Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Συγχαρητήρια και από μένα για τη Μαίρη!!! Να σου ζήσει το αγγελούδι σου.

Πάω να φτίαξω το καφέ ντεκαφεϊνέ μου κι έρχομαι...

Κορίτσια έχετε σκεφτεί πως θα βγάλετε τα μπεμπάκια σας???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις εξαφανισα μια ζαμπονοτυροπιτα χιχιχιχιχιχι

λετε να την χωνεψω?

βρηκα ταπετσαρια για το παιδικο δωματιο

animal farm

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημερα και απο εμενα τι κανετε???

Εμεις θα βγαλουμε το ονομα του πεθερου.."Κωνσταντινος"...(ευτυχως εχει και ωραιο ονομα)...

κι εμεις ,θα κανουμε ακριβως αυτο,και το ιδιο ονομα

αν και δεν ρωτηθηκα ποτε,τελος παντων ειανι ωραιο ονομα,ευτυχως

το θεμα ειναι οτι τωρα μου λενε οτι πρεπει να παμε 500,00 χιλ.ταξιδι για να το βαφτισουμε το παιδακι ,οταν γεννηθει,με το καλο

χαθηκαν οι εκκλησιες δηλαδη εδω και πρεπει να τρεχουμε

ΓΚΕΛΥ

κι εγω πριν λιγο ενα σαντουιτσακι με τυρακι και ζαμπονακι...μιαμ..μιαμ,απο χθες το βραδυ το ηθελα...

εμεις θα βαλουμε αυτοκολλητα μαλλον με γουινι...ή με cars που αρεσουν και του μπαμπα μας...

σας ειπα χθες ενοιωσε και ο μπαμπας μας το μπεμπη επιτελους γιατι το ειχε παραπονο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω πριν λιγο ενα σαντουιτσακι με τυρακι και ζαμπονακι...μιαμ..μιαμ,απο χθες το βραδυ το ηθελα...

εμεις θα βαλουμε αυτοκολλητα μαλλον με γουινι...ή με cars που αρεσουν και του μπαμπα μας...

σας ειπα χθες ενοιωσε και ο μπαμπας μας το μπεμπη επιτελους γιατι το ειχε παραπονο

ευτυχισμενος ο μπαμπας?

ο δικος μας ειναι με το παραπονο οτι ο γιος του τον γραφει κανονικα.....

ΓΚΕΛΥ

το θεμα ειναι οτι τωρα μου λενε οτι πρεπει να παμε 500,00 χιλ.ταξιδι για να το βαφτισουμε το παιδακι ,οταν γεννηθει,με το καλο

κι εμενα στο χωριο θελει ο αντρας μου,και το θεμα ειναι οτι εχω και την γκρινια της μανας μου που θελει να ανεβουμε Αθηνα για να το βαπτισουμε,επειδη το γαμο τον καναμε Κρητη,αλλα ας γεννηθει το μωρο μου με το καλο και θα δουμε

οσο για το ονομα εγω ειπα να βγαλουμε του πεθερου,εξαλλου στο πωτο παντα δινουν το ονομα απο την οικογενεια του γαμπρου...το δευτερο θα ειναι απο τη δικη μου οικογενεια και τα υπολοιπα βλεπουμε

76IGp3.png

Χάπι πολύ μου αρέσει το Κωνσταντίνος φτάνει να το κρατήσετε ολόκληρο!

Καλή χώνεψη Γκελάκο αλλά εαν την είχα φάει εγώ τωρα θα μου θέριζε το στομάχι :(. Και το πόσο μ'αρέσουν αυτά τα πιτοειδή δε λέγεται!!! Στείλε σιτε αν υπαρχει με την ταπετσαρία να δούμε.Εμεις θα βάψουμε το δωμάτιο λιλά και κίτρινο-κροκί και θα κολλήσουμε αυτοκόλλητα από mouse club και θα βάλω και σε κορνίζα ένα παζλ που της έφτιαξε ο αδελφός μου. Είπαμε να το κάνουμε λιτό και να της φτίαξουμε το παιδικό όπως θα το θέλει εκείνη.

Οσο για το όνομα προσανατολιζόμαστε σε διπλό δηλ να έχει της πεθεράς μου (τιμης ένεκεν) Κυριακή αλλά να της βγάλουμε ένα άλλο που θα τη φωνάζουμε που θα άρεσει και σε μένα και στον άντρα μου.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ευτυχισμενος ο μπαμπας?

ο δικος μας ειναι με το παραπονο οτι ο γιος του τον γραφει κανονικα.....

ουουουου,ξετρελλαθηκε...προσπαθουσε πολυ καιρο αλλα μολις εβαζε το χερι του ο μικρος σταματουσε και εγω εβαζα τα γελια,ειχε σκασει σου λεω....

76IGp3.png

http://www.sticky.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1155&Itemid=26

για δες αυτο με αυτοκινητα

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Γιατί που μένετε και που θα το βαφτίσετε?

Καλή χώνεψη Γκελάκο αλλά εαν την είχα φάει εγώ τωρα θα μου θέριζε το στομάχι :(. Και το πόσο μ'αρέσουν αυτά τα πιτοειδή δε λέγεται!!! Στείλε σιτε αν υπαρχει με την ταπετσαρία να δούμε.Εμεις θα βάψουμε το δωμάτιο λιλά και κίτρινο-κροκί και θα κολλήσουμε αυτοκόλλητα από mouse club και θα βάλω και σε κορνίζα ένα παζλ που της έφτιαξε ο αδελφός μου. Είπαμε να το κάνουμε λιτό και να της φτίαξουμε το παιδικό όπως θα το θέλει εκείνη.

Οσο για το όνομα προσανατολιζόμαστε σε διπλό δηλ να έχει της πεθεράς μου (τιμης ένεκεν) Κυριακή αλλά να της βγάλουμε ένα άλλο που θα τη φωνάζουμε που θα άρεσει και σε μένα και στον άντρα μου.

εννοειται οτι θα το κρατησουμε ολοκληρο,αυτο το εχω πει ηδη και ευτυχως (παρεπιπτωντως βεβαια και ο πεθερος ειπε το ιδιο)

να σε ρωτησω υπαρχει καποιο site με αυτοκολλητα...???

76IGp3.png

Καλημέρα κορίτσια. αντε σιγά σιγά την φάγαμε και αυτήν την εβδομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια για την Μαιρη Ποπινς. Να χαίρεται τον παίδαρο της!

Και εμείς για όνομα καταλήξαμε όπως εσύ Newmummy, μάλλον ένα της πεθεράς (άθλιο) και ένα δικό μας. Αν και τα δύο ονόματα θα είναι μπέρδεμα για το μέλλον και ο άντρας μου λέει να μην βάλουμε καθόλου της μητέρας του. Θα δούμε μέχρι τότε.

για δες

http://www.uniflip.com/catalogs2/10949/18991/pub/index.html

σελιδα 14-15

τα επιπλα μας ειναι λευκα

ΓΚΕΛΥ

Γιατί που μένετε και που θα το βαφτίσετε?

μενουμε Μαλια(αν τα εχεις ακουσεις στις ειδησεις απο αυτα που γινονται το καλοκαιρι) και το χωριο ειναι περιπου 45 λεπτα απο εδω...το θεμα δεν ειναι η αποσταση απλα ξερω οτι θα αρχισει τη γκρινια η μανα μου και στο τελος θα τσακωθω μαζι της....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...