Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

και εγω νυσταζω....το πρωι ρε κοριτσια μου εσκασε ενα τραβηγμα χαμηλα.. επαθα αφωνια παο τον πονο...καμια φορα ξεχνιέμαι και παω να αλλαξω πλευρο ή να σηκωθω λες και δεν ειμαι εγκυος..και την παταω

μπας και βαλεις μυαλο και σκεφτεσαι οτι εχει και μια κορη με στην κοιλια...κι εγω αν γυρισω αποτομα ή σηκωθω αποτομα...με πιανει ενας πονος χαμηλα λες και με σφαζουν με μαχαιρι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπν τωρα που το σκεφτομαι

κι εμεις ειχαμε διαλεξει ενα μενου,με πρωτο δευτερο τριτο πιατο

με κισλορεν και τετοια,αλλα στο τελος βγηκε και απο μια πιατελα αρνι,το οποιο

αν θυμαμαι καλα ολοι το περιμεναν

τι να πω

εμενα τοτε μου ειχε φανει υπερβολη,αλλα τα πανυγηριωτικα καταλοιπα βλεπεις

ο αντρας μου ελεγε να μην βαλουμε αρνι γιατι ειχαμε βαλει πολλα πραγματα...τελικα μετα ειδε οτι αξιζε τον κοπο που το βαλαμε...

76IGp3.png

δουλευω:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

τι δουλευω δηλαδη,τελος παντων,νυσταζω,αφου κοιμηθηκα στις 4.00 και με ξυπνησε τηλεφωνο στις 8.00

κοριτσια απο πονους αλλο τιποτα

εγω εχω συνεχεια ενα τραβηγμα χαμηλα,εχω αρχισει τωρα να βαζω ξανα κρεμουλα καθε βραδυ,γιατι ,τωρα και να κανω ραγαδες εκει κατω δεν θα τις δω για να τις προλαβω

αλλα το βασικο μου προβλημα ειναι οτι ποναω στα χερια ,και οταν σηκωνομαι για να κανω τα πρωτα 2-3 βηματα θελω χρονο,δεν μπορω αμεσως.....εσεις το εχετε αυτο?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

δουλευω:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

τι δουλευω δηλαδη,τελος παντων,νυσταζω,αφου κοιμηθηκα στις 4.00 και με ξυπνησε τηλεφωνο στις 8.00

κοριτσια απο πονους αλλο τιποτα

εγω εχω συνεχεια ενα τραβηγμα χαμηλα,εχω αρχισει τωρα να βαζω ξανα κρεμουλα καθε βραδυ,γιατι ,τωρα και να κανω ραγαδες εκει κατω δεν θα τις δω για να τις προλαβω

αλλα το βασικο μου προβλημα ειναι οτι ποναω στα χερια ,και οταν σηκωνομαι για να κανω τα πρωτα 2-3 βηματα θελω χρονο,δεν μπορω αμεσως.....εσεις το εχετε αυτο?

οταν σηκωνεσαι αποτομα ,το παθαινεις ε?εγω μονο τοτε το παθαινω

76IGp3.png

οταν σηκωνεσαι αποτομα ,το παθαινεις ε?εγω μονο τοτε το παθαινω

βασικα το παθαινω οταν εχω ωρα να σηκωθω

ΓΚΕΛΥ

ξαναηρθα..το μπος δεν εχει κα8ολου κεφι... τιο κεφι να εχει κ αυτος... εγω νιωθω πονους..γενικα καποιες μερες κια καποιες άλλες μερες ειμαι μεσα στην τρελη καλη διαθεση... τι να πεις...ετσι αρχιζει η τρελα....

dZJip3.png

Εμένα και ο αφαλός έχει πεταχτεί και ενω δεν εχω πάρει πολλά κιλα νιώθω σαν βόδι με την κοιλούμπα που έχω κάνει!!! Δυσκολεύομαι να αλλάξω πλευρό και ειδικά το βράδυ θέλω ενα χεράκι για να σηκωθώ από καναπέ ή κρεββατι... τώρα μόλις άπλωσα κάτι ρούχα και με έπιασε και η μέση...

Σα ραμόλι νιώθω :(

Όσο για περικοπές δεν ξέρω από που θα κόψω και μόλις έμαθα χθες ότι ο δήμος του Πειραιά που δουλεύει ο καλός μου δεν έχει να τους δώσει το 2ο 15μερο σε μισθό :confused::confused::(:(:(

Να δω που θα φτάσουμε...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ καλά!!!!!!!!!!Ποια γέννησε,καλέ???Πού ζω??

Το δωματιάκι της μπεμπούλας είναι έτοιμο βαμμένο,στολισμένο,θα παραγγείλουμε και την κούνια τέλη Μαιου και είμαστε έτοιμοι.Τα ρουχαλάκια της τα έχω όλα έτοιμα και σιδερωμένα!Της έχω πάρει κάποια είδη περιποίησης.Μου λείπουν τα πολύ χοντρά δηλαδή κούνια,καρότσι,μπανιέρα κ.τ.λ.

