Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσουδια μου, τι κανετε?

και το Σμουτσακι παει για δουλεια μετα από τόοοοοοοοοσο καιρό... αυτο κι αν θα φαινεται βουνό...

ααααααχχχχχχχχ, τι το ειπες τωρα αυτο. Ελπιζω να προλαβαινω να μπαινω να λεω κανα γεια τωρα και να μην σας χασω τελειως.

ΧΑΠΙ ΜΟΥ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΕΚΕΙ

Εμενα ζωουλα που την ειχε βαλει ο ιδιος ο γιατρος, ειχε ξεχασει να βαλει το μηχανημα να γραφει και μετα απο κανα τεταρτο το πηραν χαμπαρι. Ασε σου λεω...

Kαλημερα κοριτσια.

Βρε κοριτσια ψιλοαγχωθηκα και εγω λιγο με τις κινησεις του μωρου γιατι και εμενα τον τελευταιο καιρο δεν ειναι πολυ δραστηριο και το βραδυ οταν κοιμαμαι κοιμαται και αυτο μαλλον .

Εσας σας χτυπαει τα βραδια??

Εμενα δεν με ενοχλουσε καθολου τα βραδυα, αφου θυμαμαι ελεγα, τι καλα που αφηνεις τη μανουλα να κοιμαται παιδακι μου. Και να ξερετε, οτι το μωρο απο την κοιλια φαινεται αν θα ειναι ηρεμο η οχι, τι ωραρια θα εχει...

εγω παντως διαλεγω παιδικο σταθμο...1ο ειμαι αρνητικη να μεγαλωνουν οι γιαγιαδες τα παιδια...2ο η μαμα μου ειναι μακρυα και η πεθερα δουλευει πολλες ωρες...οποτε δεν θα εχω και προβλημα να ερθω σε ρηξη μαζι τους...

ακριβως τα ιδια, κουτι μου ηρθαν οι συνθηκες των μαμαδων γιατι και εγω δεν ειμαι υπερ των γιαγιαδων.

Αλλα αυτα που ακουω οτι φερνουν σπιτι πεθερες και μαμαδες στις αρχες και μενουν μαζι δεν θα ηθελα με τιποτα να το κανω.

Ναι ρε συ, κι εγω δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα, πρεπει το ζευγαρι να μεινει λιγο μονο του για να εξοικιωθει με την ολη διαδικασια.

Καλημέρα. Δε διαφωνώ με τη βοήθεια αλλά για φαντάσου να θες να θηλάσεις και να σε πρήζουν να δώσεις ξένο γιατί απλά "ξερουν καλύτερα" ή για το πόση ώρα θα το αφήσεις να κοιμηθεί κλπ. Αυτά δε θέλω. Γιατί θέλουμε κι εμείς ένα χρόνο προσαρμογής για να κάνουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο χωρίς τις πιέσεις. Αλλίως θελω πολύ να έρχονται και να τη βλέπουν, να την παίζουν κλπ. Αλλώστε και με τις 2 έχω πολύ καλή σχέση, ευτυχως δεν είμαι "πεθερόπληκτη" ;)

Η μανα μου για 2 μηνες που θηλαζα αποκλειστικα, καθε μερα με επαιρνε τηλεφωνο (απο 2-3 φορες) και μου ελεγε "δωσε ξενο γαλα στο παιδι να σου παχυνει, δωσε ξενο γαλα στο παιδι να σου κοιμηθει, δωσε ξενο γαλα στο παιδι για να ειναι πιο εξυπνο, ουτε θυμαμαι τι αλλη μαλακια μου ελεγε για να μην θηλαζω. Τι καυγαδες ειχα ρηξει μαζι της δεν λεγεται. Η πεθερα μου ευτυχως πιο διακριτικη. Κι εγω αυτο τους ελεγα, ελατε οποτε θελετε να τη δειτε, αλλα οχι για δουλειες και βοηθειες.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια να ρωτήσω, για καρέκλα θηλασμού έχω δει μία στα ικεά, την έχει πάρει καμία γνωστή σας να μου πει αν κάνει δουλειά.

http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/

σελιδα 49, αυτή που κάνει 69 ευρώ

εγω την ειχα δει στο δωματιο αυτης της φιλης μου που ειχα παει να δω χτες που γεννησε. αλλα δεν την ειχα ρωτησει. για να την ειχε ομως (τοτε δεν ηταν καν εγκυος) ακομα στο δωματιο του (πρωτου) παιδιου φανταζομαι οτι θα την βολευε γιατι ειχε θηλασει αρκετο καιρο.

4Rnfp3.png

Νεφελακι αυτην την εχουμε σπιτι πολύ καιρο, κανα 3αρι χρονια τουλαχιστον, ειναι γενικα πολύ βολική!!!

