Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλεεεε, το διαβασα σε αλλο θεμα. Γεννησε η Μαιρη Ποπινς. Τοσο νωρις ηταν να γεννησει?

παντως λεει στο αλλο θεμα οτι "Ο κούκλος της γεννήθηκε 2800 κι όλα ευτυχώς πήγαν καλά!!!!"

Μαιρη μου να σας ζησει το καμαρι σας. Να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε.

Κοριτσιαααααα και στα δικα σας

4Rnfp3.png

σμουτσακι το διαβασα κι εγω

αντε μια μια παιρνουμε σειρα

μολις ειχε μπει στον ενατο ε?

μπραβο

mary poppins να σου ζησει το παιδακι σου

να εισαι σιδερενια και καθε μερα σας να ειναι γιορτινη

περιμενουμε νεα σου

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

hello girls,

ζωζα ολα καλα σημερα??αντε κι αυριο θα δεις οτι θα ειναι ακομη καλυτερα!

κοριτσια εγω σημερα πηγα για την καμπυλη..μου ειχε δωσει την μεγαλη των 100 γρμ με 3 ληψεις.Εεεε,αφου καταφερα και ηπια το παρασκευασμα κι ολα καλα...στην μια ωρα το εκανα ρουκετα!!!!!Τζιφος η καμπυλη και το πρωινο ξυπνημα:mad:Ξανα τωρα απο Δευτερα,την μικρη με 50 γρμ και μια ληψη....Για να δουμε,πως θα παει!!!!!

Κατα τ'αλλα ησυχια,βαρεμαρα και σπαριλα

Διαφημίσεις

koritsakia ειμαι πτωμα..στις 11 γυρισαμε απο την δουλεια..η μπεμπα μου κουνιεται αρκετα.mairy να σου ζησει το μωρακιιιιι!πως και γεννησε τοσο νωρις?μαθατε κοριτσια..?αντε να δω εγω τι θα κανω αυριο απογευμα..μακαρι να πανε ολα καλα..fairoula kai nefelaki μην αγχωνεστε επειδη μου ετυχε εμενα αυτο..σε σας θα ειναι super ολα..σας φιλω ολες μια μια..καληνυχτα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Αχ γεννησε η Μαιρη ποπινς ? να ειναι καλα αυτη και το μωρακι της , ποσο βδομαδων ηταν ?

Ζουζουνακι αγορασα μια πιτζαμα και μια νυχτικια γιατι ρε γμτ δεν μου κανουν οι αλλες , δηλαδη μου κανουν αλλα ειναι πολυ σεξι τα νυχτικακια και τωρα με την κοιλια ανεβαινουν και αλλο , παντως σκεφτομαι να παρω και καποιες απο τις παλιες μου μαζι για να αλλαζω και να βαζω ρομπιτσα .

Σμουτσακι μην χαθεις ετσι ? τι δουλεια κανεις ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

να μαι και εγώ

Μαίρη να σου ζήσει

κορίτσια απο ότι βλέπω στο τίκερ της λεει 37 εβδομάδων

ούτε νωρίς ούτε αργά, μια χαρά

άντε πότε θα έρθει και η σειρά μας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζουλα σε αναμονη εισαι εεε?

Πριν λιγο πηγα βολτα με το αυτοκινητο , εφαγα και ενα σουβλακι και δεν λεω να το χωνεψω !!!!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

μπράβο φαίρυ

εγώ είμαι σε αναμονή και έχω βαρύνει τόσο που αισθάνομαι 800 κιλά

πολύ χάρηκα με την μαίρη , εγώ περιμένω και περιμένω κανονικά πρέπει να αρχίσουν οι συσπάσεις απο μέρα σε μέρα άντε να δούμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα,κοριτσια

μπουμπου,ευχαριστουμε για το πρωινο:D:D:D:D:D:D:D

μαρσολαν νομιζω οτι αν δεν το αντεξες το παρασκευασμα γλυκοζης την πρωτη εν θα το αντεξεις ουτε την δευτερη,ρωτα τον γιατρο σου ,να φας γλυκακια,αντι αυτου,για να μην ταλαιπωρηθεις ξανα,και δεν χρειαζεται να την κανεις πρωι πρωι,οποτε θες μπορεις αρκει να εχεις μεινει νυστικη τις ωρες που θα σου πουν

ζωζα ,τι σου ετυχε καλε,τιποτα δεν σου ετυχε,ολα καλα ειναι,μονη σου το λες οτι το μπεμπακι σου ειναι ζωηρο,μην ανυσηχεις ,για τιποτα

φερυ ,κι εγω που εφαγα μια σουπιτσα με φιδε(χαρμα...και χωρις αλατι,ε)

την χωνεψα κατα τις 4.00 με maalox

ζουμε μεγαλες στιγμες

ροουζ εσυ ησουν πρωτη στην λιστα?

αντε κοριτσαρες,μετα καλο να γεννησουμε ,ολες

παντως αν θυμαμαι καλα,η μαιρη χθες το πρωι μπηκε στο καφε

αυτο νομιζω οτι σημαινει,οτι δεν ειχε καμια προειδοποιηση,συσπασεις και τετοια,και οτι γεννησε γρηγορα,δεν νομιζετε?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...