Ήμουν πολύ στεναχωρημένη αυτές τις μέρες,γιατί γίνεται ένας πόλεμος στον κακομοίρη τον γιατρό μου μέσα από το blog του troktikou,αλλά δε γίνω σημασία,γιατί γνωρίζω ότι έχει πολλούς εχθρούς που θέλουν να του μειώσουν την πελατεία!!!

Ήθελα τα φώτα σας σε κάτι:Την μπεμπούλα την ακούω σχεδόν όλη μέρα πια.Την τελευταία εβδομάδα-ίσως και παραπάνω- νιώθω κάποιες ήπιες κινησούλες κάτω από το στέρνο μου.Είναι τα ποδαράκια της???Επίσης πρέπει να κλωτσάει συνέχεια??Γιατί εμένα πού και πού μου ρίχνει κλωτσίτσες και συνήθως κάνει φτερουγίσματα,γυρισματάκια κ.τ.λ.Είναι φυσιολογικά όλα αυτά που περιγράφω??

Είμαι πολύ καλά!!!!!!!!!!Ποια γέννησε,καλέ???Πού ζω??

Το δωματιάκι της μπεμπούλας είναι έτοιμο βαμμένο,στολισμένο,θα παραγγείλουμε και την κούνια τέλη Μαιου και είμαστε έτοιμοι.Τα ρουχαλάκια της τα έχω όλα έτοιμα και σιδερωμένα!Της έχω πάρει κάποια είδη περιποίησης.Μου λείπουν τα πολύ χοντρά δηλαδή κούνια,καρότσι,μπανιέρα κ.τ.λ.

Ήμουν πολύ στεναχωρημένη αυτές τις μέρες,γιατί γίνεται ένας πόλεμος στον κακομοίρη τον γιατρό μου μέσα από το blog του troktikou,αλλά δε γίνω σημασία,γιατί γνωρίζω ότι έχει πολλούς εχθρούς που θέλουν να του μειώσουν την πελατεία!!!

Ήθελα τα φώτα σας σε κάτι:Την μπεμπούλα την ακούω σχεδόν όλη μέρα πια.Την τελευταία εβδομάδα-ίσως και παραπάνω- νιώθω κάποιες ήπιες κινησούλες κάτω από το στέρνο μου.Είναι τα ποδαράκια της???Επίσης πρέπει να κλωτσάει συνέχεια??Γιατί εμένα πού και πού μου ρίχνει κλωτσίτσες και συνήθως κάνει φτερουγίσματα,γυρισματάκια κ.τ.λ.Είναι φυσιολογικά όλα αυτά που περιγράφω??

ω ναι....απολυτως φυσιολογικα και ναι αυτα ειναι τα πατουσονια της

dZJip3.png

Εμένα και ο αφαλός έχει πεταχτεί και ενω δεν εχω πάρει πολλά κιλα νιώθω σαν βόδι με την κοιλούμπα που έχω κάνει!!! Δυσκολεύομαι να αλλάξω πλευρό και ειδικά το βράδυ θέλω ενα χεράκι για να σηκωθώ από καναπέ ή κρεββατι... τώρα μόλις άπλωσα κάτι ρούχα και με έπιασε και η μέση...

Σα ραμόλι νιώθω :(

Όσο για περικοπές δεν ξέρω από που θα κόψω και μόλις έμαθα χθες ότι ο δήμος του Πειραιά που δουλεύει ο καλός μου δεν έχει να τους δώσει το 2ο 15μερο σε μισθό :confused::confused::(:(:(

Να δω που θα φτάσουμε...

σημερα οπως ερχομουν με το αμαξι μιας φιλης για οδυλεια επεσαν κατω τα τσιγαρα μου...ΔΕΝ μπορουσα να σκυψω να τα πιασω κακακακακακακακακακ τα επιασα με τα ποδια αναμεσα στις πατουσεσ και τα εφερα πάνω...η κομανετσι σε γκαστρωμενη εκδοση! χοντρη ξε χοντρη ευτυχως εχω διατηρησει μερος απο την ευλιγισια μου

dZJip3.png

εγω παντως οταν σηκωθω αποτομα με πιανει...τι θα κανετε αυριο???ειναι πρωτομαγια...

εγω ρωτησα τους φιλους μας τι θα κανουν ,και κανενας δεν εχει κεφι για εορτασμους

οποτε θα ξεπαγωσουμε κατι παϊδακια που εχω στο ψυγειο

θα τα βαλουμε στο παρμπεκιου και οποιος θελει ας ερθει

ε δεν θα σκασω κιολας

για να τρεχουμε αυριο για φαγητο εξω δεν το βλεπω γιατι θα γινεται χαμος παντου

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...