Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλό ταξίδι,Φιφή μου!!!!!!Εύχομαι να μας φέρεις τα ωραιότερα νέα και είμαι σίγουρη γι αυτό!!!!!

Κορίτσια,εγώ επόμενο υπέρηχο έχω την άλλη Παρασκευή στην 17η εβδομάδα και μετά με βλέπω για β επιπέδου αρχές Μάρτη!!Αχ,έχω καιρό μπροστά μου!!!!!!!Ας είναι γερό το μωράκι μου.Δε με νοιάζει τίποτα άλλο!!!!!!!

σημερα ειχα πολυ δουλεια και δεν σας προλαβαινα...!!!

αντε mara μου πηγαινε ...να δουμε τι ειναι το μωρουλι σου???

φευγω και γω παω σπιτι ...να φαμε και να ξεκουραστουμε!!!!:-P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Φίφι μου καλό ταξίδι και από εμένα με τα καλύτερα αποτελέσματα μεσα από την καρδιά μου. Ολη μας η θετική ενέργεια είναι μαζί σου!

Μάρα μου το μωράκι σου είναι πολύ ψηλό για την εβδομάδα που είναι, μπράβο. Μάλλον ετοιμάζεις τον αυριανό Φασούλα ή το επόμενο next top model!

Εμείς το απόγευμα πήγαμε στο λητώ για να δούμε για καροτσάκι. Της inglesina το μοντέλο του 2010 (zippy free) δεν έχει έρθει στα λητώ ακόμη, σε κανένα δίμηνο και θα έχει 900 ευρώ!!! Το εκρού αν και χρώμα του 2010 το έχουνε στο μοντέλο του 2009 (zippy). Η πωλήτρια βέβαι μας πλάσαρε του 2009 ως 2010 και την αναγκάσαμε να πάρει στον εκπρόσωπο της inglesina για να της το πει. Τα 900 ευρώ εννοείτε ότι δεν τα δίνουμε. Το θέμα είναι ότι στο enternet το βρήκαμε με 600!!! Εχουμε όμως αμφιβολία με το after sales service.

Το άλλο που μας άρεσε είναι κλασικά το peg perego plico schich το lavanda. Το επιλέξανε και αρκετοί από ότι είδαμε μέσα στο κατάστημα και κάνει 750 ευρώ, κάνουνε και μία έκπτωση 15 ή 20% αλλά την διαφορά σου την δίνουνε ως δωροεπιταγή.

Η πολιτική του λητώ απαράδεκτη. Δεν είναι μέσα στυς κανονισμούς μας είπανε να δείχνουνε πως λειτουργεί, πχ πως μπαίνει το πορτ μπεμπε ή το κάθισμα του αυτοκινήτου. Με το ζόρι μας δείξανε πως κλείνουνε!!!

Διαφημίσεις

Τελικά δεν ξέρουμε πιο θα πάρουμε. Της inglesina μόνο μέσω enternet και το perego όχι βέβαια από τα λητώ. Θα το ψάξουμε και σε άλλα καταστήματα.

Η μπεμπούλα μας δεν κουνήθηκε σήμερα. Ελπίζω θεούλη μου να την έχεις καλά, και να μην την ταλαιπώρησε η μανούλα της.

Νεφέλη καλησπέρα. Πήγα κι εγώ Λητώ σήμερα! και είδα το inglesina. Μου έδειξαν μονο το zippy και δεν θυμόμουν για το free που μου αρέσει κι εμένα. 900 είναι όντως πάρα πολλα. αλλά μου αρέσει πολύ :-(

σε ποιό site το βρήκες 600 μπορεις να μου το στείλεις? Το περέγκο μου φαίνεται πολύ ογκώδες. Μη φοβάσαι για το κουκλί σου. Βάζω στοίχημα ότι πολύ χάρηκε τη βόλτα αυτή ;)

Φιλιά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

το zippy όμως είναι μοντέλο του 2009. Μία διαφορά είναι ότι του 2010 κοιτάει και προς την μαμά.

Το site είναι το www.bimbomarket.it, είναι ιταλικό βέβαια. θέλει ψάξιμο μωρέ και το enternet.

το zippy όμως είναι μοντέλο του 2009. Μία διαφορά είναι ότι του 2010 κοιτάει και προς την μαμά.

Το site είναι το www.bimbomarket.it, είναι ιταλικό βέβαια. θέλει ψάξιμο μωρέ και το enternet.

Nαι τις ξέρω τις διαφορές και με ενδιαφέρει μόνο το free αλλά εκείνη την ώρα μπόκαρα και δεν το θυμήθηκα. Το απόγευμα που ξαναμπήκα στο σαιτ το είδα!

Δες και το www.ebaby.gr τωρα έψαχνα και το βρήκα κι εκεί 600 ευρώ.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Η μπεμπούλα μας δεν κουνήθηκε σήμερα. Ελπίζω θεούλη μου να την έχεις καλά, και να μην την ταλαιπώρησε η μανούλα της.

ΚΑλησπέρα κοριτσια, τι κανετε?

Νεφέλη ο γιατρός μου - μου είπε πως μετα την 24-25 βδομαδα το καταλαβαινεις καθε μερα και παλι μονο οταν χαλαρωνεις και εισαι ξαπλα..

Μεχρι τοτε κανει εμφανισεις όποτε θέλει εκείνο και μερικές φορες δεν το καταλαβαινουμε κιόλας..

Παντως εγω το καταλαβαινω παντα κυριως βραδυ μολις ξαπλώσω για να κοιμηθω που ηρεμώ πλήρως!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...