 εβδομαδα

ΓΚΕΛΥ

πιπεριτσα εχω μονο πρασινη απο τον κηπο μας,λιγο δυσκολο να παω να παρω φλωρινης ...κρασακι ε...δεν το ηξερα ,θα το δοκιμασω σημερα

πιπεριτσα απο κηπο,κορυφαιο μου ακουγετε

στο παλιο μας σπιτι ειχαμε κι εμεις κηπο και κοβαμε ντοματες και πιπεριες λιγο πριν το γευμα και φτιαχναμε χωριατικες μουρλια και καγιανα (ξερεις ντοματα,αυγα) που μυριζε υπεροχα

τι μου θυμισες τωρα

αντε φευγω ,παω σε πελατη οσο αντεχω γιατι σε λιγο θα αρχισω να κουτουλαω

καλη ορεξη στο φαγακι σου

θα τα πουμε το απογευμα κοριτσια

ΓΚΕΛΥ

21 maioy εχω βιοφυσικο...βοηθεια μας.

με πηρε πελατης τηλ.... ηθελε αντικατασταση επιταγων του... ατακα που μου ειπε "αν δεν μπορειτε δεν πειραζει...σφραγιστε με...τον τειρεσια δεν τον γλιτωνω αλλωστε με κυνηγανε οι τράπεζεσ"..... ρε που παμε ρε....που παμεεεεεεεεεεεε

dZJip3.png

κολπικο κανουν μοναχα οταν χρειαστει ή αν δουν κατι...οπως σε εμενα που ειδαν χαμηλο πλακουντα!!!γι΄αυτο καλου κακου ...κανε μια αποτριχοσουλα!!!εγω ευτηχως ειχα κανει και ημουν κομπλε!!!!!!

αγχωθηκα λιγο να σας πω την αληθεια αλλα αφου ολα καλα χαλαλι!!

πητ εχω στις 27/06!!!αλλα μου ειπε και ο γενετιστης που ηταν εκει αλλα και ο γιατρος μου πως απο την στιγμη που κλεινεις την 35η βδομαδα ολα ειναι πιθανα για τοκετο..(βλεπε Μαιρουλα μας).:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...