Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

α δεν εχω καθολου ταχυκαρδιες και τετοια ,πιεση δεν νομιζω να εχει ανεβει θα το ειχα καταλαβει .Εχω ενα ηλεκτρικο πιεσομετρο της κακιας ωρας πιο πολυ το εχω να παιζω και να μου σφυγει τον καρπο χιχιιχιι.

Την αλλη βδομαδα θα μου πει φανταζομαι ποτε θα τα στταματησω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα μου προκαλουσαν ταχυκαρδια και τρεμουλο και μαλιστα ζαλιζομουν κιολας που και που..αλλα οκ...τα εχω σταματησει εδω και καιρο...

Εντωμεταξυ εκκρεμμει ακομη το πεντικιουρ και η αποτριχωση, πρεπει να τα κανονισω αμεσοτατατατατατα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κορίτσια.

Εκλεισα και εγώ ραντεβού σε μία εβδομάδα στον γιατρό και θα κάνω καρδιοτοκογράφο! Με έπιασε κάτι. Εμένα η δικιά μου είναι που είναι και ήρεμη να δω τι θα περιμένω.

ΝΕΦΕΛΗ που θα το κανεις τον καρδιοτοκογραφο , στον γιατρο ??

Μαρα χαχαχαχα τα yutopar ειναι χαπια για συσπασεις , δεν ειχα αλλα για να μην κανω ,τα παιρνω προληπτικα λογω της περιδεσης που εχω κανει .

Διαφημίσεις

την αλλη βδομαδα μετα τον γιατρο κανονιζω κομμωτηριο και πεντικιουρ για τα ποδια .Πιτζαμες πηρα και νυχτικια , σουτιεν θηλασμου μου εφερε η ξαδελφη , πιτζαμακια μπιμπερο , καλαθουνα ετοιμα ολα .Οποτε φευγει και το αγχος ....Αγχος εχω μονο και εγω οταν δεν κουνιεται η μπεμπουλα μου πολυ ..

Διαφημίσεις

ΝΕΦΕΛΗ που θα το κανεις τον καρδιοτοκογραφο , στον γιατρο ??

Μαρα χαχαχαχα τα yutopar ειναι χαπια για συσπασεις , δεν ειχα αλλα για να μην κανω ,τα παιρνω προληπτικα λογω της περιδεσης που εχω κανει .

Ναι στον γιατρό μου και άρχισα και εγώ να ανγχώνομαι Φαίρη. Εσύ έκανες-θα κάνεις?

(να μου θυμησετε αυριο να παρω τηλ τον δοχτορα να μου κλεισει βιοφυσικο.... και αν μπορεις ρε μπου2 ριξε ενα επαναληπτικο σχετικα με το πως και τι γινεται και ποσο κοσριζει)

dZJip3.png

Δεν ξερω θα μου πει υποθετω ....ειναι λιγο χαλαρος ο δικος μου γιατρος δεν θελει να με αγχωνει , αφου τον ρωτησα τι γινεται με την περιδεση και μου λεει 'εσενα τι σε νοιαζει' χχαχαχαχα χα

Ιασω θα πας ε????

Λοιπόν παμε επαναληψην!

Λοιπόν το βιοφυσικό προφίλ έχει ως εξης...

Πας, σε βαζουν σε εν απο τα δωματια ξαπλωνεις - σου περνανε δύο ηλεκτροδια, το ενα ειναι για να ακους την καρδουλα του μπεμπε, το αλλο για να καταγραφει δραστηριοτητες της μητρας...(συσπασεις κτλ)

Επισης σου δινουν ενα μπατον και καθε φορα που κουνιεται το μπεμπε το πιεζεις και κανει μπλινγκ!!!!!

Ειναι τελεια ακους μιση ωρα το ντουπου ντουπου χορταινεις ηχο καρδουλας - παραλληλα στο μηχανημα τυπωνεται και το καρδιογραφημα του μπεμπέ...ανα περιπου 10λεπτο σε τσεκαρει η μαια οτι ολα ειναι οκ... Λεγεται nst αυτη η διαδιασία...

Εμεις είμαστε σουπερ και συσπασεις τελικα εχω πολύ λιγες φυσιολογικοτατες!!!

(μην τρομαξετε αν σε τακτα διαστηματα ανεβαινουν οι παλμοι του μωρού οταν κινειται θα δειτε οτι η καρδουλα ακουγεται πιο πολυ και πιο γρηγορα)

Μετά από αυτην την εξέταση παίρνει ενας ντοκ το καρδιογραφημα και το κοιταζει (οχι παρουσία σου) και αν ειναι ολα οκ προχωράς αλλιως φανταζομαι ερχεται να σου πει παρατηρησεις

Καθεσαι λίγο στην αναμονή και σε φωνάζουν για υπέρηχο, εκεί τσεκαρουν παλι ολες τις μετρησεις του μπεμπέ, ωριμανση πλακουντα, θεση εμβρυου, υγρα κτλ...και βλεπουν μεσου εγχρωμου ντοπλερ ολα αυτα!!!!

Γενικως δεν ειναι και πολύ ωρα αυτος ο υπερηχος αλλα ολα αυτα τα τσεκαρουν προσεκτικά...

Κοστος 120 κολαριστα γιουργια...(αχχχχ μας πιανουν τους αποτετοιους μας!)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Ρε κορίτσια να ρωτήσω, για καρέκλα θηλασμού έχω δει μία στα ικεά, την έχει πάρει καμία γνωστή σας να μου πει αν κάνει δουλειά.

http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/

σελιδα 49, αυτή που κάνει 69 ευρώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...