Α ωραία και εμένα μια χαρά μου φάνηκε όταν την είχα δει.

Smoutsaki να μην μας ξεχάσεις τώρα που θα γυρίσεις στην δουλειά!!! Να μπαίνεις να μας γράφεις όποτε μπορείς. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ αν δεν έχω νέα σου, γιατί είμαστε μαζί από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, θυμάσαι? Τι τρελό άνγχος και αυτό! Παλι καλά περάσανε αυτά.

Διαφημίσεις

θα προσπαθησω κοριτσια, κι εμενα θα μου λειψετε, ησασταν και για μενα μεγαλη παρεα τοσο καιρο που ημουν σπιτι. Ησασταν η επικοινωνια μου με τον εξω κοσμο, αφου οι περισσοτεροι φιλοι μου δουλευουν. Γιατι οσο και να βγαινεις βολτα με το μωρο, δεν μιλας με κοσμο μωρε.

4Rnfp3.png

εγω την ειχα δει στο δωματιο αυτης της φιλης μου που ειχα παει να δω χτες που γεννησε. αλλα δεν την ειχα ρωτησει. για να την ειχε ομως (τοτε δεν ηταν καν εγκυος) ακομα στο δωματιο του (πρωτου) παιδιου φανταζομαι οτι θα την βολευε γιατι ειχε θηλασει αρκετο καιρο.

kale αμα κατσω εγω σ αυτη την καρεκλα 8α σπασει! λολ!

dZJip3.png

κοριτσια ,εδω ειμαι παλι,τουλαχιστον μεχρι να ερθει το ραντεβου μου

ο βιοφυσικος και το doppler ειναι το ιδιο πραγμα?

εγω κοριτσια για το μαιευτηριο ειμαι σχεδον ετοιμη,τις εξετασεις να βαλω σε σειρα,και να βρω ληξ.πραξη γαμου

καπου την εχω,αλλα βαριεμαι να ψαξω

α,ναι να παρω και tena lady,αυτα

αντε και πολλα ειναι,μπιτζαμακια οτι εχω,ενα καινουριο πηρα,τελος

στο λητω μου λενε,τι λετε κυρια μου για καθε μερα θελετε αλλες μπιτζαμες ,μια θα παρετε ,4 θα παρετε

χαχαχαχαχαχα

τι λενε ρε παιδια,σιγα μην παρω 4 νεες μπιτζαμες για το μαιευτηριο,δεν πειραζει,ας με δουν και με τα παλια,τι ακουω θεε μου :eek::eek::eek::eek::eek:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

κοριτσια ,εδω ειμαι παλι,τουλαχιστον μεχρι να ερθει το ραντεβου μου

ο βιοφυσικος και το doppler ειναι το ιδιο πραγμα?

εγω κοριτσια για το μαιευτηριο ειμαι σχεδον ετοιμη,τις εξετασεις να βαλω σε σειρα,και να βρω ληξ.πραξη γαμου

καπου την εχω,αλλα βαριεμαι να ψαξω

α,ναι να παρω και tena lady,αυτα

αντε και πολλα ειναι,μπιτζαμακια οτι εχω,ενα καινουριο πηρα,τελος

στο λητω μου λενε,τι λετε κυρια μου για καθε μερα θελετε αλλες μπιτζαμες ,μια θα παρετε ,4 θα παρετε

χαχαχαχαχαχα

τι λενε ρε παιδια,σιγα μην παρω 4 νεες μπιτζαμες για το μαιευτηριο,δεν πειραζει,ας με δουν και με τα παλια,τι ακουω θεε μου :eek::eek::eek::eek::eek:

δεν μασ χεζεισ μανδαμ πες της

dZJip3.png

ζωζα που εισαι?

σμουτσακι αντε με το καλο να ξαναρχισεις την δουλεια σου

βρε παιδια ολη αυτη η φιλια ,θα ξεθωριασει οταν θα επανερθουμε σε κανονικους ρυθμους?

δεν θα βρεθουμε,δεν θα πιοουμε κανενα καφεδακι live?

για μενα παντως ,εσεις εισασταν η παρεα μου,ολο αυτο τον καιρο

οι φιλες μου ,οπως και για τις περισσοτερες απο εσας,δεν φερθηκαν αναλογα της περιστασης

ΓΚΕΛΥ

δεν μασ χεζεισ μανδαμ πες της

κοντα εισαι

ε,δεν το ειπα και με αυτα τα λογια,αλλααααααα.....

μπορεις να ζητησεις σε ΚΕΠ νεα ληξιαρχικη πραξη και στο τελος να αναγραφεται και το επιθετο τεκνου

(πρεπει να ζητησεις να φαινεται και αυτο το στοιχειο,αλλιως θα σου φτιαξουν την απλη)

πες τους οτι ειναι για το μαιευτηριο

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...