Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Οι novofertil δεν έχουν μέσα βιταμίνη d ? Το πιο πιθανό να έχουν οπότε δεν πρέπει να πάρεις έξτρα . 

Just now, Xristina96 είπε:

Αν σε βοηθάει ψυχολογικά ναι κράτα τα. 

Εγώ ήθελα να τα καταστρέψω αυτά που έχω , αλλά ο άντρας μου και ο γυναικολόγος μου δεν με άφησαν. Δεν τα πιστεύω καθόλου. Περιμένω να τα βάλω και να συνεχίσω την ζωή μου. Εμένα μου κάνει κακό που τα έχω στην άκρη και δεν είναι καλή ποιότητα. Ο κάθε άνθρωπος δουλεύει διαφορετικά το μέσα του. 

Κάνε πραγματικά αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. 

Σώπα βρε γιατί να τα καταστρέψεις ? Εντάξει η βαθμολογία δεν είναι Κ ακριβής . 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

evi ,τι κανεις βρε παιδι μου?

ειδες οτι ειχαμε γεννητουρια σημερα στο καφε?

πως πας εσυ?

εκανες τιποτα με δωματιο βρεφικο,βαλιτσα,κτλ?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να δω ρε συ New απο που 8α κοψουμε για τα βαφτισια... ειλικρινα μου κανει εντυπωση..θα δειξει ομως...

πρεπει να βρουμε να κοψουμε...εγω σκεφτομαι οτι πρεπει να βρουμε ενα σπιτι με πιο οικονομικο νοικι...χαμηλωσαμε και το παγιο στο κινητο και στο σταθερο...γιατι αλλιως ουτε λεφτακια για τα pampers δεν θα εχουμε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

kai emeis Ολα μονοι μας τα καναμε σε οτι αφορά στο γλεντι... αλλα καποιοι απο το σοι του μπαμπα μου την ειπαν την κατινια τους..διοτι δεν ειχαμε αρνια...

ε και εσυ δεν προνοησες να βαλεις αρνι καλε...(χαχαχαχα)

76IGp3.png

ασχετο ..ρε κοριτσια εχει αρχισει να ανοιγει ο οφαλος μου ...εχει γινει και σε σας

εννοειτε,σε λιγο τον βλεπω να πεταγετε

ψυχραιμια,ολα ειναι στο προγραμμα

ΓΚΕΛΥ

kai emeis Ολα μονοι μας τα καναμε σε οτι αφορά στο γλεντι... αλλα καποιοι απο το σοι του μπαμπα μου την ειπαν την κατινια τους..διοτι δεν ειχαμε αρνια...

τσ,τσ,τσ,τσ

μα χωρις αρνια?

τι να πω...........

μαζι με την προσκληση πρεπει να δινουν στους γαμους και ενα ερωτηματολογιο,να ξερουμε βρε παιδι μου τι θελει ο καθενας

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

και εγω νυσταζω....το πρωι ρε κοριτσια μου εσκασε ενα τραβηγμα χαμηλα.. επαθα αφωνια παο τον πονο...καμια φορα ξεχνιέμαι και παω να αλλαξω πλευρο ή να σηκωθω λες και δεν ειμαι εγκυος..και την παταω

dZJip3.png

λοιπν τωρα που το σκεφτομαι

κι εμεις ειχαμε διαλεξει ενα μενου,με πρωτο δευτερο τριτο πιατο

με κισλορεν και τετοια,αλλα στο τελος βγηκε και απο μια πιατελα αρνι,το οποιο

αν θυμαμαι καλα ολοι το περιμεναν

τι να πω

εμενα τοτε μου ειχε φανει υπερβολη,αλλα τα πανυγηριωτικα καταλοιπα βλεπεις

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...