Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι παλι θα αναγκαστουν οι δικοι μου συγγενεις να κατεβουν κρητη....παλι εξοδα για εκεινους ...καλα ας ειναι καλα το μωρακι μου και βλεπουμε μεχρι τη βαπτιση

76IGp3.png

παιδια ,εγω την βαφτιση την ειχα στο μυαλο μου με τον λιγοτερο δυνατο κοσμο

αν μπορουσα δεν θα εκανα κανενα νταβαντουρι

δεν καταλαβαινω γιατι να κανεις τραπεζια και τετοια ,οταν για τον ενδιαφερομενο,ειναι μια σκετη ταλαιπωρια,χωρια που δεν καταλαβαινει τιποτα

να πω οτι θα κανω μεγαλα γενεθλια,μετα τα τρια που καταλαβαινει,θα το συζητουσα

τωρα δεν βρισκω την σκοπιμοτητα

αλλα δεν αποφασιζω και μονη μου

αλλα αυτο με τις παραδοσεις και τις συνηθειες ,δεν το καταλαβαινω

σιγα μην παω και καταναλωτικο,για να βαφτισω

μια φιλη μου,με ενα μισθο στο σπιτι,ισια ισια που βγαινουν δηλαδη,εκανε βαφτιση με τραπεζι 200 ατομων και ορχηστρα

ποιος ο λογος?

καταχρεωθηκαν και τωρα βογγανε

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ειμε8α απλά ολιγον..τρελοί και με κολήματα

οταν λεμε ...ολιγον.....τι εννοουμε?

ειπαμε.... τωρα το συνηθισα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Οπως και το τραπεζι του γαμου ετσι και η βαφτισοδεξιωση γινεται συνηθως για γονεις και πε8ερικα και σογια και για να κλαλυψουν υποχρεωσεις..επειδη πχ και εκεινοι οπου γαμος και χαρά ετρεχαν πρώτοι... ενιοτε ειναι και τρόπος για να μπει η πε8ερα μας ή η μάνα μας στο μάτι της συνυφάδας

dZJip3.png

παιδια ,εγω την βαφτιση την ειχα στο μυαλο μου με τον λιγοτερο δυνατο κοσμο

αν μπορουσα δεν θα εκανα κανενα νταβαντουρι

δεν καταλαβαινω γιατι να κανεις τραπεζια και τετοια ,οταν για τον ενδιαφερομενο,ειναι μια σκετη ταλαιπωρια,χωρια που δεν καταλαβαινει τιποτα

να πω οτι θα κανω μεγαλα γενεθλια,μετα τα τρια που καταλαβαινει,θα το συζητουσα

τωρα δεν βρισκω την σκοπιμοτητα

αλλα δεν αποφασιζω και μονη μου

αλλα αυτο με τις παραδοσεις και τις συνηθειες ,δεν το καταλαβαινω

σιγα μην παω και καταναλωτικο,για να βαφτισω

μια φιλη μου,με ενα μισθο στο σπιτι,ισια ισια που βγαινουν δηλαδη,εκανε βαφτιση με τραπεζι 200 ατομων και ορχηστρα

ποιος ο λογος?

καταχρεωθηκαν και τωρα βογγανε

κι εγω συμφωνω,δεν θεωρω οτι ειναι απαραιτητο να χρεωθεις για μια βαφτιση...με τα λιγοτερα εξοδα θα γινει,καλυτερα αυτα που θα χαλασω για τη βαπτιση να τα χρησιμοποιησω για να παρω πραγματακια για το παιδι μου

76IGp3.png

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεθα ηθελα να κάνω τραπέζι στη βάφτιση. Αλλά όταν όλο το σόι του άντρα μου είναι στην επαρχία και τους καλείς θα "πρεπει" και να τους ταίσεις. Το ίδιο αν το κάνω στη επαρχία για το δικό μου σόι που θα ερθει απο Αθήνα... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!Χαίρομαι που όλες οι φουσκοκοιλίτσες είναι καλά!!Εμείς εδώ μεγαλώνουμε και κουνάμε χεράκια και ποδαράκια!!!!Τι γλυκιά αίσθηση είναι αυτή,βρε κορίτσια!!!!Θέλω να βγει να τις δαγκώσω τις πατουσίτσες,το ποπουδάκι,τα μαγουλάκια!!!Παναγία μου,είμαι ερωτευμένη!!!!

Οπως και το τραπεζι του γαμου ετσι και η βαφτισοδεξιωση γινεται συνηθως για γονεις και πε8ερικα και σογια και για να κλαλυψουν υποχρεωσεις..επειδη πχ και εκεινοι οπου γαμος και χαρά ετρεχαν πρώτοι... ενιοτε ειναι και τρόπος για να μπει η πε8ερα μας ή η μάνα μας στο μάτι της συνυφάδας

Αυτό ξαναπέστο... αμάν αυτες οι οικογενειακές κόντρες "την είδες πως ήρθε.... Α ο δικός μας γάμος ήταν καλύτερος της τάδε δεν είχε καλό φαί κλπ κλπ κλπ" λες και είναι διαγωνισμός!!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Εμεις οταν καναμε το γαμο τα καναμε ολα μονοι μας οποτε δεν μπορουσαν να κοκορευτουν...το μονο που λεγανε ηταν "συγχαρητηρια και ολα υπεροχα" και απο τις δυο μεριες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...